Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Geluksmomentjes

Omdat ik nu wel even een extra happy-lijstje kan gebruiken

Na dit vervelende nieuws kan ik wel even een happy-lijstje gebruiken.


  Photobucket  Heerlijk lezen in het boek Drift  Photobucket  en een onwijs leuke nieuwe boekenlegger gekregen van Sandra  Photobucket  gezellig gehad met Sandra & Rick, vrienden van mijn moeder uit Canada  Photobucket  CSI afleveringen opnemen om heerlijk terug te kijken  Photobucket  nog maar 4 afleveringen van Castle tot het seizoen klaar is  Photobucket  lieve appjes/berichtjes van mensen op mijn slechte nieuws (even extra voor de lieve mensen van de TSO)  Photobucket  alweer druk bezig positief bezig te zijn en al 2 reacties gekregen (1tje is niets geworden)  Photobucket  een ongeplande meeting met lief vriendinnetje Wendy.. nu de beeb nog zien!  Photobucket  leuke meetings in het verschiet hebben staan met Leona & Paula  Photobucket  straks super veel vrije tijd hebben om leuke dingen te gaan doen  Photobucket  het heerlijke weertje  Photobucket  bijna naar Preston Palace  Photobucket  nog een leuk boek hebben liggen om deze mee te nemen  Photobucket  ontbijtjes op bed  Photobucket  spontane uitstapjes met hubby naar het strand  Photobucket  

 photo beach_zpsda0f982c.jpg

En en en, dit is de officiële eerste vakantiedag. Genieten!

0

26 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *