Omdat ik nu wel even een extra happy-lijstje kan gebruiken

Na dit vervelende nieuws kan ik wel even een happy-lijstje gebruiken.


    Heerlijk lezen in het boek Drift    en een onwijs leuke nieuwe boekenlegger gekregen van Sandra    gezellig gehad met Sandra & Rick, vrienden van mijn moeder uit Canada    CSI afleveringen opnemen om heerlijk terug te kijken    nog maar 4 afleveringen van Castle tot het seizoen klaar is    lieve appjes/berichtjes van mensen op mijn slechte nieuws (even extra voor de lieve mensen van de TSO)    alweer druk bezig positief bezig te zijn en al 2 reacties gekregen (1tje is niets geworden)    een ongeplande meeting met lief vriendinnetje Wendy.. nu de beeb nog zien!    leuke meetings in het verschiet hebben staan met Leona & Paula    straks super veel vrije tijd hebben om leuke dingen te gaan doen    het heerlijke weertje    bijna naar Preston Palace    nog een leuk boek hebben liggen om deze mee te nemen    ontbijtjes op bed    spontane uitstapjes met hubby naar het strand    

 photo beach_zpsda0f982c.jpg

En en en, dit is de officiële eerste vakantiedag. Genieten!

26 reacties op “Omdat ik nu wel even een extra happy-lijstje kan gebruiken

 1. ik kan je vervelende nieuws niet lezen maar hoop dat het weer beter gaat of de goede kant op gaat. Mooi lijstje en het strand kan soms zo heerlijk zijn

 2. Ik kan het slechte nieuws niet lezen, maar wat het ook is, sterkte daarmee. Het is goed om soms ook even stil te staan bij de fijne dingen!

 3. Ik kan je andere berichtje niet lezen omdat ie is afgeschermd maar maak uit bovenstaand berichtje op dat het misschien iets met je werk te maken heeft 🙁 Heel veel sterkte! Maak maak lekker veel van bovenstaande lijstjes 😉 Misschien helpen ze je er een beetje doorheen! X

 4. Ik weet niet wat er is gebeurd, maar ik wens je heel veel sterkte. En lijstjes maken waar je vrolijk van wordt, zijn een goed medicijn. Geniet van de kleine dingen in het leven!

 5. Ik weet niet wat er is gebeurd omdat ik het niet kan lezen, maar je lijstje is in ieder geval erg mooi! Genieten van de kleine dingen zijn dan extra belangrijk 🙂

 6. Ik vind het zo sneu voor je he. Gelukkig kan je genieten van andere dingen die je afleiden van alles. Dikke knuff

 7. Heerlijk zon lijstje met alleen maar leuke dingen! Veel sterkte met de vervenende nieuws!! Ik weet niet wat het ia maar toch krijg je dikke knuffel van mij!!

 8. Heerlijk lijstje! En ja, ondanks dat het soms even tegenzit, is het juist goed om positief te blijven en ook te genieten van de andere dingen!

 9. Ik wens je een hele fijne vakantie!
  Ik kan jou slechte nieuws niet lezen, maar ik hoop dat je snel weer goed wordt.

 10. ja, vooral het laatste woord is van belang! Doe dat vooral!
  En als ik al die eerdere woorden zo doorneem, dan zal dat wel goedkomen.
  Mits het allemaal maar ongedongen en ontspannend is, maar he, dat zal vast wel he!

 11. Sommige van je artikelen kan ik niet lezen, die zijn protected. Weet dus niet wat voor vervelends gebeurd is maar iig: denk idd maar zoveel mogelijk aan de fijne dingen in het leven 🙂

 12. Leuke dingen, fijn lijstje! Ik duik voor je dat je snel nog veel meer vrolijke lijstjes kunt plaatsen! Drift is een leuk boek trouwens. Daglicht ook al gelezen trouwens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *