Geluksmomentjes

Omdat ik nu wel even een extra happy-lijstje kan gebruiken

Na dit vervelende nieuws kan ik wel even een happy-lijstje gebruiken.


    Heerlijk lezen in het boek Drift    en een onwijs leuke nieuwe boekenlegger gekregen van Sandra    gezellig gehad met Sandra & Rick, vrienden van mijn moeder uit Canada    CSI afleveringen opnemen om heerlijk terug te kijken    nog maar 4 afleveringen van Castle tot het seizoen klaar is    lieve appjes/berichtjes van mensen op mijn slechte nieuws (even extra voor de lieve mensen van de TSO)    alweer druk bezig positief bezig te zijn en al 2 reacties gekregen (1tje is niets geworden)    een ongeplande meeting met lief vriendinnetje Wendy.. nu de beeb nog zien!    leuke meetings in het verschiet hebben staan met Leona & Paula    straks super veel vrije tijd hebben om leuke dingen te gaan doen    het heerlijke weertje    bijna naar Preston Palace    nog een leuk boek hebben liggen om deze mee te nemen    ontbijtjes op bed    spontane uitstapjes met hubby naar het strand    

 photo beach_zpsda0f982c.jpg

En en en, dit is de officiële eerste vakantiedag. Genieten!

0

26 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *