Mini vakantie naar Preston Palace

Is het al September? Niet? Heel jammer aangezien we dan eindelijk vakantie hebben. Eigenlijk zouden we de badkamer gaan verbouwen zoals jullie weten, maar dit hebben we uitgesteld naar December’13. Dit, zodat we toch een beetje een vakantiegevoel hebben i.p.v. we-gaan-de-hele-vakantie-klussen-gevoel. Om dit vakantie gevoel te vieren hebben we een mini trip geboekt: Naar Preston Palace.

Een all-in & uitgaanscentrum. Een zwemparadijs, entertainment, een indoor kermis, bioscoop, eet/drink tentjes en allerlei leuke activiteiten. Ja, wij gaan ons hier wel voor een aantal dagen vermaken.

 photo prestonpalace1_zps1cf19ada.jpg


 photo prestonpalace_zpseac694af.jpg

 photo IMG_20130806_214933_zpsfe22aa23.jpg

35 reacties op “Mini vakantie naar Preston Palace

  1. Wat super leuk, wij gaan er met me werk een dagje + nacht heen ergens tussen oktober en november 🙂 Ben benieuwt wat je er van vind!

  2. Kijk nog iets waar ik nog nooit ben geweest.
    Manlief wel met zn familie, die vonden t toen geen succes omdat ze elkaar al die tijd niet zagen, maar met zn 2en lijkt me dat wel super.. lekker luxe alles bij elkaar..
    Alvast veel voorpret!

  3. Ziet er erg mooi uit in Preston Palace! Wat leuk ook dat er zoveel te doen is. Dan zou ik mij ook zeker wel een aantal dagen kunnen vermaken.

  4. Oeh, dat ziet er erg goed uit! Daar kan je je zeker wel een aantal daagjes vermaken en je lekker ontspannen. Dat word dagen tellen, lekker flauw dagen afstrepen op de kalender enzo ;).

  5. Ben hier zelf nog nooit geweest maar een vriend van me is altijd heel enthousiast over Preston Palace. Lekker hoor! En voor je het weet is het september! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *