Meet Vector

Jaja, we hebben er een nieuw item bij.
Een vaatwasser wel te verstaan.

 photo IMG_20130629_175829_zps5217a9b4.jpgZelf heb ik thuis nooit een vaatwasser gehad en heb hem dus ook niet echt gemist. M. had wel een vaatwasser toen hij thuis woonde en hij miste hem wel degelijk. (hoewel hij nooit de afwas heeft hoeven doen, hoe weird is dat?!)

Maar nu hebben we er dus eentje, genaamd Vector. Niet zonder slag of stoot. We hebben de magnetron ruimte en een grote la weggehaald. Echter zat er achter het kastje een hele grote pijp waardoor dus nu de vaatwasser iets naar voren komt i.p.v. er sluitend inpast. Beetje balen maar hij staat er toch maar mooi. En ondanks dat ik het eigenlijk onzin vond ben ik toch wel blij met onze Vector.

Jaja en mocht je het je afvragen. Hij is inderdaad vernoemd naar deze Vector, van Despicable Me.

Want ja vaatwasser begint ook met een V.. Vector Vaatwasser. Get it? Oh yeah!

En nog even hoe het er eerst uitzag en nu. Links: Magnetron+la // Rechts: onze enige echte Vector. (Rechts is nog niet helemaal afgewerkt qua omlijsting maar hij doet ut!)

 photo vector3_zpsfc3879d4.jpg

About the Author

30 Comments

Ann

Voorheen had ik ook nooit een vaatwasser, thuis bij mijn ouders ook niet. Sinds de verbouwing van de keuken wel, heerlijk is het gewoon echt luxe 😀 en niet alleen dat ook erg fijn voor mijn handen vanwege mijn eczeem

Reply
Marike

Wel fijn om een vaatwasser te hebben! Wel iets waar je snel aan zult wennen… En daarna nooit meer zonder wil! 😉

Reply
Bo Bea

heel handig een vaatwasser, zelf hebben wij die nog niet en ben ook neit met een vaatwasser opgegroeid. Heb je geen oven of is de magnetron een oven?

Reply
Marcella

Mijn vriend wilde persé een vaatwasser, maar ik vond dat destijds onzin. Nu weet ik niet meer waarom ik dat vond. Het is zó ideaal!!

Reply
Billy

wij hebben nog geen vaatwasser, en eerlijk gezegd mis ik die enkel als we eens een heus feestje hebben met veel gasten. Anders is het best te doen met z’n tweetjes aan de afwas…
Veel succes met Vector!

Reply
Madrina

Hé, toen ik de naam las, moest ik meteen denken aan despicable me. Ik had mijn reactie al klaar tot ik natuurlijk begon te lezen 😉

Reply
Miranda

Leuke naam, Vector haha, hier zeiden we altijd Truus of Fathima.. die van ons is kapot, en ik vind het zonde om er gelijk weer 1 aan te schaffen, heb jaren zonder gekund, dus nu ook maar wanneer je een drukke dag hebt gehad of visite is dit wel een uitkomst hoor.

Reply
Renesmurf

Ik denk dat je er veel plezier aan gaat beleven! Mijn moeder heeft er al jaren eentje, altijd al zo`n beetje. Ikzelf niet, maar ik woon dan ook alleen.

Reply
Diana

Ook ik ben op gegroeid zonder vaatwasser. Zie ook niet gebeuren dat er nu 1 komt.. Maar staat stiekem wel op mijn verlanglijstje. Veel plezier ermee!

Reply
Lief meisje

Ik zou een leven zonder vaatwasser ook niet kunnen voorstellen. Al mijn hele leven hebben wij er een thuis. Al heb ik ook geen hekel aan afwassen.

Reply
Michelle

Hopelijk gaan jullie veel plezier van jullie Vector beleven 😉 Een vaatwasser, wat een luxe ^^

Reply
Bente

Aahh een vaatwasser, die zou ik zo graag willen hebben! Helaas geen plaats voor dus hopelijk ooit, in een ander huis!

Reply
Moira

Hier ook zo’n nieuw apparaat sinds enige maanden. We hebben er vanaf het begin eentje gehad. Ook op aandringen van de man 🙂 Hoe grappig, die mannen 🙂

Reply
appelig

Ik dacht ook ooit dat een vaatwasser niet echt nodig was, maar ik ben nog nooit zo blij geweest met een nieuw apparaat. Veel plezier ermee!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *