Meet Vector

Jaja, we hebben er een nieuw item bij.
Een vaatwasser wel te verstaan.

 photo IMG_20130629_175829_zps5217a9b4.jpgZelf heb ik thuis nooit een vaatwasser gehad en heb hem dus ook niet echt gemist. M. had wel een vaatwasser toen hij thuis woonde en hij miste hem wel degelijk. (hoewel hij nooit de afwas heeft hoeven doen, hoe weird is dat?!)

Maar nu hebben we er dus eentje, genaamd Vector. Niet zonder slag of stoot. We hebben de magnetron ruimte en een grote la weggehaald. Echter zat er achter het kastje een hele grote pijp waardoor dus nu de vaatwasser iets naar voren komt i.p.v. er sluitend inpast. Beetje balen maar hij staat er toch maar mooi. En ondanks dat ik het eigenlijk onzin vond ben ik toch wel blij met onze Vector.

Jaja en mocht je het je afvragen. Hij is inderdaad vernoemd naar deze Vector, van Despicable Me.

Want ja vaatwasser begint ook met een V.. Vector Vaatwasser. Get it? Oh yeah!

En nog even hoe het er eerst uitzag en nu. Links: Magnetron+la // Rechts: onze enige echte Vector. (Rechts is nog niet helemaal afgewerkt qua omlijsting maar hij doet ut!)

 photo vector3_zpsfc3879d4.jpg

30 reacties op “Meet Vector

 1. Voorheen had ik ook nooit een vaatwasser, thuis bij mijn ouders ook niet. Sinds de verbouwing van de keuken wel, heerlijk is het gewoon echt luxe πŸ˜€ en niet alleen dat ook erg fijn voor mijn handen vanwege mijn eczeem

 2. heel handig een vaatwasser, zelf hebben wij die nog niet en ben ook neit met een vaatwasser opgegroeid. Heb je geen oven of is de magnetron een oven?

 3. wij hebben nog geen vaatwasser, en eerlijk gezegd mis ik die enkel als we eens een heus feestje hebben met veel gasten. Anders is het best te doen met z’n tweetjes aan de afwas…
  Veel succes met Vector!

 4. HΓ©, toen ik de naam las, moest ik meteen denken aan despicable me. Ik had mijn reactie al klaar tot ik natuurlijk begon te lezen πŸ˜‰

 5. Leuke naam, Vector haha, hier zeiden we altijd Truus of Fathima.. die van ons is kapot, en ik vind het zonde om er gelijk weer 1 aan te schaffen, heb jaren zonder gekund, dus nu ook maar wanneer je een drukke dag hebt gehad of visite is dit wel een uitkomst hoor.

 6. Ik denk dat je er veel plezier aan gaat beleven! Mijn moeder heeft er al jaren eentje, altijd al zo`n beetje. Ikzelf niet, maar ik woon dan ook alleen.

 7. Ook ik ben op gegroeid zonder vaatwasser. Zie ook niet gebeuren dat er nu 1 komt.. Maar staat stiekem wel op mijn verlanglijstje. Veel plezier ermee!

 8. Hier ook zo’n nieuw apparaat sinds enige maanden. We hebben er vanaf het begin eentje gehad. Ook op aandringen van de man πŸ™‚ Hoe grappig, die mannen πŸ™‚

 9. Ik dacht ook ooit dat een vaatwasser niet echt nodig was, maar ik ben nog nooit zo blij geweest met een nieuw apparaat. Veel plezier ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *