Ik kijk uit naar.. #3

Ik kijk uit naar..

Onze vakantie in September. M. heeft 3 weekjes vrij en ik 2. Heerlijk om even een break te hebben na de drukke periode van dit jaar. We gaan dan heerlijk aan de klus, niet op vakantie maar wel genieten.

Het maken van onze nieuwe badkamer. In September gaan we dus starten met onze badkamer. We gaan hem 3/4x zo groot maken met andere tegels en een andere indeling. Gelukkig heb ik een hele handig man die dit allemaal zelf kan. Ik ben super benieuwd hoe het resultaat eruit gaat zien.

Weekenden/vrije dagen. Zegt genoeg toch denk ik zo? Wie kijkt daar nou niet naar uit?


Ik kijk uit naar..

Despicable Me II. Op de planning staat om volgende weekend erheen te gaan. Ik kijk er super naar uit en ben ook super benieuwd naar deze film. Lachen zal het sowieso worden. Minionsssssss..

Weer lekker in m’n vel zitten. Door de stress die ik ervaar sinds Januari (de maand waarin ik hoorde mijn baan kwijt te zijn) zit ik nog steeds niet helemaal lekker in m’n vel. Ik hoop over een paar maanden wel op dit punt te zijn als alles een plekje heeft gekregen en het lekker loopt op mijn nieuwe werk. Ook ga ik nu 2x per weer naar de fysio om de lichamelijke klachten aan te pakken. En ik moet zeggen: het werkt goed!

Het lekkere weertje mag ook nu wel komen van mij. En dan niet 1 dagje en daarna 3 dagen regen. Het hoeft niet rete warm te zijn maar gewoon een lekker zonnetje zodat ik op het balkonnetje met een lekker drankje een boek kan lezen.
J

[ Zie hier deel 1 & deel 2 ]

About the Author

25 Comments

Madrina

Ik kijk vooral uit naar Agnes van Despicable me πŸ˜‰
Hopelijk voel je je snel beter. En ja, graag de hele tijd mooi weer!

Reply
Anouk

Lekker vooruit kijken naar die vakantie en alle fijne dingen tussendoor!! Probeer veel tijd vrij te maken voor jezelf en Yoga oefeningen te doen ;)!!

Reply
Inge

Zolang het een vakantie is, is het goed! En het wordt er eentje met een super resultaat, dat maakt het eigenlijk wel nog wat beter…

Reply
Laura

Is ook heerlijk, lekker klussen in de badkamer! Ook niet nog een klein weekendje weg? πŸ™‚ Ben benieuwd naar de badkamer, 3/4x groter is heel wat. En hoop dat ook jij snel wat beter in je vel zit!

Reply
SAS

Ligt eraan. Misschien dat we in December nog weggaan, ligt er een beetje aan hoe duur de badkamer uitvalt πŸ˜‰

Reply
Eva

Ja ik kijk ook uit naar Dispiceble me 2! Maar de man wilde gisteren naar een andere film :(.

Reply
Swaen

Nog even wachten dus maar dan een welverdiende (klus)vakantie!
Liefs, Swaen

Reply
inge

ik kijk ook uit naar mooi weer, maar ik heb er een hard hoofd in. nou maar hopen dat verschrikkelijke ikke II wel helemaal te gek is hahaha πŸ˜‰

Reply
annouska

Wat heerlijk zo een handige man. Ik hoop dat jullie in die twee weekjes ook nog even kunnen ontspannen. ^^

Reply
Michelle

Leuke dingen om naar uit te kijken, hopelijk zit je snel weer beter in je vel. Is ook weer even wennen he zo’n nieuwe plek..

Reply
Wanda

Leuke dingen om naar uit te kijken! En ja, hopelijk kun je over een aantal weken/maanden voor jezelf concluderen dat alles z’n plekje heeft gevonden waardoor je (minder) geen stress meer ervaart!

Reply
Marije

Naar lekker weer kijk iik ook wel uit ja!! Zoo jammer dat t altijd maar een paar dagen duurt en dan weer vreselijk is…
Ik hoop dat je snel weer wat lekkerder in je vel zit en dat de fysio snel zijn vruchten afwerpt!
Leuk vooruitzicht je badkamer πŸ˜€

Reply
Bianca

Onwijs leuke plannen, de vakantie en nieuwe badkamer. Ik ga maandag ook naar die film ben benieuwd πŸ™‚

Reply
Miranda

Soms is iets aanpassen en verbeteren in huis haast nog lekkerder dan op vakantie gaan. Ik las laastst ergens, een vakantie ontspant je voor even, en je huis opknappen doet dat langere tijd. Fijn dat de fysio werkt!

Reply
Mattania

Oeh vakantie!! Echt heel fijn!! Ik moet 1 weekje en dan ben ik helemaal klaar met school ^_^ In juli ga ik naar Barcelona

Reply
Moira

Dat klinkt als echt genieten! Wij houden overwegend ook een opruim- en klusvakantie. Omdat oma en Junior erop stonden, gaan we een weekje naar Drenthe. Wij hebben wel vaker klusvakanties gehouden tot ieders tevredenheid en hebben daar een prachtig verbouwd huis aan overgehouden πŸ™‚ Hier ook een hele handige man (dat is toch de betere soort:) πŸ™‚

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *