Behind the scenes

Hoe mijn weekend was..

 photo zaterdag1562013_zps8555a581.jpg

Heel gezellig Zaterdag met lief vriendinnetje Leona een stadje gedaan. Even gezellig relaxen na de eerste (en vooral drukke/uitputtende) werkdag. We zijn heerlijk bij de Bagels & Beans gaan eten (ik zou er een strippenkaart op moeten hebben). Verder lekker wat winkeltjes afgestruind en bijgeklets. Ook nog wat thee gekocht (zie foto, gemaakt door Leo). Echter heb ik deze bij haar in haar tas laten zitten dus kan ik er nog niet van genieten *huil* Ook een nieuw boek van Nora Roberts gekocht, dus weer veel leuks in het vooruitzicht.

Verder vandaag even langs mijn ouders + schoonouders en nog even wat blogjes voor de aankomende week inplannen. Relaxen op Zondag..

Hebben jullie een fijn weekend gehad?

0

36 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *