Hoe mijn weekend was..

 photo zaterdag1562013_zps8555a581.jpg

Heel gezellig Zaterdag met lief vriendinnetje Leona een stadje gedaan. Even gezellig relaxen na de eerste (en vooral drukke/uitputtende) werkdag. We zijn heerlijk bij de Bagels & Beans gaan eten (ik zou er een strippenkaart op moeten hebben). Verder lekker wat winkeltjes afgestruind en bijgeklets. Ook nog wat thee gekocht (zie foto, gemaakt door Leo). Echter heb ik deze bij haar in haar tas laten zitten dus kan ik er nog niet van genieten *huil* Ook een nieuw boek van Nora Roberts gekocht, dus weer veel leuks in het vooruitzicht.

Verder vandaag even langs mijn ouders + schoonouders en nog even wat blogjes voor de aankomende week inplannen. Relaxen op Zondag..

Hebben jullie een fijn weekend gehad?

36 reacties op “Hoe mijn weekend was..

 1. Bagels & Beans! <3 Ik heb ook een strippenkaart nodig, kom er (te) vaak. Die bagels en koffie en sapjes zijn ook gewoon tรฉ lekker ๐Ÿ˜€ Hoop dat je je thee inmiddels weer terug hebt, haha.

 2. Het ziet er altijd zo lekker uit bij jou als je gaat eten bij bagels en beans, had pas geleden gezien dat wij dit ook in Tilburg hebben. Moet daar toch ook echt een keer gaan eten ๐Ÿ˜€

 3. O die bagels zien er echt heerlijk uit, ik heb ze nog nooit gehad, toch maar eens op zoek haha. Heb ook een heerlijk weekend gehad.

 4. Leuk hoor! Klinkt gezellie allemaal en die broodjes zien er wel errug lekker uit!

  Succes komende week met je nieuwe baan!! De spits is er af ๐Ÿ™‚

 5. Klinkt als een gezellig weekend en de bagel ziet er heerlijk uit! Ik heb afgelopen vrijdag het contract van mijn kamer getekend en gisteren al gelijk wat aankopen gedaan bij Ikea ๐Ÿ™‚

 6. ik heb nog steeds weekend! en best fijn, maar wel al hele weekend koppijn en dat zuigt.
  bagels & beans ben ik dus nog nooit geweest, heb al tig keer van die kortingskaartjes gehad ervoor, mss toch eens gaan..
  fijne zondag nog!

 7. Ik moest gisteren werken, maar het was lekker druk en dat vind ik altijd wel leuk! Vandaag moet ik een cursusopdracht maken en ga ik uiteten ๐Ÿ˜€

 8. Aangezien ik net pas terug ben uit Mexico is het hier nog niet echt dat weekend gevoel.
  Zijn nog druk druk druk.. en morgen ook gewoon weer werken.
  Dus ik kijk nu al uit naar volgend weekend ๐Ÿ˜‰

 9. Klinkt als een gezellig weekend :)! Gezellig altijd, even lekker de stad in met vriendinnen! Ik ben benieuwd naar dat boek!
  Ik heb een rustig weekend gehad, gister de hele dag thuis filmpjes gekeken met mijn vriend en mijn 2 katten en gisteravond naar de verjaardag van mijn zwager geweest. Vandaag naar papa en mijn schoonvader om vaderdag te vieren en morgen word een blogochtend :D! Maandagochtend is voor mij ook nog altijd weekend (lucky girl!)

  Liefs van Rosie

 10. Bagels & Beans is hier ook een favoriet! Mijn dag gisteren bestond vooral uit huishouding bijwerken en s’middags zijn we alvast naar mijn ouders gegaan om het vaderdagcadeau af te leveren ( vissen voor in de vijver) en vanmiddag gaan we er op visite en zal vandaag een handwerkdag worden. Fijne zondag nog ๐Ÿ˜‰

 11. Ik ben nog nooit bij een bagels and beans geweest, maar als ik de foto’s zo zie, moet ik dat maar eens gaan doen! Yum!

  Veel plezier vandaag ๐Ÿ™‚ ik moet een dagje werken! ๐Ÿ™

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *