Hersenspinsels

Lekker bakkie

Vorig weekend was ik gezellig met een vriendinnetje gaan shoppen. Ik heb me echt super vermaakt totdat we in de V&D waren aangekomen. Nu kende ik wel het Blond Amsterdam servies maar ben er nooit echt weg van geweest. Totdat ik de onderste 2 geweldige bekers zag staan:

 photo hate_zpsda00398a.jpgZijn ze niet leuk?

Heb ik ze gekocht?
Neen.

Waarom niet zul je zeggen?

Nou aangezien ze 15 euro per stuk zijn en er bij al die bekers KOFFIE op staat (terwijl ik er thee in ga doen) ga ik hem niet kopen. Want wie loopt er nou met een koffiebeker gevuld met thee?

Nou vroeg ik vriendinnetje of ze in de gaten wilde houden als ze andere bekers van Blond Amsterdam zag (ik heb alle online winkels al gehad maar daar hebben ze dus ook alleen KOFFIEbekers). En verrek ze zag er eentje in een krantje staan met ‘It’s Spring Time’ erop. EN MEER NIET.
Waaaaaaaaaaaaaar kan ik die kopen? Nou je raad het al: bij de V&D. Waar ze dus niet stonden. Waardoor ik dus aankomende week er toch nog even heen gaan. Om een mok te halen. Alweer. Nog steeds. Of hoe je het ook wil noemen. En dat hij er waarschijnlijk ook niet staat. Dat dus.

Zucht. Het leven van een theeleut gaat niet over rozen.

UPDATE: Dit is dus de mok die ik wil
 photo neww_zps3ce769a0.png

0

32 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *