Lekker bakkie

Vorig weekend was ik gezellig met een vriendinnetje gaan shoppen. Ik heb me echt super vermaakt totdat we in de V&D waren aangekomen. Nu kende ik wel het Blond Amsterdam servies maar ben er nooit echt weg van geweest. Totdat ik de onderste 2 geweldige bekers zag staan:

 photo hate_zpsda00398a.jpgZijn ze niet leuk?

Heb ik ze gekocht?
Neen.

Waarom niet zul je zeggen?

Nou aangezien ze 15 euro per stuk zijn en er bij al die bekers KOFFIE op staat (terwijl ik er thee in ga doen) ga ik hem niet kopen. Want wie loopt er nou met een koffiebeker gevuld met thee?

Nou vroeg ik vriendinnetje of ze in de gaten wilde houden als ze andere bekers van Blond Amsterdam zag (ik heb alle online winkels al gehad maar daar hebben ze dus ook alleen KOFFIEbekers). En verrek ze zag er eentje in een krantje staan met ‘It’s Spring Time’ erop. EN MEER NIET.
Waaaaaaaaaaaaaar kan ik die kopen? Nou je raad het al: bij de V&D. Waar ze dus niet stonden. Waardoor ik dus aankomende week er toch nog even heen gaan. Om een mok te halen. Alweer. Nog steeds. Of hoe je het ook wil noemen. En dat hij er waarschijnlijk ook niet staat. Dat dus.

Zucht. Het leven van een theeleut gaat niet over rozen.

UPDATE: Dit is dus de mok die ik wil
 photo neww_zps3ce769a0.png

32 reacties op “Lekker bakkie

  1. Nee 🙁 Die juist niet.. En vind het ook wel erg duur voor een beker. Heb hem vandaag gezien bij de V&D @ de stad… Maar ik twijfel nog aangezien ik het veel geld vind voor een beker.

 1. Ik ben helemaal verliefd op de theepotten van blond (blablabal) maar ja, ik heb al een theepot en drink niet zo vaak thee…

 2. Een vriendin van mij is er helemaal gek van, dus standaard koopt iedereen voor haar B’day dingen voor Blond. Nu weet ik dat je op de site je eigen mok kan maken, dus dan kan jij er gewoon Thee op zetten 😛

 3. I love Blond Amsterdam! Vandaag is een nieuwe serie uitgekomen in samenwerking met de Efteling…hebben, hebben, hebben 🙂 Jammer idd dat het zo duur is.

 4. Maar dan wel van Blond?
  Ik vind blond wel leuk, heb wel wat spulletjes, maar de helft is sier zo’n beetje en andere helft gebruik ik wel 😉

 5. Ik vind het sowieso raar dat het hip is om overal maar op te zetten waar het voor is… dat kun je ook met stickertjes doen. Heb je bijvoorbeeld een leuk doosje met vakjes, staat er heel groot THEE op terwijl je je sieraden er in wil doen. Dat vind ik dan weer zo raar om in mijn slaapkamer te zetten, dat ik het maar niet koop.

 6. Haha, jij hebt echt een theemok-fetish 😉 Mijn megamok, daar staat trouwens wel coffee op. Heel onduidelijk, dus dan maakt het niets uit, vind ik. Daar gaat het me meer om de fijne hoeveelheid thee die erin kan!

 7. Jammer dat je ze tot nu toe nog niet hebt gevonden, ze zijn heel leuk! Ik wil nog even zeggen dat ik je achtergrond + header heel leuk vind, lekker fris!

 8. Ik heb er een en drink er dagelijks uit!! Vodn 15 euro veel, maar als ik in de auto zit enz. dan heb ik deze mok altijd bij me. Gewoon kopen dus ;)! Je gaat er geen spijt van krijgen.

 9. Thee word gewoon heel erg onder gewaardeerd.. Hopelijk hebben ze die leuke volgende week er wel staan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *