Vorig weekend was ik gezellig met een vriendinnetje gaan shoppen. Ik heb me echt super vermaakt totdat we in de V&D waren aangekomen. Nu kende ik wel het Blond Amsterdam servies maar ben er nooit echt weg van geweest. Totdat ik de onderste 2 geweldige bekers zag staan:

 photo hate_zpsda00398a.jpgZijn ze niet leuk?

Heb ik ze gekocht?
Neen.

Waarom niet zul je zeggen?

Nou aangezien ze 15 euro per stuk zijn en er bij al die bekers KOFFIE op staat (terwijl ik er thee in ga doen) ga ik hem niet kopen. Want wie loopt er nou met een koffiebeker gevuld met thee?

Nou vroeg ik vriendinnetje of ze in de gaten wilde houden als ze andere bekers van Blond Amsterdam zag (ik heb alle online winkels al gehad maar daar hebben ze dus ook alleen KOFFIEbekers). En verrek ze zag er eentje in een krantje staan met ‘It’s Spring Time’ erop. EN MEER NIET.
Waaaaaaaaaaaaaar kan ik die kopen? Nou je raad het al: bij de V&D. Waar ze dus niet stonden. Waardoor ik dus aankomende week er toch nog even heen gaan. Om een mok te halen. Alweer. Nog steeds. Of hoe je het ook wil noemen. En dat hij er waarschijnlijk ook niet staat. Dat dus.

Zucht. Het leven van een theeleut gaat niet over rozen.

UPDATE: Dit is dus de mok die ik wil
 photo neww_zps3ce769a0.png

0
32 reacties

32 thoughts on “Lekker bakkie

  1. SAS schreef:

   Oeh thanks! Ik twijfel nog heul erg… ^^

 1. the fourohseven schreef:

  die zijn idd superschattig.

 2. Saar schreef:

  Ik zou er gewoon thee in doen. 😉

 3. Jorien schreef:

  Jaa deze zijn leuk he! Ze hadden ook eerst anderen, maar die zijn er niet meer 🙁

 4. RenéSmurf schreef:

  Ik vind het juist leuk om thee in iets te stoppen waar koffie op staat!
  Nu hou ik niet van thee, wel van smurfen!

 5. Leonie schreef:

  Kan je niet online bestellen??

  1. SAS schreef:

   Nee 🙁 Die juist niet.. En vind het ook wel erg duur voor een beker. Heb hem vandaag gezien bij de V&D @ de stad… Maar ik twijfel nog aangezien ik het veel geld vind voor een beker.

 6. Angelique schreef:

  Ze zijn erg leuk, maar een thee variant is natuurlijk nóg leuker. Zo moeilijk kan het toch niet zijn?

 7. Rianne schreef:

  Ik ben helemaal verliefd op de theepotten van blond (blablabal) maar ja, ik heb al een theepot en drink niet zo vaak thee…

 8. LNNK schreef:

  Heel irritant! Ik hou daar dus ook niet van dat er koffie opstaat terwijl ik er thee in doe haha.

 9. Mich schreef:

  Een vriendin van mij is er helemaal gek van, dus standaard koopt iedereen voor haar B’day dingen voor Blond. Nu weet ik dat je op de site je eigen mok kan maken, dus dan kan jij er gewoon Thee op zetten 😛

  1. SAS schreef:

   Jammer dat je alleen niet zo’n soort beker maar alleen ‘normale bekers’ kan personaliseren.. 🙁

 10. Joyce schreef:

  Ik zou er lekker maling aan hebben, als jij je thee sterk trekt lijkt het toch ook net koffie? Zijn wel gaaf trouwens!

 11. Wanda schreef:

  15 euro voor een mok is inderdaad wel een hoop geld!

 12. Deborah schreef:

  Oh, wat een leuke bekers 🙂 !! En ach….waarom niet, er thee in gieten ? 🙂

 13. Miranda schreef:

  I love Blond Amsterdam! Vandaag is een nieuwe serie uitgekomen in samenwerking met de Efteling…hebben, hebben, hebben 🙂 Jammer idd dat het zo duur is.

 14. Appelig schreef:

  🙂
  Jammer dat je ‘m niet alvast kunt reserveren ofzo.

  1. SAS schreef:

   Héél jammer inderdaad *snik*

 15. Nicole schreef:

  Maar dan wel van Blond?
  Ik vind blond wel leuk, heb wel wat spulletjes, maar de helft is sier zo’n beetje en andere helft gebruik ik wel 😉

  1. SAS schreef:

   Van blond ja.. Ik hoop hem te kunnen vinden!

 16. Leonella schreef:

  Ik vind het sowieso raar dat het hip is om overal maar op te zetten waar het voor is… dat kun je ook met stickertjes doen. Heb je bijvoorbeeld een leuk doosje met vakjes, staat er heel groot THEE op terwijl je je sieraden er in wil doen. Dat vind ik dan weer zo raar om in mijn slaapkamer te zetten, dat ik het maar niet koop.

  1. SAS schreef:

   Jij snapt hem 😉

 17. Marcella schreef:

  Haha, jij hebt echt een theemok-fetish 😉 Mijn megamok, daar staat trouwens wel coffee op. Heel onduidelijk, dus dan maakt het niets uit, vind ik. Daar gaat het me meer om de fijne hoeveelheid thee die erin kan!

 18. bianca schreef:

  Ik heb er 1 van de Primarkt die zo leuk vind 😀

 19. Lotteh schreef:

  Jammer dat je ze tot nu toe nog niet hebt gevonden, ze zijn heel leuk! Ik wil nog even zeggen dat ik je achtergrond + header heel leuk vind, lekker fris!

 20. Anouk schreef:

  Ik heb er een en drink er dagelijks uit!! Vodn 15 euro veel, maar als ik in de auto zit enz. dan heb ik deze mok altijd bij me. Gewoon kopen dus ;)! Je gaat er geen spijt van krijgen.

 21. Hahaha grappig 😀 het zijn wel hele leuke bekers, hoop dat je ze nog vindt!

 22. Michelle schreef:

  Thee word gewoon heel erg onder gewaardeerd.. Hopelijk hebben ze die leuke volgende week er wel staan..

 23. Jennn schreef:

  haha, leuke mokken wel! Blond Amsterdam is leuk, maar jammer dat het zo duur is 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *