The Awesome List: Because Life Is Goooooood

    Leuk contact met oude vrienden    genoeg nieuwe ideeën voor blogjes    MORGEN super goed/leuk nieuws hebben op mijn blog!!    mijn nieuwe kittykatty-mok    het hoesje voor mijn smartphone    vaker aan het auto rijden en er een stuk handiger in worden    trots kunnen zijn op een hoop dingen de afgelopen weken (mag ook wel eens gezegd worden!)    heerlijk wat boeken hebben om te lezen    het gordijn wat eindelijk goed hangt in onze extra kamer    nieuwe (buitenlandse)blogs ontdekken    lach momentjes met mijn man    een nieuwe agenda besteld (Moleskine)    kan niet wachten op seizoen 4 van Rules of Engagement    ons bureaublad (foto van ons trouwen)    kleine klusjes in huis die zijn gedaan    leuke meetings met vrienden    bij B&B eten, heerlijk    nieuwe schoenen die ik heb gekocht    knuffelen met Yara & Ayla    zonnebrillen weertje    nog bezig met dingen voor deze layout    deze lijstjes    

 photo tumblr_m7gxor4YA21rrkl69o1_500_zpsba1f7e88.png

26 reacties op “The Awesome List: Because Life Is Goooooood

  1. Dit zijn altijd leuke logjes om te lezen. Een glimlach is moeilijk te onderdrukken. Ben blij voor je dat alles zo goed gaat! 😀

  2. Trots kunnen zijn (op jezelf of een ander, maar vooral op jezelf) is altijd een heerlijk gevoel. En dan wordt alles beter ^____^ Het is gewoon lekker als de dingen goed gaan toch?

  3. contact terug vinden met oude vrienden is altijd leuk! Ik ben erg benieuwd naar je logje van morgen.. fijne zondag^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *