The Awesome List: Because Life Is Goooooood

  Photobucket  Leuk contact met oude vrienden  Photobucket  genoeg nieuwe ideeën voor blogjes  Photobucket  MORGEN super goed/leuk nieuws hebben op mijn blog!!  Photobucket  mijn nieuwe kittykatty-mok  Photobucket  het hoesje voor mijn smartphone  Photobucket  vaker aan het auto rijden en er een stuk handiger in worden  Photobucket  trots kunnen zijn op een hoop dingen de afgelopen weken (mag ook wel eens gezegd worden!)  Photobucket  heerlijk wat boeken hebben om te lezen  Photobucket  het gordijn wat eindelijk goed hangt in onze extra kamer  Photobucket  nieuwe (buitenlandse)blogs ontdekken  Photobucket  lach momentjes met mijn man  Photobucket  een nieuwe agenda besteld (Moleskine)  Photobucket  kan niet wachten op seizoen 4 van Rules of Engagement  Photobucket  ons bureaublad (foto van ons trouwen)  Photobucket  kleine klusjes in huis die zijn gedaan  Photobucket  leuke meetings met vrienden  Photobucket  bij B&B eten, heerlijk  Photobucket  nieuwe schoenen die ik heb gekocht  Photobucket  knuffelen met Yara & Ayla  Photobucket  zonnebrillen weertje  Photobucket  nog bezig met dingen voor deze layout  Photobucket  deze lijstjes  Photobucket  

 photo tumblr_m7gxor4YA21rrkl69o1_500_zpsba1f7e88.png

0

Misschien ook leuk om te lezen...

26 Comments

  1. Dit zijn altijd leuke logjes om te lezen. Een glimlach is moeilijk te onderdrukken. Ben blij voor je dat alles zo goed gaat! 😀

  2. Trots kunnen zijn (op jezelf of een ander, maar vooral op jezelf) is altijd een heerlijk gevoel. En dan wordt alles beter ^____^ Het is gewoon lekker als de dingen goed gaan toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *