Dit artikel is geschreven in samenwerking met Esprit

Zoals jullie weten ben ik een echt online-shopper (is dat een woord?!) Eigenlijk ben ik gewoon te lui om naar de winkel te gaan en ik weet bijna alles wel te schatten qua maat. Sommige dingen (zoals broeken/BH’s) moet ik wel echt passen. Zo nu en dan kijk ik dan ook op zulke sites voor de overige kleding die ik wel qua maat kan gokken. Laatst kwam ik op de Esprit webshop, een erg leuke site met voor iedere wat wils!

 photo 1-8_zps39ee2104.jpg

Zo kwam ik deze ontzettend leuke (en volgens mij erg warme) truien tegen. Hoewel ik erg zin heb in de Lente is het weer van nu erg goed voor deze mooie beauty’s. Heerlijk om met een warme trui onder je jas door de kou te fietsen of lekker thuis aan te hebben met een mok thee erbij.

 photo 2-6_zps02f74b34.jpg

Maar om toch even de moed erin te houden voor de Lente kwam ik deze leuke truitjes tegen. Hoewel ik zelf erg van de ‘basic kleuren’ ben vind ik het toch wel leuk het te combineren met een kleurtje. Niet van die hele felle maar dat het wat afsteekt bij de rest van mijn kleding. Ik ben steeds meer aan het combineren en mijn kleding kast krijgt steeds meer kleur.

 photo 3-2_zps4b3d0297.png

Jassen. Elk jaar is het weer een drama een goede winter/zomerjas te vinden. Ik heb een hele kieskeurige smaak en weet vooral wat ik niet wil. Gelukkig ben ik dit jaar, na lang zoeken, wel geslaagd voor een jas. Jammer dat ik deze site niet eerder heb ontdekt aangezien hier ook zeker wat leuke jassen tussen zitten. De zomerjas lijkt erg op de laatste jas van deze collage.

Kijk dus even bij deze webshop: een echte aanrader!

Kopen jullie ook vaak kleding online of zijn jullie meer van het winkelen (en passen)?

0
20 reacties

20 thoughts on “Esprit: My Favorites

 1. Marcella schreef:

  Ik koop veel online, en ben ook echt fan van Esprit. Heb je nog wat leuks gekocht?

 2. Elisa schreef:

  toen ik nog thuis woonde bestelde ik ook veel, maar nu niet meer omdat ik het onhandig vind. moet de pakketjes altijd ophalen bij buren enz, vind dat niet prettig dus ik ga gezellig naar de winkel 🙁

 3. Appelig schreef:

  Vroeger kocht ik wel kleding online, maar bijna alles ging terug. Tegenwoordig ga ik weer braaf naar de winkels. 🙂
  Leuke trui die grijs gestreepte!

 4. Aurelie schreef:

  Leuke items! Kleding koop ik zo goed als altijd in de winkel zelf.

 5. Deborah schreef:

  Ik vind het jeansjasje wel tof! En wat dat online-shoppen betreft: ik vind het al eens gemakkelijk om vanuit mijn luie zetel iets te kopen :-). Al is het ook wel leuk om er een dagje met vriendinnen op uit te trekken en te gaan shoppen

 6. Simone schreef:

  Leuke dingetjes! Zelf ben ik geen webshopper, vind het stiekem ook veel te leuk om in de winkels zelf te struinen 🙂

 7. Wendy schreef:

  Ik ben meer van het kopen in de winkels. Ik vind het moeilijk om de maat te gokken. Zelf in de winkel, met het artikel voor mijn neus, gok ik nog wel eens verkeerd. Ik vind dat middelste shirtje wel erg leuk.

 8. Josephine schreef:

  De jassen zien er leuk uit, vooral de laatste.

 9. Bo schreef:

  Leuke truien! Ik koop weleens online, maar soms wil ik het liever toch in het echt zien/passen.

 10. Lief meisje schreef:

  Wat een leuke spulletjes heb je gezien. Nee, ik bestel weinig online, in de winkel vindt ik het toch handiger.

 11. Eline schreef:

  Leuke items, ik ben echt gek op Esprit!

 12. RenéSmurf schreef:

  Nou, ik ben meer van het passen. Ik woon ook midden in een winkelcentrum. En zoveel heb ik niet nodig, ik kan jaren ergens mee doen.
  En sinterklaas geeft ook nog wel eens wat.

 13. Nienke schreef:

  Van Esprit vind ik de ene collectie iets leuker dan de andere. Accessoires zoals schoenen en tassen vind ik altijd wel weer heel leuk. Ik heb laatst dan ook nog een paar hele mooie sneaker wedges van Esprit gekocht. De meest rechtse jas op de collage vind ik ook heel mooi!

 14. Mattania schreef:

  Leuke items! Ik koop nooit wat bij de esprit maar ziet er leuk uit 😀

 15. Ik vind dat Esprit vaak wel leuke artikelen heeft. Alleen het is zo prijzig 🙁

 16. Niki schreef:

  Ik droeg vroeger vrij veel van Esprit, maar dat kwam omdat mijn moeder toen mijn kleren uitkoos, haha. Tegenwoordig vind ik er eigenlijk niet zo heel veel aan..

 17. Eva schreef:

  Leuke favorieten! x

 18. Leoni schreef:

  Esprit is niet echt mijn winkel. Vind het ontzettend duur en alles wat ik pas staat gewoon niet. Die zomerjassen drama ken ik ook! Uiteindelijk loop ik elk jaar weer met een (spijker)vest of iets wat er op lijkt.

 19. Nicole schreef:

  Hihi jij hebt wel een iets andere smaak als ik..
  Maar ik koop bijna nooit online omdat mijn lijf nu eenmaal veranderd en ik dus heel moeilijk kan inschatten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *