Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
(online) geshopt,  Blog

Esprit: My Favorites

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Esprit

Zoals jullie weten ben ik een echt online-shopper (is dat een woord?!) Eigenlijk ben ik gewoon te lui om naar de winkel te gaan en ik weet bijna alles wel te schatten qua maat. Sommige dingen (zoals broeken/BH’s) moet ik wel echt passen. Zo nu en dan kijk ik dan ook op zulke sites voor de overige kleding die ik wel qua maat kan gokken. Laatst kwam ik op de Esprit webshop, een erg leuke site met voor iedere wat wils!

 photo 1-8_zps39ee2104.jpg

Zo kwam ik deze ontzettend leuke (en volgens mij erg warme) truien tegen. Hoewel ik erg zin heb in de Lente is het weer van nu erg goed voor deze mooie beauty’s. Heerlijk om met een warme trui onder je jas door de kou te fietsen of lekker thuis aan te hebben met een mok thee erbij.

 photo 2-6_zps02f74b34.jpg

Maar om toch even de moed erin te houden voor de Lente kwam ik deze leuke truitjes tegen. Hoewel ik zelf erg van de ‘basic kleuren’ ben vind ik het toch wel leuk het te combineren met een kleurtje. Niet van die hele felle maar dat het wat afsteekt bij de rest van mijn kleding. Ik ben steeds meer aan het combineren en mijn kleding kast krijgt steeds meer kleur.

 photo 3-2_zps4b3d0297.png

Jassen. Elk jaar is het weer een drama een goede winter/zomerjas te vinden. Ik heb een hele kieskeurige smaak en weet vooral wat ik niet wil. Gelukkig ben ik dit jaar, na lang zoeken, wel geslaagd voor een jas. Jammer dat ik deze site niet eerder heb ontdekt aangezien hier ook zeker wat leuke jassen tussen zitten. De zomerjas lijkt erg op de laatste jas van deze collage.

Kijk dus even bij deze webshop: een echte aanrader!

Kopen jullie ook vaak kleding online of zijn jullie meer van het winkelen (en passen)?

0

20 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *