Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Esprit: My Favorites

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Esprit

Zoals jullie weten ben ik een echt online-shopper (is dat een woord?!) Eigenlijk ben ik gewoon te lui om naar de winkel te gaan en ik weet bijna alles wel te schatten qua maat. Sommige dingen (zoals broeken/BH’s) moet ik wel echt passen. Zo nu en dan kijk ik dan ook op zulke sites voor de overige kleding die ik wel qua maat kan gokken. Laatst kwam ik op de Esprit webshop, een erg leuke site met voor iedere wat wils!

 photo 1-8_zps39ee2104.jpg

Zo kwam ik deze ontzettend leuke (en volgens mij erg warme) truien tegen. Hoewel ik erg zin heb in de Lente is het weer van nu erg goed voor deze mooie beauty’s. Heerlijk om met een warme trui onder je jas door de kou te fietsen of lekker thuis aan te hebben met een mok thee erbij.

 photo 2-6_zps02f74b34.jpg

Maar om toch even de moed erin te houden voor de Lente kwam ik deze leuke truitjes tegen. Hoewel ik zelf erg van de ‘basic kleuren’ ben vind ik het toch wel leuk het te combineren met een kleurtje. Niet van die hele felle maar dat het wat afsteekt bij de rest van mijn kleding. Ik ben steeds meer aan het combineren en mijn kleding kast krijgt steeds meer kleur.

 photo 3-2_zps4b3d0297.png

Jassen. Elk jaar is het weer een drama een goede winter/zomerjas te vinden. Ik heb een hele kieskeurige smaak en weet vooral wat ik niet wil. Gelukkig ben ik dit jaar, na lang zoeken, wel geslaagd voor een jas. Jammer dat ik deze site niet eerder heb ontdekt aangezien hier ook zeker wat leuke jassen tussen zitten. De zomerjas lijkt erg op de laatste jas van deze collage.

Kijk dus even bij deze webshop: een echte aanrader!

Kopen jullie ook vaak kleding online of zijn jullie meer van het winkelen (en passen)?

0
(online) geshopt, Blog
Previous Story
Next Story

20 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Marcella
  09/04/2013 at 16:25

  Ik koop veel online, en ben ook echt fan van Esprit. Heb je nog wat leuks gekocht?

 • Reply
  Elisa
  08/04/2013 at 19:49

  toen ik nog thuis woonde bestelde ik ook veel, maar nu niet meer omdat ik het onhandig vind. moet de pakketjes altijd ophalen bij buren enz, vind dat niet prettig dus ik ga gezellig naar de winkel 🙁

 • Reply
  Jennn
  07/04/2013 at 21:25

  Leuke dingen!

 • Reply
  Appelig
  07/04/2013 at 09:52

  Vroeger kocht ik wel kleding online, maar bijna alles ging terug. Tegenwoordig ga ik weer braaf naar de winkels. 🙂
  Leuke trui die grijs gestreepte!

 • Reply
  Aurelie
  06/04/2013 at 22:59

  Leuke items! Kleding koop ik zo goed als altijd in de winkel zelf.

 • Reply
  Deborah
  06/04/2013 at 22:40

  Ik vind het jeansjasje wel tof! En wat dat online-shoppen betreft: ik vind het al eens gemakkelijk om vanuit mijn luie zetel iets te kopen :-). Al is het ook wel leuk om er een dagje met vriendinnen op uit te trekken en te gaan shoppen

 • Reply
  Simone
  06/04/2013 at 22:33

  Leuke dingetjes! Zelf ben ik geen webshopper, vind het stiekem ook veel te leuk om in de winkels zelf te struinen 🙂

 • Reply
  Wendy
  06/04/2013 at 21:38

  Ik ben meer van het kopen in de winkels. Ik vind het moeilijk om de maat te gokken. Zelf in de winkel, met het artikel voor mijn neus, gok ik nog wel eens verkeerd. Ik vind dat middelste shirtje wel erg leuk.

 • Reply
  Josephine
  06/04/2013 at 19:39

  De jassen zien er leuk uit, vooral de laatste.

 • Reply
  Bo
  06/04/2013 at 18:06

  Leuke truien! Ik koop weleens online, maar soms wil ik het liever toch in het echt zien/passen.

 • Reply
  Lief meisje
  06/04/2013 at 17:31

  Wat een leuke spulletjes heb je gezien. Nee, ik bestel weinig online, in de winkel vindt ik het toch handiger.

 • Reply
  Eline
  06/04/2013 at 17:31

  Leuke items, ik ben echt gek op Esprit!

 • Reply
  RenéSmurf
  06/04/2013 at 16:38

  Nou, ik ben meer van het passen. Ik woon ook midden in een winkelcentrum. En zoveel heb ik niet nodig, ik kan jaren ergens mee doen.
  En sinterklaas geeft ook nog wel eens wat.

 • Reply
  Nienke
  06/04/2013 at 16:06

  Van Esprit vind ik de ene collectie iets leuker dan de andere. Accessoires zoals schoenen en tassen vind ik altijd wel weer heel leuk. Ik heb laatst dan ook nog een paar hele mooie sneaker wedges van Esprit gekocht. De meest rechtse jas op de collage vind ik ook heel mooi!

 • Reply
  Mattania
  06/04/2013 at 14:34

  Leuke items! Ik koop nooit wat bij de esprit maar ziet er leuk uit 😀

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  06/04/2013 at 13:22

  Ik vind dat Esprit vaak wel leuke artikelen heeft. Alleen het is zo prijzig 🙁

 • Reply
  Niki
  06/04/2013 at 13:04

  Ik droeg vroeger vrij veel van Esprit, maar dat kwam omdat mijn moeder toen mijn kleren uitkoos, haha. Tegenwoordig vind ik er eigenlijk niet zo heel veel aan..

 • Reply
  Eva
  06/04/2013 at 12:16

  Leuke favorieten! x

 • Reply
  Leoni
  06/04/2013 at 09:14

  Esprit is niet echt mijn winkel. Vind het ontzettend duur en alles wat ik pas staat gewoon niet. Die zomerjassen drama ken ik ook! Uiteindelijk loop ik elk jaar weer met een (spijker)vest of iets wat er op lijkt.

 • Reply
  Nicole
  06/04/2013 at 08:50

  Hihi jij hebt wel een iets andere smaak als ik..
  Maar ik koop bijna nooit online omdat mijn lijf nu eenmaal veranderd en ik dus heel moeilijk kan inschatten!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png