The Awesome List: Positive thinking will let you do everything better than negative thinking will.


source

    Bijna bijna bijna op vakantie, daar kijk ik echt heel erg naar uit    mijn nieuwe layout waarmee ik nog lekker aan de knutsel ben    leuke meetings met vriendinnen    contact hebben met oude vriendinnen, feels like old days    een schoon/opgeruimd huisje    vroeg wakker worden en nog een mooie dag voor je hebben    oude foto’s vinden die een glimlach op je gezicht brengen    ondanks negatieve dingen toch positief blijven    nog wat afleveringen van CSI hebben om terug te kijken    bijna m’n boek uit    genieten van vrije dagen    in een deuk liggen hierom    Despicable Me II lijkt me geweldig.. nog even wachten    good hair days    

26 reacties op “The Awesome List: Positive thinking will let you do everything better than negative thinking will.

  1. Oh na al het stress van dat ene kan ik mij zo goed voorstellen dat er even tussen uit gaan zo heerlijk is.

    Hier als werkloze heb ik hetzelfde. Nog ander halve week en dan mag ik er ook even tussen uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *