Geluksmomentjes

The Awesome List: Positive thinking will let you do everything better than negative thinking will.

 photo tumblr_micasigPLV1qh77fdo1_500_large_zps9d92c698.jpg
source

    Bijna bijna bijna op vakantie, daar kijk ik echt heel erg naar uit    mijn nieuwe layout waarmee ik nog lekker aan de knutsel ben    leuke meetings met vriendinnen    contact hebben met oude vriendinnen, feels like old days    een schoon/opgeruimd huisje    vroeg wakker worden en nog een mooie dag voor je hebben    oude foto’s vinden die een glimlach op je gezicht brengen    ondanks negatieve dingen toch positief blijven    nog wat afleveringen van CSI hebben om terug te kijken    bijna m’n boek uit    genieten van vrije dagen    in een deuk liggen hierom    Despicable Me II lijkt me geweldig.. nog even wachten    good hair days    

0

26 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *