The Awesome List: Positive thinking will let you do everything better than negative thinking will.

 photo tumblr_micasigPLV1qh77fdo1_500_large_zps9d92c698.jpg
source

  Photobucket  Bijna bijna bijna op vakantie, daar kijk ik echt heel erg naar uit  Photobucket  mijn nieuwe layout waarmee ik nog lekker aan de knutsel ben  Photobucket  leuke meetings met vriendinnen  Photobucket  contact hebben met oude vriendinnen, feels like old days  Photobucket  een schoon/opgeruimd huisje  Photobucket  vroeg wakker worden en nog een mooie dag voor je hebben  Photobucket  oude foto’s vinden die een glimlach op je gezicht brengen  Photobucket  ondanks negatieve dingen toch positief blijven  Photobucket  nog wat afleveringen van CSI hebben om terug te kijken  Photobucket  bijna m’n boek uit  Photobucket  genieten van vrije dagen  Photobucket  in een deuk liggen hierom  Photobucket  Despicable Me II lijkt me geweldig.. nog even wachten  Photobucket  good hair days  Photobucket  

0

Misschien ook leuk om te lezen...

26 Comments

  1. Good hair days… pfff. ik moet nodig naar de kapper, gelukkig staat de afspraak al gepland maar het is nog even afzien…

  2. Oh na al het stress van dat ene kan ik mij zo goed voorstellen dat er even tussen uit gaan zo heerlijk is.

    Hier als werkloze heb ik hetzelfde. Nog ander halve week en dan mag ik er ook even tussen uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *