Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
(online) geshopt,  Blog

Start de Lente in het nieuw

 photo startdelenteinhetnieuw2_zpsfd290725.png

Lente, iets waar ik heel erg naar uitkijk en waar ik mijn kledingkast zeker nog op voor moet bereiden. Zalando heeft nu een erg leuke actie waarbij je 400 euro aan cadeau bonnen kan winnen. Dit kan je winnen door op deze website te klikken en jou favoriete Lente outfit samen te stellen.


Hieronder laat ik mijn outfit zien. Ik ben zelf erg van de zachte kleuren en heb dus voor wit in combinatie met geel gekozen. Doen jullie ook mee?

 photo outfit_zps0dc59c64.png

0

22 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *