Start de Lente in het nieuw

 photo startdelenteinhetnieuw2_zpsfd290725.png

Lente, iets waar ik heel erg naar uitkijk en waar ik mijn kledingkast zeker nog op voor moet bereiden. Zalando heeft nu een erg leuke actie waarbij je 400 euro aan cadeau bonnen kan winnen. Dit kan je winnen door op deze website te klikken en jou favoriete Lente outfit samen te stellen.


Hieronder laat ik mijn outfit zien. Ik ben zelf erg van de zachte kleuren en heb dus voor wit in combinatie met geel gekozen. Doen jullie ook mee?

 photo outfit_zps0dc59c64.png

About the Author

22 Comments

annouska

Ik kan niet wachten tot we echt lente temperaturen hebben.

Wel een leuke actie, morgen eens meedoen..

Reply
Wanda

Ik vind het bij een ander vaak erg leuk staan maar zie mezelf er absoluut niet in. Pasteltinten staan me gewoon niet en ik voel me er altijd wat ongemakkelijk in…

Reply
Leoni

Is een hempje niet te koud voor de lente? Combinatie is trouwens wel super leuk!

Reply
Amarins

Aaahhh de lente, ja die wil ook ik heel graag! Helaas ben ik niet van de pastelkleurtjes (staan mij ook niet zo goed), maar die schoentjes ja die zijn wel erg cute!

Reply
Deborah

Als de zon gaat schijnen, loop ik met mijn portefuille naar de winkels en trakteer ik mezelf op een nieuwe outfit. Iets fleurig, netjes. Aangezien ik momenteel ook in andere dingen investeer, zal ik mezelf nog wat moeten inhouden. Maar je hebt een leuke outfit gevonden! Veel plezier ermee!
P.S.: http://nl.snapstore.nl/sales –> een aanrader

Reply
Inge

Dat t-shirtje is echt super mooi…
Ik probeer niet te veel nieuwe dingen te kopen dit seizoen, als we op reis willen, moet er wat voor ingeleverd worden 😀

Reply
Michelle

Nee, de lente collecties zijn één van de weinige dingen waar ik niet veel mee kan. Ik ben absoluut niet van de pastelkleurtjes ( met af en toe een uizondering op mooi blauw/paars) Succes met de actie! ^^

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *