Waarom regenachtige dagen best leuk zijn

Natuurlijk heb ik ook lieve zonnige en vooral droge dagen. Maar regen hoeft niet zo vervelend te zijn..

 photo 530497_461726143886586_1250176336_n_large_zps66cb3ae4.jpg

 • Lekker met een theetje, dekentje en een goed boek op de bank.
 • Je kan eens lekker het huis opruimen. Dingen waar je normaal niet aan toe komt.
 • Je kan je blog ideeën is uitwerken.
 • Je kan heel wat nieuwe films gaan kijken.
 • Foto’s nemen van van alles in huis. Of tig foto’s van jezelf met rare bekken, ook leuk.
 • Als je door de regen moet: het vooruitzicht van een warme douche en droge kleding.
 • Als je haar niet goed zat wordt het er niet beter op. Een goede smoes dus.
 • Heerlijk om achter een raam het getik te horen van de regen. Lekker rustgevend.
 • 28 reacties op “Waarom regenachtige dagen best leuk zijn

  1. Dat lijstje komt aardig overeen als je het zou plaatsen in oktober, zo in de tijd dat we al die dingen nog niet echt gedaan hebben…… Ik geloof met de winter van afgelopen jaar iedereen al die opties al gehad heeft 🙂

  2. Omdat ik zonder werk zit sinds 1 maart is er voor mij niks aan dit weer. Ik heb al die dingen die jij opnoemt helaas al lang gedaan haha..

  3. Ik vind regenachtige dagen ook helemaal niet erg, hihi. Ik zie het ook vaak als een “goede smoes” om niet de deur uit te hoeven, haha. Als het prachtig weer is, maar geen zin hebt om de deur uit te gaan, wordt er al snel raar naar je gekeken.

  4. doe mij maar Homer: films op regenachtige dagen (anders ook, maar allez :-))
   of: in bed met een boek, en het trommelen van de regen op het dak horen: zalig!

  5. In Nederland vind ik regenachtig dagen niet zo leuk omdat het bijna elke dag is. In andere landen vind ik het echt leuk omdat het dan heel warm is en uit het niets gaat het regen en dan is het wel leuk.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *