(online) geshopt,  Blog

Sunglasses Bidutchy

Dit product is ter beschikking gesteld door Zonnebrillen.com

Zoals jullie vast wel weten kijk ik erg uit naar het lekkere weer. Weg met de sneeuw, koud en regen. Wie wil dat nou niet? Heerlijk om lekker in een t-shirtje te kunnen lopen met een hippe zonnebril op.

Nou zag mijn oog laatst een nieuw soort zonnebril. Eentje die bij zowel bij mannen als vrouwen staat in allerlei verschillende kleuren. Ook kan je de lenzen verwisselen zodat de bril er helemaal uitziet zoals jij graag zou willen!

 photo bidutchy-montana-iceberg-white_zps5326acca.jpg photo uitleg-bidutchy-glazen-wissel_zps7e53505d.jpg

De bril zit netjes verpakt in een stevige doos, met de extra lenzen en een handig poetszakje die je kan gebruiken om de bril schoon te maken. Toch had ik de bril wat groter verwacht maar verder voldoet hij aan alle eisen die zonnebrillen moeten hebben. Hij is fijn!

En om dit blogje helemaal af te maken: wat foto’s van mij en mijn hippe zonnebril.
Laat het lekker weer maar komen!

De nieuwe Bidutchy zonnebrillen zijn vanaf vandaag voor €34,- te koop bij Zonnebrillen.com.

 photo PhotoGrid_1361393585869_zps7452d836.png

0

25 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *