Sunglasses Bidutchy

Dit product is ter beschikking gesteld door Zonnebrillen.com

Zoals jullie vast wel weten kijk ik erg uit naar het lekkere weer. Weg met de sneeuw, koud en regen. Wie wil dat nou niet? Heerlijk om lekker in een t-shirtje te kunnen lopen met een hippe zonnebril op.

Nou zag mijn oog laatst een nieuw soort zonnebril. Eentje die bij zowel bij mannen als vrouwen staat in allerlei verschillende kleuren. Ook kan je de lenzen verwisselen zodat de bril er helemaal uitziet zoals jij graag zou willen!

 photo bidutchy-montana-iceberg-white_zps5326acca.jpg photo uitleg-bidutchy-glazen-wissel_zps7e53505d.jpg

De bril zit netjes verpakt in een stevige doos, met de extra lenzen en een handig poetszakje die je kan gebruiken om de bril schoon te maken. Toch had ik de bril wat groter verwacht maar verder voldoet hij aan alle eisen die zonnebrillen moeten hebben. Hij is fijn!

En om dit blogje helemaal af te maken: wat foto’s van mij en mijn hippe zonnebril.
Laat het lekker weer maar komen!

De nieuwe Bidutchy zonnebrillen zijn vanaf vandaag voor €34,- te koop bij Zonnebrillen.com.

 photo PhotoGrid_1361393585869_zps7452d836.png

25 reacties op “Sunglasses Bidutchy

 1. Hij is grappig! Ik heb verder helemaal niks met zonnebrillen maar ze zijn alijd zo leuk. Heb er één in de auto liggen maar die ligt er ook maar een beetje te verstoffen.

 2. Mooie zonnebril! Hij staat jou ook prachtig!
  Ik koop nooit zonnebrillen omdat ze mij niet staan. Net zoals normale brillen! Helaas, pindakaas!
  With lots of Love,
  Hanna

 3. euh.. ik vind ze helemaal niks en zeker niet voor 34 euro hahaha zulke liggen bij de zeeman voor ’n euro, kun je dat glas niet verwisselen weliswaar, maar wel een paar meer kopen!
  #nietmijnding ^^

 4. Hij staat je heel leuk! Ik vind het wel fijn dat je de lenzen kan veranderen naar een kleur die je zelf wil, op die manier is je bril echt uniek!

 5. Ze zijn inderdaad niet zo groot als ik verwacht had (als ik zo oordeel aan de foto’s van jou met zonnebril), maar ben bang dat ze toch even wat te groot zijn voor mijn hoofd. Zonnebrillen vind ik namelijk al heel snel te groot voor mijn hoofd(je). Jammer soms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *