Waarom ik LAME ben

February 1, 2013

Er zijn altijd wel een aantal dingen waar je niet tevreden mee bent. Iets wat je zou willen veranderen of aanpassen aan jezelf. Helemaal niet erg, zolang het maar niet teveel is zolang je maar geen ala Marijke Helwegen wordt.

 photo dingendieiknietleukvindaanmezelf_zps85cc0ee4.jpg

 • Zoals het plaatje hierboven zegt: mijn lach. En eigenlijk niet eens mijn lach opzich maar het in een deuk liggen om mezelf..als niemand anders lacht. Oh en een geheimpje he: als ik echt helemaal stuk ga dan knor ik. Juist. Echt, dit had ik niet moeten vertellen.
 • Mijn voeten. Om een lang verhaal kort te maken zijn ze zeker al wat verbeterd. Maar zo stom dat ik geen hakken kan dragen en er met hardlopen last van krijg.
 • Mijn heupen. Ze zijn in de loop der jaren flink gegroeid, gevolg ook striae en een broekmaat groter. Eigenlijk wil ik er oefeningen voor doen maar daar ben ik dan weer te lui voor :’)
 • Ik ben een controle-freak.. En wordt dan ook echt gek als ik dingen niet in de hand heb. Ik ben zeker wel bezig dit meer los te laten maar moeilijk is het wel.
 • Soms ben ik super onhandig. Iets waar ik soms erg chagrijnig van kan worden.
 • Oh en ik ben soms echt een stresskippetje.
 • J
  Wat een negativiteit he? Oh maar morgen een blogje juist waarom ik AWESOME ben.
  Iets waar ik veel langer bij na moest denken dan dit lijstje hierboven *slecht*  0

  By SAS

  Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

  Previous Post Next Post

  27 comments

  • Madrina

   07/02/2013 at 11:29

   Wie is die Marijke?
   Ik ben ook een gigantische stresskip, zeker nu tijdens die opleiding. Man man. Ik snap niet hoe mijn familie en vriendinnen het met mij uithouden.

  • Lief meisje

   03/02/2013 at 20:52

   Negatieve dingen zijn makkelijker te bedenken dan positieve dingen. Maar beide zijn een mooie lijst.

  • Annagreet

   03/02/2013 at 16:11

   Dapper dat je dit soort dingen durft te zeggen. Ik ga nu het AWESOME-lijstje ook even kijken! ;-)

  • appelig

   03/02/2013 at 07:34

   Hé, hoe kan dat nou? Zit je nou al mijn minpunten op te sommen? :-)

  • Annouska

   02/02/2013 at 20:35

   Iedereen heeft wel puntjes waar hij of zij minder trots op is, dat hoort er bij. wel lef dat jij er zo openbaar voor durft uit te komen!

  • Jennn

   02/02/2013 at 13:38

   Ik heb ook altijd meer moeite met positieve punten dan met negatieve, veel mensen wel denk ik…

  • Elisa

   02/02/2013 at 08:51

   Sommige komen me iets te bekend voor ;)

  • Suzanne

   01/02/2013 at 23:19

   Zal ik je gerust stellen? Mijn lach is vreselijk en ik lig ook regelmatig dubbel om mijzelf. Mijn voeten zijn vreselijk, moeilijk en mijn tenen.. hou op! Mijn heupen, zijn vreemd, gaan regelmatig uit de kom. Wat? Ja echt! Ik ben een controle-freak en ook nog eens perfectionistisch, al is er in mijn kledingkast een bom ontploft. Ik hou ook het liefst de touwtjes in handen. Ik ben onhandig, stoot me regelmatig en gooi van alles om. Oh en tot slot, ook ik ben soms echt een stresskippetje. Hahah You’re not alone!

   1. SAS

    02/02/2013 at 10:22

    Fiew. Fijn te horen ;)

  • Josephine

   01/02/2013 at 21:48

   Oh, soms kan ik ook behoorlijk stressen. Ik moet dat echt minder gaan doen, maar het is lastig.

  • Wanda

   01/02/2013 at 20:14

   Ach, niemand is perfect, toch? Ik heb ook zo mijn eigenaardigheden en tekortkomingen maar zolang je het zelf maar weet, dan is het prima. En een beetje zelfkennis en zelfspot helpt natuurlijk ook wel!

  • Liann.

   01/02/2013 at 19:15

   Hihi, een aantal punten zijn heel herkenbaar. Achja, zo heeft iedereen wat, dat houdt het leuk :)

   1. SAS

    01/02/2013 at 22:19

    Helemaal waar!

  • Bo

   01/02/2013 at 18:58

   Sommige dingen komen me bekend voor, vooral de onhandigheid! Maar goed zo heeft iedereen zijn of haar eigen dingen ;)

  • Wendy

   01/02/2013 at 18:13

   Ik knor ook wel eens hoor, tijdens het lachen. En het is ook vrij normaal dat dit lijstje makkelijker te maken is dan een positief over jezelf lijstje. ;)

  • Bianca

   01/02/2013 at 17:49

   Haha je berichtje is best wel herkenbaar… Maar zo heeft iedereen wel wat ;)

  • Olga

   01/02/2013 at 17:36

   Ik zou iets langer willen zijn en een normale schoenmaat willen hebben. Ik kan wel slagen in het kopen van kleding en schoenen, maar met broeken korter maken en zooltjes is het altijd weer zo’n gedoe voordat je je outfit echt aan kunt trekken..

  • Mayara Esther

   01/02/2013 at 17:03

   Als ik het zo lees lijken we best wel veel op elkaar! Ik heb dezelfde probleem met mijn heupen daarnaast krijg ik ook opmerking zoals ooh je bent heel dik geworden kijk je heupen dan terwijl je echt boten voelt en dan denk ik van ‘ja sorry, ik kan mijn botten niet verkleinen om jou een plezier te doen’.

  • SanneWierda

   01/02/2013 at 15:31

   Oh ja, ik heb ook een ontzettend stomme lach. Vooral stom als ik moest lachen tijdens het filmen van reportages voor mijn opleiding Journalistiek. In de montage werd mijn lach dan tientallen keren herhaald, haha.

  • Britt

   01/02/2013 at 14:29

   Toen ik nog in Nederland woonde lachte ik vaak als een zeehond… Gelukkig heb ik dat af kunnen leren! ;-)

  • Caroline

   01/02/2013 at 12:18

   Iedereen heeft minder kanten, gelukkig maar, want anders zou je iemand zijn met een groot ego. Zo iemand die naast dr schoen gaat lopen. Lijkt me ook niet gezellig ;)
   Ik kan ook altijd makkelijker negatieve dingen op noemen dan positieve punten. Misschien ook een beetje vrouw eigen?

   Mijn voeten vin ik ook afschuwelijk!

   Liefs

  • Simone

   01/02/2013 at 11:16

   Niemand is perfect! En ik ben van mening dat dat mensen siert :)

  • Veronica

   01/02/2013 at 10:13

   Ik geloof dat iedereen z’n eigen lach stom vind. Ik vind die van mij ook stom. Ik heb een échte “hihihihi” lach. vreselijk! En dat van je heupen ik geloof dat elke vrouw daar last van heeft ;)

  • Nicole

   01/02/2013 at 09:42

   Het is ook echt veel moeilijk om positief te zijn dan negatief.. negativiteit blijft ook langer hangen.. moet je maar ns op letten, als je een leuke dag hebt maar er gebeurd dan 1 negatief ding dan onthoud je vaak datgene!

   Oh ja en dat in een duik liggen… herken ik zoo erg!!

  • Josianne

   01/02/2013 at 08:44

   Hmm, sommige dingen zijn wel herkenbaar! (controle-freak, stresskip…). Gek is dat inderdaad, dat het veel moeilijker is om een awesome-lijstje over jezelf te maken…

  • dina

   01/02/2013 at 08:40

   Niks mis met knorren. Ik doe het ook, maar ik begrijp het wel. Het is soms zo beschamend.

  Leave a comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *