Op dit moment #4

 photo mf_403833731_5a943d51bc05d2cd7ca594c4755f6e48_zpsfe7d8e1c.jpg

Hou ik (nog steeds) van: Mijn man, echte vrienden, mijn smartphone (en appjes!), onze trouwfoto’s & lieve emailtjes krijgen (van lieve mensen)

Hou ik niet van: Onzekerheid

Geniet ik van: Mijn H&M aankoopjes, nog steeds super blij met m’n uber gave waterkoker die dagelijks veel gebruikt wordt, weekenden & ik geniet van de kleine dingen die het leven zo leuk maken.

Luister ik veel: Ed Sheeran. Give me Love & Lego House. Heerlijke nummers.
Ook staan nu vaak alles CD’s van Westlife op repeat <3

Denk ik aan: In Maart heerlijk wat dagen naar Centerparcs met vrienden. Zoveel zin in!

Wens ik: Dat sommige dingen snel duidelijk worden & het snel Maart is. Dan heb ik een neefje/nichtje erbij, vieren we onze verjaardag en gaan we het einde van de maand lekker op vakantie.

Werk ik aan: Vaker mijn rust pakken. Besef toch dat ik best belangrijk is om dagelijks even Saskia-tijd in te lassen. Hoewel ik dit soms wel lastig vind wil ik dit zeker dagelijks gaan doen.

Lees ik: Nora Roberts.. Aan het 4de (en laatste) verhaal in de bundel bezig. Heerlijk boek weer. Hierna weer een boek van Sebastian Fitzek <3

[ Zie hier deel 1 , deel 2 & deel 3 ]

22 reacties op “Op dit moment #4

  1. Ik heb nog een bon van Centerparcs, krijg je 150 euro korting. Hebben? Stuur me maar een mailtje 😉

  2. Je staat lekker positief in het leven! En ja, qualitytime voor jezelf is inderdaad erg belangrijk, ik vergeet het ook vaak maar soms plan ik het ook wel bewust in en kan ik er enorm van genieten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *