Boekentijd

De laatste dagen ben ik erg moe en voel me me alsof ik dagen in mijn bed kan liggen. Het komt misschien ook doordat ik het de laatste weken erg druk heb gehad, de weekenden maar vooral op werk. Aangezien de vakantieperiode nu over is werk ik gewoon weer met m’n vaste collega’s wat wel zo lekker is. Ook ben ik hartstikke blij met m’n vrije Vrijdagje zodat ik het huisje kan doen en kan lessen. Vorige week, door de hele week gewerkt te hebben, miste ik dat wel.


Morgen (mits het mooi weer is – aangezien het nu hoost) ga ik met Juultje naar de winkels. Ik ga wat spulletjes voor ons huisje kopen. Ik had een aantal mooie dingen in krantjes gezien die we hebben gekregen. Daarna gaan we wat drinken @ my place. Yara heeft ze ook nog niet gezien, dus dat wordt ookwel leuk! Morgen dus lekker wat foto’s maken die ik uiteraard ook op m’n blog post.

Verder ben ik weer begonnen met lezen, waarvoor ik toch echt vaker tijd voor moet maken. Vaak gun ik me de tijd er niet voor om even te ontspannen en weg te duiken in een boek. De aankomende weken ga ik dit dus wel doen. Nog steeds ben ik verbaast over het feit hoe Nora Roberts schrijft. Je blijft geboeid en de karakters en uiterlijke van de personen in het boek beschrijft ze in de detail. Vaak herken ik in sommige verhalen mezelf wel. Ik moet zeggen of het nou de romantische kant van haar is of de thriller kant (of beide in 1) het blijft heerlijk om te lezen.

4 reacties op “Boekentijd

  1. Ik vergeet er ook altijd tijd voor te maken. Heb het vandaag eindelijk eens gedaan en het is inderdaad heerlijk. Vooral met dat lelijke herfstweer buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *