Dit artikel is geschreven in samenwerking met The Bulletin

Voor kledingtips hoef je eigenlijk niet bij mij te zijn. Ik trek namelijk gewoon aan wat ik zelf mooi vind of wat ik bij elkaar vind passen. Misschien dat de rest van de wereld een andere mening heeft maar dit maakt mij niet uit. De mode trends volg ik niet en vind ik eigenlijk vaak niet eens mooi.

Net zoals er een aantal dingen zijn die ik bij mannen echt niet mooi vind. Een afknapper eerlijk gezegd.
Hier een aantal van mijn afknappers op een rij.

Photobucket
Sokken in sandalen. waarom zou je OPEN schoenen dragen met sokken erin? Doe dan gewoon dichte schoenen aan…? Echter vind ik witte sokken nóg erger in sandalen staan.


Photobucket
Shirts met een v-hals. Een erge v-hals. Ik vind het persoonlijk niet mannelijk staan. En soms he, dan komt er ook van dat borsthaar tevoorschijn. Iewwwwl.

Photobucket
Mannen. Dit is echt ZO niet sexy. Ik zie zovaak jongen op de fiets zitten waarvan je de onderbroek (en meestal eentje met de meest afschuwelijke kleuren) kan zien. Dit kan toch niet lekker lopen? Lopen is ook een groot woord aangezien het een beetje slepen wordt aangezien je benen niet verder uit elkaar kunnen.

Photobucket
Oh en dit he. Gewoon. NIET. DOEN.

Wat vind jij een echte afknapper bij een man of vrouw?

0
43 reacties

43 thoughts on “Mijn don’ts voor de mannen

 1. Madrina schreef:

  Oh, dat onderbroek! Ik zag ooit een jongen die zijn broek zo laag droeg, maar toen zakte ze af! Haha, genant zulle 🙂

 2. Jennifer schreef:

  Ik vind de broek onder je kont (zoals afbeelding 3) echt verschrikkelijk, en sokken in sandalen ook. Maar shirts met vneck vind ik daarin tegen wel leuk, al licht het er wel aan bij wie..

 3. Lief meisje schreef:

  Ondergoed zien bij mannen en vrouwen.

 4. Saskia schreef:

  Ieuw! Die V-halzen en ook vooral die veel te laag hangende broeken. Een man met een mooie passende jeans, die mooi om het kontje zit, niet te strak, niet te los, dus gewoon een perfecte jeans, ja, geef mij dat maar! Wij vrouwen willen ook iets hebben om naar te kijken 😉

 5. Elisa schreef:

  Haha helemaal mee eens!!!!

 6. haagsleventje schreef:

  ik vind witte sokken op zich al een no-go.

  verder draag ik al jaren mijn eigen stijl (casualsexy) en trek me echt niks aan van het modebeeld.

 7. Wendy schreef:

  Ik ben het helemaal eens met je lijstje! V-hals zou wel kunnen, maar niet zo’n diepe v-hals. Echt niet mannelijk nee. 😐

 8. sofie schreef:

  Die broeken die zo overdreven laag hangen vind ik ook écht niet mooi! ♥

 9. tineke schreef:

  Hahahaha, die eerste moet ik altijd denken aan m’n vader! Hij draagt namelijk altijd geitenwollensokken in z’n sandalen en met een vrouw en drie dochters krijgt hij nogal wat kritiek over zich heen.. Maar de beste man trekt zich nergens wat van aan. Toen we een paar jaar terug op Ameland zaten met de hele familie (en nog een paar tante’s en twee oma’s) had hij toevallig geen sokken aan. Wat een lof kreeg hij, want sokken in sandalen kon echt niet, dat vonden we allemaal. M’n vader kon er niet meer tegen en is terug de caravan in gegaan en heeft z’n geitenwollensokken weer aangedaan, hihi 😀

 10. Nicole schreef:

  Haha die plaatjes… geniaal opgezocht!
  Zoals het op die plaatjes is vind ik het vreselijk! Wat ik wel mooi vind juist is een V-hals bij een man, dan vooral een kleine hoor.. Maar juist die shirts met ronde halzen vind ik niet zo mooi, tenminste niet bji mn lief.. let eigenlijk niet op hoe t bij een ander staat haha!

 11. Nicky schreef:

  Amen! En sorry, maar voor mij is lang haar bij mannen ook een afknapper. Zoals die engerd van LA the Voices. Brrrr!

 12. bianca schreef:

  haha een hilarisch bericht maar helemaal waar… ik check altijd al eerste de schoenen bij een man

 13. Petra schreef:

  hahaha geweldig blogje…. vooral die laatste: ieieieeuw!!!
  Die V-hals mag van mij best, zolang het niet te diep gaat én er geen borsthaar te zien is. Die broek onder je onderbroek, zie ik gelukkig alleen maar bij tieners in mijn omgeving, en niet bij volwassen mannen. En sandalen… tja, alleen met mooie blote voeten erin. Maar liever gewoon een lekkere surf’dude’ op teenslippers.

 14. Daniëlle schreef:

  Aaah die laatste wat erg!! En die V-hals met dat borsthaar, bah! Krijg er al de kriebels van haha.

 15. Caroline schreef:

  Ben het helemaal met je eens,
  Maar ook b.v een geruite (zwem)broek met een streepjes shirt of andersom. Vreselijk.

  Liefs

 16. annouska schreef:

  Dit zijn wel de dingen die elke vrouw volgens mij afschuwelijk vind haha..

 17. Paula schreef:

  Wat is er nou weer mis met open sandalen…? 🙂

  1. SAS schreef:

   Daarmee niks. Wel met sokken erin. Brrrr. ^^

 18. Shanti schreef:

  Sokken in sandalen: horror! Of van die hoge (dikke stugge) sokken in schoenen en dan een korte/drie kwart broek erboven…brrrrr!

 19. Iris schreef:

  Shirts met V hals zijn zo mooi bij mannen!! Haha! Die laag hangende broeken zijn inderdaad vre-se-lijk. Mannen met Uggs trouwens ook. Of die bruine leren laarzen zonder veters of wat dan ook die je nu ineens bij elke ‘trendy’ man ziet vind ik ook zo gek staan :’)

  1. Petra schreef:

   Bruinleren laarzen zonder veters? Klinkt best stoer, lijkt me alleen zo lastig lopen?!

 20. Onzeweg schreef:

  Ha ha dit zijn al typische voorbeelden van wat écht niet kan.
  Ik houd zelf ook absoluut niet van mannen met glimmende puntige schoenen waarvan de hakken geluid maken. Of bloesjes te ver open met borsthaar er boven uit Yeg!!

  Fijn weekend meid,

  liefs Onzeweg

 21. Joyce schreef:

  Hmmmm voor 90% ben ik het met je eens, dat zijn echt missers idd…. hahaha. Maar die V-halzen…. met de lichamen die de gasten op jouw plaatjes hebben…. weet niet het heeft eigenlijk wel wat hahaha

 22. Lyanne schreef:

  Hahaha ja open schoen met sokken: hoe kom je erop??

 23. AreyouShir schreef:

  Hahaha! Ik vind die sandalen ook verschrikkelijk. Verder kan een V-hals leuk zijn maar hij moet niet te diep vallen… Dat gaat al snel richting ‘gay’, wat je niet bij een hetero wilt zien. Verder vind ik zelf skinny jeans bij mannen niet zo leuk staan, maar dat ligt heel erg aan het type man. Mijn vriend staat het totaaaaal niet! Haha.

 24. Femke schreef:

  hahah die sokken in sandalen, zo fout!
  Die v-hals shirtjes vind ik zo niet sexy bij mannen.. Echt typisch Jersy Shore.
  En hangbroeken, soms vind ik het wel leuk staan. Maar heb weleens gezien dat sommige hun broek tot hun knie hebben hangen, dat kan echt niet.

 25. Leoni schreef:

  Geniaal! Het hadden mijn woorden kunnen zijn!

 26. Maris schreef:

  Ow jakkes, ik deel je mening!

 27. Veronica schreef:

  Mwah er zijn twee dingen waar ik het wel mee eens ben, de laatste en de eerste. Ik vind die V-hals nog nieteens zo storend, die je op de foto laat zien dan weer wel maar er zijn ook mooie V-hals shirts. En ook kun je je broek half laten hangen maar dan iets hoger vind ik nieteens zo heel storend. Ligt ook een beetje aan je figuur.

  1. SAS schreef:

   Ja maar dat staat er niet op de plaatjes he Veronica 😉 haha.
   Zo’n hele kleine V-hals en een broek ietsje laten hangen dat kan inderdaad 🙂

 28. Miranda schreef:

  Helemaal mee eens! 🙂

 29. Mariska schreef:

  Haha, ik ben het op bijna alle punten met je eens, alleen die V hals vind ik dan nog wel kunnen 🙂

 30. Nicole schreef:

  Haha, ik ben het eens met alles!

 31. Olga schreef:

  Kleding die te klein is of niet fris meer ruikt vind ik ook een enorme afknapper.

 32. Ik ga nog verder, waarom zou je uberhaupt open schoenen dragen? Ik heb een hekel aan blote voeten van anderen…

  En witte sokken in nette schoenen, crocs, uggs, flipflops, de diepe (gay) v-hals, vrouwensjaals door mannen gedragen, unisex trainingspakken, tja, de beer is los 🙂

 33. Inge schreef:

  Helemaal mee eens. Een V-hals, zolang die niet zo diep is, vind ik op zich wel nog ok, maar zo diep als op de foto’s? no no no…

 34. Jennn schreef:

  Ik ben het op alle punten met je eens. Behalve dat ik een Vhals best leuk kan vinden, maar dan moet het niet zo’n diepe zijn als die op de foto’s. Gewoon een beetje, niet dieper dan een ronde hals.

  Ik heb ooit in het zwembad een man gezien in een oranje string… GATVER, echt, doe het niet!

 35. Kimberly schreef:

  Ik ben het helemaal eens met je lijstje! Ik vind het allemaal even verschrikkelijk brrrr

 36. Simone schreef:

  Helemaal mee eens!! Een snor vind ik ook echt een afknapper..

 37. Mich schreef:

  WHAHAHAH dat boratzwemding. Nee dat is echt een no go!! Met de rest ben ik het ook eens. 🙂

 38. Astrid schreef:

  Haha leuk artikel! Alleen vind ik een vhals vaak wel sexy haha. Maar dan inderdaad zonder borsthaar. Maar borsthaar zelf vind ik dan ook wel weer sexy.

 39. Michelle schreef:

  Geweldige voorbeelden, ik deel je afschuw voor deze onderwerpen, verschrikkelijk!

 40. Limoentje schreef:

  Witte sokken zijn niet mooi, dat kan niet echt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *