Mijn don’ts voor de mannen

Dit artikel is geschreven in samenwerking met The Bulletin

Voor kledingtips hoef je eigenlijk niet bij mij te zijn. Ik trek namelijk gewoon aan wat ik zelf mooi vind of wat ik bij elkaar vind passen. Misschien dat de rest van de wereld een andere mening heeft maar dit maakt mij niet uit. De mode trends volg ik niet en vind ik eigenlijk vaak niet eens mooi.

Net zoals er een aantal dingen zijn die ik bij mannen echt niet mooi vind. Een afknapper eerlijk gezegd.
Hier een aantal van mijn afknappers op een rij.

Photobucket
Sokken in sandalen. waarom zou je OPEN schoenen dragen met sokken erin? Doe dan gewoon dichte schoenen aan…? Echter vind ik witte sokken nóg erger in sandalen staan.


Photobucket
Shirts met een v-hals. Een erge v-hals. Ik vind het persoonlijk niet mannelijk staan. En soms he, dan komt er ook van dat borsthaar tevoorschijn. Iewwwwl.

Photobucket
Mannen. Dit is echt ZO niet sexy. Ik zie zovaak jongen op de fiets zitten waarvan je de onderbroek (en meestal eentje met de meest afschuwelijke kleuren) kan zien. Dit kan toch niet lekker lopen? Lopen is ook een groot woord aangezien het een beetje slepen wordt aangezien je benen niet verder uit elkaar kunnen.

Photobucket
Oh en dit he. Gewoon. NIET. DOEN.

Wat vind jij een echte afknapper bij een man of vrouw?

43 reacties op “Mijn don’ts voor de mannen

 1. Ik vind de broek onder je kont (zoals afbeelding 3) echt verschrikkelijk, en sokken in sandalen ook. Maar shirts met vneck vind ik daarin tegen wel leuk, al licht het er wel aan bij wie..

 2. Ieuw! Die V-halzen en ook vooral die veel te laag hangende broeken. Een man met een mooie passende jeans, die mooi om het kontje zit, niet te strak, niet te los, dus gewoon een perfecte jeans, ja, geef mij dat maar! Wij vrouwen willen ook iets hebben om naar te kijken 😉

 3. Hahahaha, die eerste moet ik altijd denken aan m’n vader! Hij draagt namelijk altijd geitenwollensokken in z’n sandalen en met een vrouw en drie dochters krijgt hij nogal wat kritiek over zich heen.. Maar de beste man trekt zich nergens wat van aan. Toen we een paar jaar terug op Ameland zaten met de hele familie (en nog een paar tante’s en twee oma’s) had hij toevallig geen sokken aan. Wat een lof kreeg hij, want sokken in sandalen kon echt niet, dat vonden we allemaal. M’n vader kon er niet meer tegen en is terug de caravan in gegaan en heeft z’n geitenwollensokken weer aangedaan, hihi 😀

 4. Haha die plaatjes… geniaal opgezocht!
  Zoals het op die plaatjes is vind ik het vreselijk! Wat ik wel mooi vind juist is een V-hals bij een man, dan vooral een kleine hoor.. Maar juist die shirts met ronde halzen vind ik niet zo mooi, tenminste niet bji mn lief.. let eigenlijk niet op hoe t bij een ander staat haha!

 5. hahaha geweldig blogje…. vooral die laatste: ieieieeuw!!!
  Die V-hals mag van mij best, zolang het niet te diep gaat én er geen borsthaar te zien is. Die broek onder je onderbroek, zie ik gelukkig alleen maar bij tieners in mijn omgeving, en niet bij volwassen mannen. En sandalen… tja, alleen met mooie blote voeten erin. Maar liever gewoon een lekkere surf’dude’ op teenslippers.

 6. Shirts met V hals zijn zo mooi bij mannen!! Haha! Die laag hangende broeken zijn inderdaad vre-se-lijk. Mannen met Uggs trouwens ook. Of die bruine leren laarzen zonder veters of wat dan ook die je nu ineens bij elke ’trendy’ man ziet vind ik ook zo gek staan :’)

 7. Ha ha dit zijn al typische voorbeelden van wat écht niet kan.
  Ik houd zelf ook absoluut niet van mannen met glimmende puntige schoenen waarvan de hakken geluid maken. Of bloesjes te ver open met borsthaar er boven uit Yeg!!

  Fijn weekend meid,

  liefs Onzeweg

 8. Hmmmm voor 90% ben ik het met je eens, dat zijn echt missers idd…. hahaha. Maar die V-halzen…. met de lichamen die de gasten op jouw plaatjes hebben…. weet niet het heeft eigenlijk wel wat hahaha

 9. Hahaha! Ik vind die sandalen ook verschrikkelijk. Verder kan een V-hals leuk zijn maar hij moet niet te diep vallen… Dat gaat al snel richting ‘gay’, wat je niet bij een hetero wilt zien. Verder vind ik zelf skinny jeans bij mannen niet zo leuk staan, maar dat ligt heel erg aan het type man. Mijn vriend staat het totaaaaal niet! Haha.

 10. hahah die sokken in sandalen, zo fout!
  Die v-hals shirtjes vind ik zo niet sexy bij mannen.. Echt typisch Jersy Shore.
  En hangbroeken, soms vind ik het wel leuk staan. Maar heb weleens gezien dat sommige hun broek tot hun knie hebben hangen, dat kan echt niet.

 11. Mwah er zijn twee dingen waar ik het wel mee eens ben, de laatste en de eerste. Ik vind die V-hals nog nieteens zo storend, die je op de foto laat zien dan weer wel maar er zijn ook mooie V-hals shirts. En ook kun je je broek half laten hangen maar dan iets hoger vind ik nieteens zo heel storend. Ligt ook een beetje aan je figuur.

  1. Ja maar dat staat er niet op de plaatjes he Veronica 😉 haha.
   Zo’n hele kleine V-hals en een broek ietsje laten hangen dat kan inderdaad 🙂

 12. Ik ga nog verder, waarom zou je uberhaupt open schoenen dragen? Ik heb een hekel aan blote voeten van anderen…

  En witte sokken in nette schoenen, crocs, uggs, flipflops, de diepe (gay) v-hals, vrouwensjaals door mannen gedragen, unisex trainingspakken, tja, de beer is los 🙂

 13. Helemaal mee eens. Een V-hals, zolang die niet zo diep is, vind ik op zich wel nog ok, maar zo diep als op de foto’s? no no no…

 14. Ik ben het op alle punten met je eens. Behalve dat ik een Vhals best leuk kan vinden, maar dan moet het niet zo’n diepe zijn als die op de foto’s. Gewoon een beetje, niet dieper dan een ronde hals.

  Ik heb ooit in het zwembad een man gezien in een oranje string… GATVER, echt, doe het niet!

 15. Haha leuk artikel! Alleen vind ik een vhals vaak wel sexy haha. Maar dan inderdaad zonder borsthaar. Maar borsthaar zelf vind ik dan ook wel weer sexy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *