Over onze aller eerste vakantie

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vacanceselect

Het was Augustus 2007, we hadden net een maandje wat. (we kende elkaar al zo’n 6 jaar ervoor, dus ging het allemaal een beetje sneller) Zo raar om aan terug te denken aangezien we ruim 5.5 jaar verder zijn.. Onze eerste vakantie was een feit: ik ging mee met mijn schoonfamilie op vakantie in Italië. Voor het eerst met andere mensen mee dan mijn ouders en dan nog eens met de auto. Ik, die wagenziek was was zo verliefd dat ik uiteraard geen nee zei.

De rit was hels maar het was het zeker waard. De eerste dagen hadden we bagger weer maar daarna hebben we echt genoten. Naar een waterpretpark, markten afstruinen en vele ijsjes en pizza’s eten. Italië was mooi, maar ik zou niet zo snel meer op een camping in Italië gaan zitten. Of in een ander land. Ik ben gewoon geen camping mens. Doe mij maar gewoon een hotel of appartementje met een slot op je deur. En een eigen wc.

Maar deze vakantie, ik kijk er met een glimlach op terug. Het blijft toch ons aller eerste tripje als stel.

Photobucket

Gaan jullie vaak naar een camping?

About the Author

36 Comments

inge

de sprookjescamping! maar nooit meer in een tentje op de grond slapen, dat trekt m’n lichaam niet meer. gewoon in een luxe caravan met bed oh en een dvd-speler in de voortent hahahaha #eninternetenenen ^^

Reply
veronica

Leuk om zo terug te kijken naar je vakantie. Ik ben tot mn veertiende ieder jaar wezen kamperen dus mij maakt het niet zoveel uit. Vind het allebei wel wat hebben.

Reply
Anouk

Altijd een mooie herinnering zo’n eerste vakantie. Ik ga liever voor een hotel, maar door die drie maanden stage ben ik heel wat gewend. Waar ik slaap maakt me niets meer uit.

Reply
Nicole

Ik ging vroeger altijd naar de camping en zou t graag weer willen! Heerlijk vind ik dat, ga dat zeker ook doen met onze toekomstige kinderen mochten we die krijgen 😉

Reply
Astrid

Mooie foto’s! Wij gaan deze zomer voor het eerst als stel op vakantie haha! Op weekendjes weg na dan.

Reply
Lenneke

Het Gardameer is zo fijn! Fijn dat de vakantie zo leuk was. Lijkt mij nogal spannend, zo snel met je schoonfamilie op vakantie.

Reply
SAS

Spannend was het uiteraard wel, maar kwam wel al jaren over de vloer als ‘gewone vriendin’ dus kende ze wel al goed.

Reply
Bodine

Mijn vriend ging toen de tijd na 2 maanden al mee met mij en mijn ouders op vakantie, we kenden elkaar toen ook pas 2 maanden haha.

Ik ga elk jaar kamperen en vind het echt heerlijk! Zet mij in een all-inclusive resort en ik heb een bagger vakantie.

Reply
annouska

Het blijft bijzonder hé, zo een eerste vakantie. Ik ben opgegroeid met kamperen en blijf het heerlijk vinden, al doe ik het tegenwoordig niet zo vaak meer.

Reply
Wanda

Ik vind kamperen op zich prima, mits het dan wel in een stacaravan is zodat ik een eigen badkamer heb. We hebben 1 jaar de toercaravan van m’n ouders meegenomen en dat doe ik dus echt niet meer, wachten tot er een wc vrij is, boiler die net leeg is als jij wilt douchen… En vooral ook het feit dat ik ’s nachts 2 keer aan de sjouw mag over een camping… pfff, nee, toch liever mijn eigen!

Reply
ChellesBlog

Ik kampeer echt nooit! Ja twee jaar geleden heb ik voor het eerst een soort van gekampeerd. Maar dan wel in een vooringerichte bungalowtent. Ik ga nooit meer. Ik ben gewoon geen camping child. X

Reply
SanneWierda

Oh, ik hoooou van kamperen! Het wakker worden van het licht en de vogels, lekker gelijk buiten zijn… Maar ik moet zeggen: ik ben een scoutingmeisje. Kijk nu al uit naar het kampeerweekend in juni en de vakantie op de Franse camping.

Reply
Michelle

Ik kampeerde met mijn ouders altijd, maar sinds we samen wonen boeken we vaak een hotel of een huisje. Het ligt nog wel ooit in de planning.. Mooie foto’s ook trouwens!

Reply
Josianne

Ik ging vroeger heel vaak kamperen, ieder jaar naar Zeeland. Heel vervelend dat ik toen ineens te oud werd om nog mee te gaan en gewoon lekker in een hotel vakantie kon vieren 😉

Reply
Jennifer

Ik ging vroeger wel eens met een vriendinnetje mee naar de camping, dat was wel leuk. Maar ik zou er nu niet meer voor kiezen.. Geef mij maar een eigen douche, wc, een normaal bed ipv luchtbed enz haha

Reply
Miranda

Wij hebben (toen ik jonger was) jaren gekampeerd. Ik vond dat altijd zo leuk, helaas heeft manlief er een gruwelijke hekel aan.

Reply
Olga

Ja, maar dan gewoon in Nederland omdat ik ook enorm wagenziek ben en ver reizen er heel lang niet in zat voor mij 😉

Reply
Simone

Tot een paar jaar terug was het standaard kamperen in de zomer. En ik vind het leuk! Maar ik weet wel dat het dan ook écht mooi weer moet zijn wil ik dat heel erg leuk vinden. Misschien gaan we dit jaar wel weer kamperen. Zeg nooit nooit!

Reply
joten

prachtige foto’s, dat wel! 🙂
en nee, voor mij geen camping (noch reizen eigenlijk :-))
ik ben voor mijn werk enkele jaren door Frankrijk getrokken, weken aan een stuk. in de winter sliep ik in de vrachtwagen, in de zomer ernaast buiten in de slaapzak. het was wel leuk, vooral de laatste jaren, toen mijn vrouw met me meeging. maar met het ouder worden begon dat “bohemien-leven” echt zwaar te worden, eerst enkel in de winter en regenweken, op het laatst heel het jaar door.

Reply
Wendy

Ik ben niet anders gewend dan op campings te zitten. Vroeger met een camper en tegenwoordig altijd in een stacaravan. Echt kamperen is het dus niet. 😉 Lekker op de camping, maar toch luxe.

Reply
Daniëlle

Oeh ik herken dingen van de foto’s! Is dat bij het Gardameer? 🙂 Ben er zelf vorig jaar geweest en dit jaar ga ik weer. Ik hou zelf wel van kamperen haha, m’n vriend en ik hebben vorig jaar een tent gekocht. 😉 Maar aan de ene kant snap ik dat van een appartement heel erg!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *