Nieuwe koelkast

Eindelijk hebben we hem dan: onze nieuwe koelkast! Onze oude had wat kuren na 4 jaar en we wilden graag een grotere dan hiervoor. Echter hing er een kastje boven de koelkast, vandaar de kleine maat van hiervoor. Nou heb ik natuurlijk een handige man in huis, dus die heeft heel mooi het kastje ingekort. Alleen het deurtje moet hij nog even op maat zagen en afwerken en dan is alles af.

Nu hebben we dus een mooie, grote (kijk maar waar de klok nu zit op de foto’s), zilveren koelkast. Mรฉt 3 grote vrieslades i.p.v. 2 hele kleintjes.. En de koelkast ruimte… Ik zeg +1.

Photobucket

Photobucket

28 reacties op “Nieuwe koelkast

  1. Haha, herkenbaar! Wij ruilden bij onze laatste verhuizing een tafelmodel koelkastje (ja, zo een die je meestal op kamers hebt ๐Ÿ˜‰ ) in voor een exemplaar zoals jullie nieuwste. Ineens bergen ruimte! Maar het is zo heerlijk, zeker met invriezen! Dus veel plezier met jullie nieuwe aankoop ๐Ÿ™‚

  2. Van dat soort dingen kan je echt blij worden, net als een nieuwe stofzuiger die het weer goed doet. Heerlijk! Ik ben, as we speak, de koelkast en vriezer aan het schoonmaken. Rot werkje, zeker dat dikke ijspak in de vriezer weghalen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *