Nieuwe koelkast

Eindelijk hebben we hem dan: onze nieuwe koelkast! Onze oude had wat kuren na 4 jaar en we wilden graag een grotere dan hiervoor. Echter hing er een kastje boven de koelkast, vandaar de kleine maat van hiervoor. Nou heb ik natuurlijk een handige man in huis, dus die heeft heel mooi het kastje ingekort. Alleen het deurtje moet hij nog even op maat zagen en afwerken en dan is alles af.

Nu hebben we dus een mooie, grote (kijk maar waar de klok nu zit op de foto’s), zilveren koelkast. Mรฉt 3 grote vrieslades i.p.v. 2 hele kleintjes.. En de koelkast ruimte… Ik zeg +1.

Photobucket

Photobucket

0

Misschien ook leuk om te lezen...

28 Comments

  1. Nice! Ik wil ook graag zo’n grote koelkast, maar voorlopig heb ik nog zo een die even groot is als een wasmachine ๐Ÿ˜›

  2. Zooo handig sommige mannen he!
    Fijn om wat meer ruimte te hebben.. Wij hebben net zo 1 en komen nog ruimte te kort soms ๐Ÿ˜›

  3. Ohh, wat een mooierd! Ik verheug me op de dag dat ik een grote-mensen-koelkast mag kopen, ipv mijn studenten-tafelmodel. Kutding.

  4. Haha, herkenbaar! Wij ruilden bij onze laatste verhuizing een tafelmodel koelkastje (ja, zo een die je meestal op kamers hebt ๐Ÿ˜‰ ) in voor een exemplaar zoals jullie nieuwste. Ineens bergen ruimte! Maar het is zo heerlijk, zeker met invriezen! Dus veel plezier met jullie nieuwe aankoop ๐Ÿ™‚

  5. Van dat soort dingen kan je echt blij worden, net als een nieuwe stofzuiger die het weer goed doet. Heerlijk! Ik ben, as we speak, de koelkast en vriezer aan het schoonmaken. Rot werkje, zeker dat dikke ijspak in de vriezer weghalen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *