Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Wrong number?!

Een paar weken geleden had vriendlief deze (zie plaatje) Nike Guard Stays (White) besteld online bij een voetbal-site. Helemaal happy ermee want hij zocht deze echt al heel lang. Dit zijn dingen om je scheenbeschermers en sokken op de juiste plek te houden (als ik het verhaal goed heb begrepen). Nou was het rare ervan dat hij ze maar niet binnen kreeg. Hij is dus online zijn pakketje gaan ‘volgen’ en wat bleek? Hij was al afgeleverd aan ons adres en ondertekend, met een andere handtekening en zijn achternaam was verkeerd gespeld. Heel bizar aangezien wij de hele dag ook niet thuis zijn geweest.


Vriendlief is dus gaan bellen naar TNT en de voetbal-site zelf en deze gingen een onderzoek opstarten. Is is natuurlijk de bedoeling het aan de persoon zelf te geven (in dit geval vriendlief) zodat het pakketje zeker op zijn plaats terecht komt. Nou wonen wij in een flat en kreeg ik als ik aan kwam rijden met mijn fiets wel eens de vraag van een postbode met pakketje: ‘Woont u op nummer …’ Het kan dus best zijn dat het deze keer ook is gebeurd, en iemand een handtekening heeft gezet en het pakketje gewoon heeft meegenomen.

Echt een heel vreemd verhaal en het was bizar te zien dat er gewoon een andere handtekening stond. Gelukkig kreeg vriendlief vandaag een nieuw pakketje opgestuurd: een hele goede service dus! Wat er met de andere is gebeurd is nog steeds een raadsel…

0
(online) geshopt
Previous Story
Next Story

9 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Deirdre
  17/08/2009 at 13:29

  Bizar zeg.. (en waarschijnlijk heel aso van je buren!!)

 • Reply
  stephanie
  16/08/2009 at 13:23

  wat een raar gedoe joh! Hoop dat dat ons nooit overkomt..

 • Reply
  Lnnkz
  16/08/2009 at 12:23

  Dat was gewoon diefstal dus! Lekker irritant, voor hetzelfde geld werkt zo’n webshop niet mee en ben je de klos!

 • Reply
  Annika
  16/08/2009 at 11:42

  Oh dat is apart zeg. Wel fijn dat hij nog een nieuw pakketje kreeg, goede service inderdaad!

 • Reply
  Shazz
  15/08/2009 at 17:31

  Beter een goede buur dan een verre vriend gaat in dit geval niet helemaal op zo te lezen…

 • Reply
  Diana
  15/08/2009 at 17:26

  Lijkt denk ik ook lullig. Ik meen dat als er om een handtekening wordt gevraagd dat je die niet mag afleveren bij de buren. Tenzij de postbode netjes een briefje in je brievenbus doet met de melding dat het bij die ene buren ligt.

  Wel aardig dat je vriend alsnog een pakketje kreeg, super service dus!

 • Reply
  Shanti
  15/08/2009 at 16:54

  Echt vaag :S Wij hebbe ook wel es dat ze et bij de buren af geve en geen briefje in de bus doen…laatst lag het zelfs in een andere straat zonder briefje echt heel vaag :S

 • Reply
  Sanne
  15/08/2009 at 16:08

  Heel apart.
  Maar wel een goede oplossing, erg vriendelijk!

 • Reply
  Chantal
  15/08/2009 at 15:09

  :S, lekker bizar. Lekker opgelet ook van die postbode en niet netjes.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png