Een foto van iets kleins. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Er is 1 ding wat ontzettend klein is in ons appartementje en dat is onze badkamer. De rest van de flat is tamelijk groot alleen in onze badkamer kan je niet eens ‘Hink Stap Sprong’ doen. Om even te laten zien waar ik het over heb hieronder de foto met uitleg.
De foto is van boven af genomen. En de badkamer is uiteraard iรฉts groter aangezien de wasmachine/douchekabine & wastafel er niet helemaal opstaan.

Photobucket

That’s all folks!
En er waren nog meer ‘hekel puntjes’ in onze badkamer. Maar gelukkig is M. een goede klusser en heeft hij heel wat dingen voor me gemaakt. Zo heb ik boven mijn wasmachine een plank voor mijn wasmiddel en stroomt er geen water meer uit de afvoer van de wasmachine OVER de vloer van onze douche cabine. Wie dat heeft verzonnen….. Ook zit er om de lelijke buis een goot zodat je deze niet meer ziet. Ja handig hoor, mijn man.

Ik kan niet wachten een eengezinswoning te hebben met een GROTE badkamer.

In het kader van: November Photo A Day

0
48 reacties

48 thoughts on “Small

 1. Touch of Buddha schreef:

  Wel handig dat je aan 2 kanten de badkamer in en uit kan, kan je je kont iets beter bewegen ๐Ÿ˜‰
  Wij hadden in onze huidige (eensgezins)woning ook zo’n mini badkamer, maar we hebben een slaapkamer ingeruild voor de nu dus grote badkamer ๐Ÿ™‚

 2. Nicole schreef:

  Haha, onze badkamer is even groot. Dat heb je vaak in appartementjes. Maar ik ben er niet ontevreden over. Ik ben natuurlijk wel fan van een mooie ruime badkamer, maar op deze manier hoef ik ook minder schoon te maken/houden, haha.

 3. Annouska schreef:

  Oh dat ziet er inderdaad klein uit, ik heb zelf ook ooit zo iets kleins gehad en dat is een drama ja.Helemaal als je samenwoont.

 4. Lief meisje schreef:

  Dat kan ik mij heel goed voorstellen dat je graag een eigen huisje wilt met een grotere bad kamer

 5. Niekje schreef:

  Kan niet reageren dmv reageren.. Maarrrrr… jep dat kan! Denk aan klein rechthoekig hokje. Deur = inloop = meteen wastafel met klein kastje eronder. Links = meteen kleine doucheruimte. Thats it! Samen tandenpoetsen is frustrerend haha. Ik sta altijd op de overloop :p

  1. SAS schreef:

   Als het goed is kan je nu wel reageren dmv ‘reageren’ Als je even zou willen proberen graag.
   Oh ik dacht echt dat ik wel 1 van de kleinste douches had…

   1. Niekje schreef:

    Jaaaaa het lukt! Nou nee haha. Uiteindelijk moet ik na dit drama echt een grote badkamer!

    1. SAS schreef:

     Fijn dat het is gelukt, thanks!
     Ja dat begrijp ik. Ik wil ook zรฉker een grotere badkamer.

 6. Billy schreef:

  zo’n kleine badkamer is niet erg aangenaam, maar je handige klusser heeft er toch wel al enkele mooie aanpassingen aan gedaan… ๐Ÿ˜‰

 7. Jennifer schreef:

  Mijn ouders hebben een eengezinswoning, en een nog kleinere badkamer..
  1 stap binnen staan ze op het badmatje, 2e stap staan ze in de douche. Er paste net een douchecel in kwa breedte ;’)

 8. Kelly schreef:

  Een grotere badkamer zou inderdaad fijn zijn he? Wij hebben ook niet zo’n hele grote.

 9. Petra schreef:

  Oei oei, maar een eengezinswoning zegt nog niets. Wij hebben een eengezinswoning en onze badkamer is nog maar 1 bij 2 meter ofzo. Een inloopdouche met een wastafel erin. Meer niet. Wij hadden juist in ons oude appartement een grotere badkamer. Maar ach, we hรฉbben stromend warm water (zou mijn oma zeggen… ๐Ÿ˜€ )

  1. SAS schreef:

   Dat is zeker waar maar bij een eengezinswoning willen we toch kijken of een grotere badkamer mogelijk is. In ieder geval eentje waar ik normaal kan staan en met een hoek douche ๐Ÿ™‚

 10. saramsades schreef:

  oei, inderdaad niet al te veel plaats.

 11. Emmelinda schreef:

  Moet je hier eens komen kijken, is net iets groter dan de het gemiddelde kleinste kamertje. Een wasmachine past hier echt niet. Ik baal er wel eens van maar ach, van de andere kant; ik ben er toch niet veel ;). Smorgens effies en savonds weer. Maar goed, als ik het voor het zeggen had wist ik het wel. Een bad met kaarsjes en en en….. ๐Ÿ˜‰

 12. Liann. schreef:

  Dat is inderdaad wel een erg kleine badkamer.

 13. Niekjeee schreef:

  Die van ons is NOG kleiner… ๐Ÿ™

  1. SAS schreef:

   NOG kleiner?! Kan dat dan… ๐Ÿ˜ฎ

 14. Anke schreef:

  De badkamer van mijn studentenflat was ook ongeveer zo, alleen stond de wasmachine dan al op de gang, haha. Dus ik begrijp heel goed dat je liever een wat ruimere badkamer zou willen hebben, me too namelijk!!

 15. Anneke schreef:

  Dat is zeker klein…

 16. Marcella schreef:

  Mijn badkamer is sinds de flat verdubbeld. Helaas staat de wasmachine nog wel in de keuken, en we missen een douchedeur. Zo blijven we nog wensen houden ๐Ÿ˜‰

 17. Wanda schreef:

  Grappig om dit soort dingen te zien! Onze badkamer is op zich groot genoeg maar ik vind de plek in huis niet echt logisch, we wonen namelijk op een bovenetage terwijl de badkamer beneden is…

 18. Saar schreef:

  Mijn badkamer is ook zo klein ๐Ÿ™ Zo jammer! Stiekem droom ik van een mega badkamer met bubbelbad!

 19. inge schreef:

  die van ons is net zo klein en op de plek van de wasmachine is het toilet.
  #altijdbaasbenedenbaas ๐Ÿ˜‰

 20. Iris schreef:

  Haha, wat grappig. Mijn studiootje is 26 vierkante meter (dat is dus inclusief de badkamer) en mijn badkamer is groter dan die van jou! (Niet dat mijn badkamer huge is hoor, haha) In mijn vorige huis heb ik ook een hรฉle kleine badkamer gehad waar je je bij wijze van spreken je kont nog niet kon keren. Heel vervelend. Ik kan alleen maar dromen van een grote, ruime badkamer later. Met uiteraard een ligbad, jaaa fijn ๐Ÿ˜€

 21. Shanti schreef:

  Gelukkig maar dat de rest van je appartement wel groot is ๐Ÿ™‚

 22. Jolien schreef:

  Wow, dat is inderdaad een hele kleine badkamer!

 23. Laura schreef:

  Haha, tja op sommige dingen moet je toegeven bij een huisje ๐Ÿ˜‰ ik kan niet wachten tot ik uberhaupt een eigen badkamer heb ๐Ÿ˜‰

 24. Madrina schreef:

  Ik vraag mij vooral af: hoe heb jij die foto genomen? Stond jij ergens op ofzo? Onze badkamer is trouwens nog kleiner ๐Ÿ˜‰

  1. SAS schreef:

   Gewoon de camera heel hoog gehouden boven mijn hoofd.. Oh en NOG kleiner? Kan dat dan? ๐Ÿ˜ฎ

 25. Simone schreef:

  Dat is inderdaad een kleine badkamer. Ik mag dan met mijn badkamer spreken van luxe… ๐Ÿ˜ฎ

 26. Jennn schreef:

  Dat is idd klein. Ik kan me nog vaag herinneren dat ik als klein meisje van een jaar of 4 gevallen ben in een kleine badkamer. We woonden toen nog niet zo lang in dat huis, en die badkamer zat er nog van vroeger. Als je weet dat het er zit kun je nog steeds vinden waar de huisarts mijn hoofd weer in elkaar gelijmd heeft…

 27. Miranda schreef:

  Klein maar wel heel handig zo! Wij hebben twee badkamers…nieuwbouw en was al zo. Beneden hebben we een grote waar we een bad enz in hebben gezet en boven is een inloop douche met wc en wastafel. Die van boven voldoet voor mij prima….ik heb een hekel aan badkamers soppen. Zo zie je maar ik zou zo met je ruilen ๐Ÿ˜‰ Man en dochterlief overigens niet die houden van het (bubbel) bad waar ik een gruwelijke hekel aan heb…

 28. Lydia schreef:

  Wat een piepklein badkamertje! Maar wel leuk om zo efficiรซnt met ruimte om te gaan. En inderdaad, in een volgende woning eis je gewoon een bad en ruimte om je benen te strekken. ๐Ÿ˜€

 29. Laura schreef:

  Dat ziet er inderdaad erg klein uit!

 30. Bodine schreef:

  Heb je nou ook 2 deuren erin zitten? Maar groot is het inderdaad niet!

  1. SAS schreef:

   Er kunnen 2 deuren in. Wij hebben gekozen voor 1 deur (bij het inloop stuk) aangezien de 2de deur veel ruimte zou innemen met de draai.

 31. Christine schreef:

  Blijkbaar worden badkamers dikwijls klein gemaakt, en zeker vroeger. Bij ons kwam er ook veel meet-en rekenwerk aan te pas om er iets van te maken.

 32. Anouk schreef:

  Haha, ik moest even kijken hoe de foto in elkaar stak, maak ik snap hem :P!

 33. Lauradenkt schreef:

  Wow ja, dat is inderdaad klein. Maar als je er maar mee om kan gaan en de belangrijkste dingen erin hebt ๐Ÿ™‚

 34. Limoentje schreef:

  Dat is zeker klein! Klein maar fijn inmiddels met alle aanpassingen die je man gedaan heeft.
  Hoe heb je de foto trouwens genomen? (Ja, dat soort dingen vraag ik mij, af, haha)

  1. SAS schreef:

   Ik heb het fototoestel heel hoog boven me gehouden en zo de foto gemaakt ๐Ÿ™‚

 35. Nicole schreef:

  Oh ja dat is inderdaad erg klein zeg haha.. Maar wel fijn zo’n handige man!

 36. Josianne schreef:

  Ik wil ook zo graag een grotere badkamer. In die van ons kun je niet eens fatsoenlijk je kont keren ๐Ÿ™

 37. Ingrid schreef:

  Ik mag hopen dat je toilet wel deuren heeft ๐Ÿ˜‰

  Ja, dit is erg compact!

  1. SAS schreef:

   Haha dat heeft hij dan weer wel ja :’)
   Ik moet zeggen aan de linker & rechterkant zou ook een deur kunnen maar wij hebben gekozen voor alleen aan de rechterkant (de instapkant) een deur. Anders heb ik minder ruimte door de draaibeweging van de deur in de andere kamer.

 38. Elisabeth schreef:

  Dat is inderdaad klein, hier hebben we ook niet hele grote. Maar bij ons loopt er een grote afvoerpijp van boven naar beneden, je wil ni weten wat daar doorheen loopt ๐Ÿ˜‰

  1. Nettie schreef:

   Zo het is idd klein, maar wel groter dan de mijne hoor!! Maar dat weet je wel!! Bij de mijne pas namelijk geen wasmachine in hoor!! Helaas zit in elke huis wel een of meerdere min puntjes! Je boft met zon handige man!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *