(online) geshopt,  Blog,  Married(life)

Review: Canvas via Pixum.nl

Dit product is ter beschikking gesteld door Pixum

Al eerder bestelde ik ons trouwalbum bij Pixum.nl. Ik was erg te spreken over de kwaliteit en mocht nog een product reviewen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Vooral niet aangezien ik nog een cadeau zocht voor mijn ouders.

Photobucket

De kwaliteit is wederom weer super mooi en het is een dikke canvas. De randen zijn mooi afgewerkt en de foto komt echt tot zijn recht op het doek. Ook zat het netjes verpakt in plastic en een stevige doos zodat de bestelling goed binnen komt. Het uploaden van de foto ging ook prima zoals bij ons fotoboek ook het geval was.

Photobucket

Ik ga zeker nog eens wat bestellen bij Pixum.nl. Je hebt er dan ook ontzettend veel keuze om te bestellen o.a. fotomokken, kalenders en kerstkaarten. Mijn fotoboeken en canvassen bestel ik hier voortaan door de goede kwaliteit en snelle levering. Zo willen we nog fotoboeken maken van al onze vakanties.

Photobucket

Photobucket
Kijk hem hangen!

Neem dus eens een kijkje op: Pixum.nl

0

38 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *