Review: Canvas via Pixum.nl

Dit product is ter beschikking gesteld door Pixum

Al eerder bestelde ik ons trouwalbum bij Pixum.nl. Ik was erg te spreken over de kwaliteit en mocht nog een product reviewen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Vooral niet aangezien ik nog een cadeau zocht voor mijn ouders.

De kwaliteit is wederom weer super mooi en het is een dikke canvas. De randen zijn mooi afgewerkt en de foto komt echt tot zijn recht op het doek. Ook zat het netjes verpakt in plastic en een stevige doos zodat de bestelling goed binnen komt. Het uploaden van de foto ging ook prima zoals bij ons fotoboek ook het geval was.

Photobucket

Ik ga zeker nog eens wat bestellen bij Pixum.nl. Je hebt er dan ook ontzettend veel keuze om te bestellen o.a. fotomokken, kalenders en kerstkaarten. Mijn fotoboeken en canvassen bestel ik hier voortaan door de goede kwaliteit en snelle levering. Zo willen we nog fotoboeken maken van al onze vakanties.

Kijk hem hangen!

Neem dus eens een kijkje op: Pixum.nl

38 reacties op “Review: Canvas via Pixum.nl

  1. Leuk, zo’n canvas. Ik wil ook nog steeds een keer via de digitale weg een fotoalbum laten maken, maar op de één of andere manier komt het er steeds niet van.

  2. Echt een hele mooie foto en super dat het allemaal zo goed verpakt is want je hoort soms verhalen! Ik bestel mijn albums meestal bij cewe maar zal hier zeker eens een kijkje gaan nemen!

  3. Dan weet ik wat ik kan verwachten 🙂 Kreeg een paar weken geleden ook een mailtje en heb die van de week ingewisseld voor een canvas met foto van Dana, ik ben natuurlijk zeer benieuwd 🙂

    Die van jullie is heel mooi geworden, superleuk kadootje!!

    Xxx

  4. Mooie foto 🙂 ik ben ook benaderd door Pixum om ook een canvasdoek te laten maken en te reviewen. Ga ik zeker doen

  5. goede reclame, ik ging meteen kijken hahaha maar ik vind ze nogal prijzig. bestel dat soort dingen ook eigenlijk altijd ergens waar ze op dat moment een aanbieding hebben. #ennumaakikgeensmileywantdiepakkenhieraltijdandersuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *