(online) geshopt,  Blog

Vouchercode.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vouchercode.nl

Photobucket

Kortingsites, altijd handig en leuk om dingen mee aan te schaffen. Zo kwam ik op de site Vouchercode.nl uit.

Gelijk op de begin pagina zie je al de recentste kortingen staan. Zalando, Centerparcs, Hotels.com en Douglas. Heel divers en zeker voor ieder wat wils. De site is heel overzichtelijk en met 1 druk op de knop krijg je de kortingscode te zien. Boven het stukje met de korting staat ook heel duidelijk een uitleg over wat voor een soort winkel het is waar je besteld.

De zoekfunctie en tabbladen maken het zoeken extra makkelijk. Zo is er een tabblad met ‘bijna verlopen’ kortingen en een tabblad waar je een overzicht krijgt van alle winkels die zijn aangesloten bij Vouchercode.nl.

Wil je goed op de hoogte blijven van de aankomende kortingen? Via de social media of de nieuwsbrief kan dit. Er staat ook duidelijk bij als een korting verlopen is, zodat je zeker weet dat je de actie ook daadwerkelijk kan gebruiken.

Vouchercode.nl is een overzichtelijke site met handige kortingen waar iedereen wat aan heeft.

Kende jij deze site al en zo niet, ga je deze gebruiken?

0

13 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *