Vouchercode.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vouchercode.nl

Photobucket

Kortingsites, altijd handig en leuk om dingen mee aan te schaffen. Zo kwam ik op de site Vouchercode.nl uit.

Gelijk op de begin pagina zie je al de recentste kortingen staan. Zalando, Centerparcs, Hotels.com en Douglas. Heel divers en zeker voor ieder wat wils. De site is heel overzichtelijk en met 1 druk op de knop krijg je de kortingscode te zien. Boven het stukje met de korting staat ook heel duidelijk een uitleg over wat voor een soort winkel het is waar je besteld.

De zoekfunctie en tabbladen maken het zoeken extra makkelijk. Zo is er een tabblad met ‘bijna verlopen’ kortingen en een tabblad waar je een overzicht krijgt van alle winkels die zijn aangesloten bij Vouchercode.nl.

Wil je goed op de hoogte blijven van de aankomende kortingen? Via de social media of de nieuwsbrief kan dit. Er staat ook duidelijk bij als een korting verlopen is, zodat je zeker weet dat je de actie ook daadwerkelijk kan gebruiken.

Vouchercode.nl is een overzichtelijke site met handige kortingen waar iedereen wat aan heeft.

Kende jij deze site al en zo niet, ga je deze gebruiken?

13 reacties op “Vouchercode.nl

  1. Ik kende ‘m niet. Weet ook niet of ik ‘m ga gebruiken. Heb net twee kortingsbonnen gekregen voor WE en Didi en dan ben ik wel weer even klaar voor dit jaar.

  2. Deze kende ik nog niet, maar ik weet niet of ik deze aan mijn andere kortingsite’s ga toevoegen. Ik vind hem zelf eigenlijk niet zo fijn. Weet niet precies waarom, daar kan ik de vinger niet opleggen.

  3. Die kon ik nog niet. Wel een heleboel andere soortgelijke sites. Deze ook maar eens in de gaten houden dus. ๐Ÿ˜‰ Altijd handig!

  4. Ik kenden hem nog niet en weet nog niet of ik hem ga gebruiken. Meestal kan ik op het moment dat zo’n korting geldt, niets bedenken wat ik nodig heb en kort daarna wel. Dus dan ga ik opzoek naar kortingen (die dan dus meestal verlopen zijn ๐Ÿ˜‰ )

  5. Ik ken de website, superhandig! Sowieso struin ik bij internetbestellingen altijd van tevoren het hele internet af op zoek naar code’s o.i.d. H&M bijvoorbeeld, heeft er ook altijd wel een paar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *