De slechtste films die ik ooit heb gezien

Photobucket

Slechte verhalen, slecht geacteerd en films waarvan je denk: Woow dit moet echt wel een leuke film zijn. Maargoed, dat laatste had ik vanaf het begin al niet bij de bovenstaande films. Ze hebben me dus eigenlijk niet teleurgesteld.


All the Boys Love Mandy Lane (2006)
Een groep scholieren besluit om het nette en lieve meisje Mandy Lane uit te nodigen voor een groot feest op een afgelegen ranch, aangezien Mandy Lane ineens een erg mooie meid is geworden. Maar dan ontdekken de scholieren dat het aantal aanwezigen op het feest op vreemde wijze begint te dalen. Dan blijkt er iets goed mis te zijn met die lieve, leuke en mooie Mandy Lane.

Gezien op vakantie in Centerparcs. Al het bovenstaande van toepassing. Lame geacteerd en echt zo een slechte verhaal lijn. Nee, we hadden beter wat anders kunnen kijken onze vakantie.

The Grudge (2004)
De Amerikaanse medische studente Karen loopt stage in Japan. Wanneer een verpleegster niet komt opdagen voor haar werk, gaat Karen in haar plaats naar een vervallen huis waar ze Emma aantreft, een oude Amerikaanse vrouw die stokstijf voor zich uit staart in een lege kamer. Terwijl ze de aangeslagen vrouw verzorgt, hoort Karen boven vreemde geluiden. Het huis blijkt behekst te zijn door een bovennatuurlijke kracht, The Grudge.

Ik heb gelachen. GELACHEN. Tranen kwamen over mijn wangen. Wat een vreselijk slechte film. met dat geluid voordat iemand wordt vermoord. Oh en dan komt het ergste nog he? Er is nog een DEEL 2 mensen!

Gone (2007)
Een jong Brits koppel trekt door de Australische outback en komt in aanraking met een mysterieuze en charismatische Amerikaan. Ze trekken met hem op, maar langzaamaan wordt hen de daadwerkelijke sinistere reden duidelijk waarom hij hun vriend wil zijn.

Geen inhoud en héél voorspelbaar. Ik heb echt mijn tijd zitten verdoen. Hij was afgelopen en had echt zoiets van.. Whut?! En dat terwijl ik eigenlijk de film Gone uit 2012 had willen zien. -verkeerde gedownload. (die ik nog steeds niet heb gekeken en me echt een super gave film lijkt!)

Bad Teacher (2011)
Sommige docenten doen maar wat. Elizabeth (Cameron Diaz), bijvoorbeeld. Ze is meedogenloos, onaangepast en vloekt er op los. Ze drinkt, wordt regelmatig high en wil niets liever dan een rijke man aan de haak slaan, zodat ze kan stoppen met haar flutbaan. Als ze gedumpt wordt door haar verloofde, zet ze alles op alles om een rijke, knappe vervanger (Justin Timberlake) voor zich te winnen. Elizabeth gaat de strijd aan met haar overenthousiaste collega Amy (Lucy Punch) en gaat niet in op de avances van een sarcastische, onfatsoenlijke gymleraar (Jason Segel).

Een dood saaie film. Niets wat er wordt gezegd is grappig en het is ook gewoon echt slecht geacteerd. Ik ben dan ook niet echt weg van Mr. Timerlake als acteur.. zijn acteer werk (tot nu toe) vind ik niet echt geloofwaardig. Het hele verhaal opzich was ook echt in 1 zin te vertellen terwijl er een hele film over is gemaakt.

The Hunger Games (2012)
In de nabije toekomst wordt Noord-Amerika geteisterd door droogte, brand en oorlog. Het wordt nu Panem genoemd, een land verdeeld in de ‘Hoofdstad’ en twaalf regio’s. Elk jaar worden twee jonge deelnemers van elk district uitgeloot met het doel om in een competitie de andere deelnemers uit te schakelen. Het volk wordt gedwongen om deze ‘wedstrijden’ te kijken. Voor vermaak, maar ook ter intimidatie van de onderworpen districten. Katniss neemt vrijwillig de plaats in van haar zusje, die geselecteerd was om deel te nemen. Peeta, een man zonder enige gevechtsvaardigheden, zal haar vergezellen. Samen moeten ze het opnemen tegen veel sterkere en beter getrainde deelnemers.

Het hele verhaal spreekt me niet echt aan en ik had veel meer actie verwacht. Echt veel meer. Het kwam moeilijk op gang en ik was eigenlijk blij dat hij was afgelopen. Het boek heb ik trouwens niet gelezen, misschien dat dat beter is? (tenminste dat hoop ik dan toch)

The Cabin in the Woods (2011)
Vijf twintigers besluiten om een weekendje in een afgelegen hut te spenderen, midden in het bos. Al gauw wordt duidelijk dat de vijf – drie mannen, twee vrouwen – meer op hun bord krijgen dan een idyllisch uitje alleen. Het oplezen van een spreuk uit een dagboek leidt tot dood en verderf, en allerlei bizarre gevolgen van dien.

Vorige week gekeken. Weer een horror film waar ik me dood heb gelachen. Het verhaal is vreemd, komt laat op gang en als het dan eindelijk een beetje loopt kan je je lachen niet inhouden. Wel een gelukje dat Chris Hemsworth meespeelt, die is wel aardig om te zien.

Wat is de slechtste film die jullie ooit hebben gezien?

About the Author

59 Comments

Touch of Buddha

Cabin in the woods….een hoop bombarie over geweest, maar man wat een slechte film!!! Ik heb zo’n 3 kwartier gekeken (hopende dat het nog wat wordt) maar helaas.

Reply
bianca

Uit het rijtje heb er wel een aantal gezien en die vond ik idd SLECHT…. The Hunger Games daar in tegen vond ik echt helemaal geweldig.

Reply
Daniëlle

Ik vond bij The Hunger Games het boek ook veel beter. De film viel echt zwaar tegen!

Reply
Wendy

Alleen Bad Teacher heb ik van dit rijtje gezien en ik vond het op zich wel te doen. Gewoon lekker voor een saaie, regenachtige avond. Maar goed, smaken verschillen. Gelukkig maar! 😉

Reply
Amber

Met de meesten ben ik het eens, maar bad teacher vond ik best gaan voor een dagje als je ziek bent ofzo, dan is het een heerlijke film.

Reply
Madrina

Ik heb gelukkig maar één film uit jouw lijstje gezien.
The Hunger games, mja, je moet ervoor zijn. Het boek is – zoals in de meeste gevallen – wel beter.
En ik weet niet wat de slechtste film is die ik ooit gezien heb, ik vergeet die 😉

Reply
Liann.

Ik heb ze allemaal niet gezien. The Hunger Games heb ik wel gelezen en ik vind het goede boeken 🙂

Reply
Lianne

Van jouw lijstje heb ik alleen Bad Teacher gezien. En inderdaad, dat was echt een verschrikkelijk saaie, slechte en niet-grappige film.

Reply
miehh

bad teacher heb ik ook gezien… was inderdaad slecht ! justin kan beter terug liedjes maken , was ik een grote fan van.

maar hunger game heb ik ook gezien die vond ik heel goed eigelijk!

de rest niet gezien

Reply
Elisabeth

De meeste films kan ik niet, ben geen film kijker 😉 maar the hunger games kende ik wel. Het was een aparte film, ik bleef er naar kijken gek genoeg maar vond hem niet echt goed…

Reply
Marike - LIVWOW.nl

Ik had Hungergames nog veel slechter verwacht… 😉 Ben wel benieuwd naar het boek nu.

Overigens vond ik The Grudge ook echt om te lachen, maar er zijn serieus mensen die dat doodeng vinden… 😉 Heb ooit deel 2 gekocht, die binnenkort maar eens kijken!

Reply
Lia

The Grudge is inderdaad wel een erg slechte film, I’ve got to admit! Maar de Hunger Games vond ik zelf wel heel leuk..als je de tijd vind moet je zeker het boek gaan lezen, die vond ik ook wel ietsjes beter dan de film 🙂

Reply
appelig

Ik ken ze allemaal niet. Meestal tipt Partner me over een goeie film en raadt hij me aan de slechte niet te kijken. Ik kan me herinneren dat ik laatst aan een film begon en daar zaten hele goeie acteurs in (o.a. Meryl Streep). Toch ben ik na een kwartier gestopt omdat het helemaal niks vond.
Eerlijk gezegd zijn Partner en ik ook bijna weggelopen bij deel 1 van In de ban van de ring.

Reply
Jesdiny

Ik vond The Hunger Games juist geweldig en had het boek ook niet gelezen. Grappig hoe verschillend dat voor iedereen is. Ben je van plan om het boek nog eens te lezen? Ik wel, nu alleen nog de tijd vinden. De rest van de films heb ik trouwens niet gezien ..

Reply
Anke

Haha, deze staat bij mij al voor een toekomstige Friday Five ingepland (al kom ik nog niet verder dan 3, de andere heb ik verdrongen :p). The hunger games vond ik trouwens wel een leuke film, maar het hielp misschien dat ik vantevoren echt geen flauw idee had van het verhaal en alles.

Reply
Jenny

The hunger games boeken waren wel erg goed. De film had idd beter gekund. Cabin in the woods twijfelde ik nog over te gaan kijken, tot nu toe nog niet gedaan, en doe ik misschien ook niet nu ik het zo lees haha

Reply
Shanti

Ik heb dus precies hetzelfde met The Hunger Games! Snap die hele hype echt niet hoor. Heb de film na 30 minuten afgezet..heb wle het boek nog liggen maar nog niet aan toe gekomen. Hopelijk is die beter (maar meestal is dat wel zo)

Reply
Veronica

Bad Teacher is de enige van het rijtje die ik gezien heb. En ja die was op zich wel slecht. Maar ik ben het absoluut niet eens met je opmerking over dat Justin Timberlake alleen maar slechte films heeft. Waarschijnlijk heb je “In Time” dan nog niet gezien!

Reply
Jennn

Ik vond the hunger games wel goed. Meestal vind ik het boek beter dan de film, en ook hier haalt de film het zeker niet bij het boek, maar slecht vond ik hem niet. Horrorfilms vind ik over het algemeen meer om te lachen dan om bang van te worden 😛

Reply
Joyce

Boek van de hungergames is zeker beter dan de film maar als het je type verhaal niet is zou ik er maar niet aan beginnen 😉

Je mening over de grudge kan ik alleen maar delen, wat een drama!

Reply
SAS

Dat had ik dus ook bij Cabin in the Woods… Ik denk NU gaat het nog leuk worden… Nu…. Nu…Eind. Oh. Niet dus 😛

Reply
Lisa

Stiekem denk ik dat je het bij de meeste van deze films wel had kunnen weten 😉 The Grudge was echt oerstom, ja. Maar dat je The Hunger Games niets vond! Ik heb hem zelf niet gezien, maar ik had er zoveel goeds over gehoord!

Reply
Wanda

Volgens mij heb ik geen van de films gezien maar er dus blijkbaar ook niks aan gemist! Ik vond zelf Americana (of zoiets…) met George Clooney erg slecht en dan te bedenken dat ik normaal erg van hem ben gecharmeerd maar die film was echt ronduit slecht…

Reply
Ingrid

Tjonge, wat een geduld om over slechte films te schrijven. Ik twijfelde nog of ik je log überhaubt wel zou lezen 😉

Maarre goed dat ik weet dat de Hungergames tegenviel. Volgens mij komt hij deze week op de buis, dus dan hoef ik hem niet op te nemen.

Uhh, wat is een slechte film? Oh ja, aan ‘Step Brothers’ heb ik me vreselijk zitten ergeren. Maar uiteindelijk was het zo absurd, dat ik toch wel melig werd en af en toe moest lachen. Als de kinderen zo’n film kijken, pak ik meestal mijn puzzeltje erbij en kijk af en toe met een half oog.

Reply
Miranda

Uit jouw lijstje heb ik alleen The Grudge gezien en idd wat een verschrikkelijke film. Zaterdag samen met manlief Quiz gekeken….nou ook zeker GEEN aanrader.

Xxx

Reply
Anneke

Hmm.. Ik ken hiervan alleen The Hungergames en Bad Teacher. Ik moet zeggen dat het geen goede films waren, maar ik vind het ook zeker niet de slechtste films die ik ooit heb gezien.

Reply
Jasmine

Heb je Grudge drie al gezien, omg dat was zo raar =]! Bad Teacher was echt geen geweldige ja, er gebeurde gewoon niet vet veel. Cabin in the woods nog nooit gezien (ben ik ook niet van plan) maar wel eens Cabin Fever, echt bah zoveel smerigheid (bloed, goor).

Reply
Mandy

the Grudge vond ik vreselijk. Maar dan vreselijk eng. Ik hou totaal niet van dat soort films en kan er helemaal niet tegen. Bleegghh. En the hunger games vind ik juist erg gaaf. Maar ieder zo zijn eigen smaak natuurlijk 🙂

Reply
Bodine

Ik vind Angels & Demons (naar het gelijknamige boek) ontzettend slecht gemaakt. Het boek is ZO goed, en dan verdraaien ze echt alles in de film. Plaats vervangende schaamte voor Dan Brown.

Daarnaast vind ik ‘The Deer Hunter’ ook echt niet goed. Die film duurt, geen grap, 3 uur, heeft meerdere Academy- en BAFTA Awards gewonnen en Golden Globes, maar god, ik kwam er gewoon niet doorheen. Mijn vader en ik hebben hem gekeken omdat mijn moeder en een vriendin van haar zeiden dat ie zo goed is maar na een half uur waren we het al zat. Alles duurt twintig keer zo lang in die film als normaal.

Reply
Nicole

Leuk om te zien. Ik ben het met een aantal eens, zoals ‘bad teacher’. Leuk om een keer gezien te hebben, maar dat is het.

Maar ik vind het wel verrassend dat je ’the hunger games’ niet (zo) goed vond. Ik vond die echt heel goed, en ik heb genoten van de film. Wel altijd leuk om te weten dat iedereen een eigen mening heeft.

Reply
Iris

Haha, de meeste films heb ik er wel van gezien. Inderdaad héél slecht. Behalve The Hunger Games, die vond ik nog wel vermakelijk om te zien. Maar die is ook meer gemaakt voor tienermeisjes toch? De slechtste film die ik heb gezien, hmm.. Alexander zag ik laatst, die vond ik echt vreselijk. En die film duurt bijna 3 uur ook nog! En van LOTR kan ik ook écht niet houden, ik vind die film zo ontiegelijk saai.

Reply
Indira

Is Bad Teacher echt zo slecht joh? Ik wilde hem eigenlijk nog wel zien! Ik weet nog een slechte: Cosmopolis met Robert Pattinson. Na een kwartier heb ik hem uitgezet, het sloeg gewoon nergens op, hele rare gesprekken achter elkaar, heel vaag!

Reply
Femke

Hahahaha The Grudge! Hahahaha ik heb me ook he-le-maal stuk gelachen. En dat er dus mensen zijn die het echt eng vonden. Ik dacht de hele tijd “Maar wanneer dan?”.

Reply
Limoentje

Geen van allen heb ik gezien en dat is geloof ik maar goed ook als ik dit lees. Hunger games heb ik 10 blz van gelezen en toen weggelegd, vond ik niks. Volgens de Amerikaan was de film ook niet veel soeps.
Wat betreft ’the Grudge’ heb ook een hoop hele slechte thrillers gezien, die meer lachwekkend dan eng waren.

Reply
Maris

O the grudge.. ik had er hoge verwachtingen van, maar wat was het toch een waardeloze film! Bad teacher vond ik nog wel vermakelijk volgens mij, kan me niet herinneren dat ik het een waardeloze film vond.

Reply
tineke

Ik heb alleen bad teacher gezien van deze films, en die was inderdaad niet veel aan… Ik vertrouw jou dan maar wat betreft die andere films 😉

Reply
inge

en er ook een heel logje aan wijden hahaha de slechtste films die ik ooit heb gezien, daar heb ik meestal maar een stukje van gezien, zelf de bios loop ik uit! en ik moet heus diep graven voor titels.
iets met een buurman die niet spoorde, arlington road of zo?
en bound.
dat zijn 2 films die ik afgekeken heb, maar met zeer veel moeite hahaha
oh en nu zal ik wel vloeken, maar LOTR kwam ik ook niet verder dan 10 minuten of zo.
boooooooooring!

Reply
SAS

Ohh LOTR zou ook zo in dit blogje kunnen staan. Maar ik hou dan ook totaal niet van die ‘fantasy’ films.. Harry Potter vind ik ook niets aan…

Reply
Julie

The hunger games vind ik wel heel erg leuk! Al moet ik zeggen ik heb de trilogie gelezen en ik vond deel I alleen goed, daarna waren ze niet zo. Maar de film heb ik al 5x gezien en hij verveelt nog steeds niet. De rest ken ik ook niet.

Reply
Jolien

Bad Teacher vond ik wel leuk! En The Hunger Games vond ik echt geweldig. Haha raar hoe smaken zo kunnen verschillen.

Reply
Danique

Haha, leuk om te lezen. Ik heb alleen The Hunger Games gezien maar inderdaad, het boek is beter.

Reply
Inge

Ik vond The big lebowski (of hoe je het ook schrijft) mega slecht, ik herinner mij vooral de zin ‘he peed on my carpet’
Na 20 minuten wilde ik weg, maar ik mocht niet van de hubby 🙁

Ik hoop dat het boek van de hunger games inderdaad wel beter is, want ik zou het wel nog eens willen lezen.

Reply
elise

Ik vind het knap dat je de hele film af kan kijken als je hem slecht vind. Dat kan ik nooit. Van de week “The three stooges” opgezet, na 5 minuten uit gedaan. Verder zou ik het echt even niet weten.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *