Married(life),  Terugblik

I love being married. It’s so great to find that one special person you want to annoy for the rest of your life.

Vandaag zijn we precies 1 maand getrouwd. Op dit moment liep ik richting onze trouw ambtenaar om het JA-woord te zeggen. Iets waar ik nog steeds met een grote glimlach aan terug denk. Om even een terugblik te werpen op de leuke dingen:

Photobucket

 • Iedereen erg bedankt voor het maken van de leuke foto’s. Zowel onze fotografe als vrienden/familie. We hebben van elk moment heel wat foto’s waar ik super blij mee ben. Daardoor heb ik een leuk trouwalbum kunnen maken
 • Door de vele foto’s heb ik een aantal blooper foto’s. En aangezien ik van zelfspot hou, komt daar over een tijdje een blogje over.
 • Ik heb echt super genoten van de hele dag: zonder zenuwen waar ik erg blij mee ben. Ik had verwacht strak te staan van de spanning maar ik heb eigenlijk de hele dag heel ontspannen beleefd.
 • J

 • Heerlijk met z’n alle uitgebreid ontbijten aan het water. Het was super gezellig, hadden mooi weer en het eten was zeker heerlijk. En gelukkig bleef mijn trouwjurk gewoon wit.
 • We hebben vele lieve kaartjes, cadeaus, Tweets/Facebook berichten en felicitaties gekregen. Erg leuk!
 • We hadden een heerlijke en mooie bruidstaart gemaakt door m’n schoonzus met hulp van m’n tante. Nog bedankt daarvoor! Ook was ik erg blij met de taart topper: onze duifjes (die ook op onze trouwkaart stonden)
 • Hoewel ik eerst geen boeket wilde ben ik toch blij met het super mooie boeket wat op onze foto’s te zien is. Mijn boeket heb ik niet weggegooid maar gewoon aan lief vriendinnetje Wendy gegeven.
 • De grootste lol hebben in de Hortus. Een beetje gaar van de hele dag maar we hebben wat afgelachen. Vooral toen ik m’n killer heals even moest aan doen voor een aantal foto’s en we onder 2 sproeiers door moesten rennen om weer buiten te komen. Voor de liefhebbers: hier een foto met m’n killer-heals
 • Ondanks een aantal dingen die anders gingen dan gepland (zoals de muziek) zou ik het niet anders willen dan het was. Het was een ontspannen, gezellig dag met z’n allen. Mijn man & ik (nog steeds raar om hem mijn man te noemen haha) hebben een hele mooie dag gehad om op terug te kijken.
 • 0

  33 reacties

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *