I love being married. It’s so great to find that one special person you want to annoy for the rest of your life.

Vandaag zijn we precies 1 maand getrouwd. Op dit moment liep ik richting onze trouw ambtenaar om het JA-woord te zeggen. Iets waar ik nog steeds met een grote glimlach aan terug denk. Om even een terugblik te werpen op de leuke dingen:

Photobucket

 • Iedereen erg bedankt voor het maken van de leuke foto’s. Zowel onze fotografe als vrienden/familie. We hebben van elk moment heel wat foto’s waar ik super blij mee ben. Daardoor heb ik een leuk trouwalbum kunnen maken
 • Door de vele foto’s heb ik een aantal blooper foto’s. En aangezien ik van zelfspot hou, komt daar over een tijdje een blogje over.
 • Ik heb echt super genoten van de hele dag: zonder zenuwen waar ik erg blij mee ben. Ik had verwacht strak te staan van de spanning maar ik heb eigenlijk de hele dag heel ontspannen beleefd.
 • J

 • Heerlijk met z’n alle uitgebreid ontbijten aan het water. Het was super gezellig, hadden mooi weer en het eten was zeker heerlijk. En gelukkig bleef mijn trouwjurk gewoon wit.
 • We hebben vele lieve kaartjes, cadeaus, Tweets/Facebook berichten en felicitaties gekregen. Erg leuk!
 • We hadden een heerlijke en mooie bruidstaart gemaakt door m’n schoonzus met hulp van m’n tante. Nog bedankt daarvoor! Ook was ik erg blij met de taart topper: onze duifjes (die ook op onze trouwkaart stonden)
 • Hoewel ik eerst geen boeket wilde ben ik toch blij met het super mooie boeket wat op onze foto’s te zien is. Mijn boeket heb ik niet weggegooid maar gewoon aan lief vriendinnetje Wendy gegeven.
 • De grootste lol hebben in de Hortus. Een beetje gaar van de hele dag maar we hebben wat afgelachen. Vooral toen ik m’n killer heals even moest aan doen voor een aantal foto’s en we onder 2 sproeiers door moesten rennen om weer buiten te komen. Voor de liefhebbers: hier een foto met m’n killer-heals
 • Ondanks een aantal dingen die anders gingen dan gepland (zoals de muziek) zou ik het niet anders willen dan het was. Het was een ontspannen, gezellig dag met z’n allen. Mijn man & ik (nog steeds raar om hem mijn man te noemen haha) hebben een hele mooie dag gehad om op terug te kijken.
 • 33 reacties op “I love being married. It’s so great to find that one special person you want to annoy for the rest of your life.

  1. Haha, ik ben superbenieuwd naar de blooperfoto’s! Leuk lijstje verder en respect voor de killerheels, m’n voeten gaan al pijn doen als ik er alleen al naar kijk, hihi.

  2. Heelfijn dat je zo ontspannen was en zo hebt kunnen genieten! Dat is het belangrijkste..

   En ben erg benieuwd naar ’t blogje over de zelfspot πŸ˜‰

  3. Wat fijn dat je de hele dag zo heb kunnen
   Genieten en bewust hebt meegemaakt! Wat je trouwd maar 1 dag! En die herinneringen kun je voor altijd koesteren!!

  4. Ik ben erg benieuwd naar de foto’s! Ik heb de schoenen nog niet gezien? Of ik kijk verkeerd.. :$

   Liefs, Romy

  5. Wat heerlijk zeg! Fijn ook om er achteraf nog zo te van genieten, dan is het zeker niet 1 dag heerlijk maar ook alle dagen erna πŸ™‚

  6. Gefeliciteerd met jullie maand-jubileum! πŸ™‚ Wat een leuke, mooie herinneringen heb je opgehaald. Die foto met je killer heels aan is geweldig – de schoenen ook! πŸ˜‰

  7. Wow dat zijn inderdaad flinke hakken! ben nu wel onwijs nieuwsgierig geworden naar de blooper foto’s πŸ™‚

  8. Heerlijk dat je de bruiloft mooi en ontspannen hebt ervaren πŸ™‚ Het was zeker een mooi boeket, echt prachtig!

  9. Die foto met je killerheals is wel geweldig. Stoer van je dat je ze hebt gedragen! En een maand alweer… jeetje, wat gaat het hard.

  10. Die killer heals, wow! (Ik zou er geen decimeter op kunnen lopen, vrees ik).

   Heerlijk dat je met zo veel plezier terug denkt aan de grote dag!

  11. Hahaha ja ik was ook zo blij dat aan het einde van de dag er geen grote rode vlek ofzo op mn jurk zat! gefeliciteerd met jullie 1e maandje huwelijk πŸ™‚ ik ben volgende maand een jaar getrouwd! ook leuk πŸ™‚

  12. Goh, nu je over je schoenen begint: ik heb daar helemaal geen foto van gezien, of heb ik niet goed op gelet? πŸ˜›

   Geniet er van! De tijd gaat onwijs snel (nu al een maand getrouwd, waaaaat??)

   1. Ik heb de foto met de killer-heals er (nog) niet opgezet, dus je hebt het niet gemist πŸ˜‰
    Zal hem even in dit blogje verwerken.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *