29 reacties op “The Awesome List: Om vrolijk van te worden

  1. Bijna trouwen! Joehoe!

    Ik word vrolijk van zoveel dingen, dat kan een vogeltje zijn dat voor mijn voeten land of het zien van mijn vriendje straks πŸ˜› die waarschijnlijk een reep chocolade meeneemt wat het allemaal nog eens extra leuk en vrolijk maakt haha.

  2. Aaah, leuke pictures! Damn, ik vind het amazing dat Pink met een nieuwe CD komt, ben ook heel benieuwd wat voor een CD het wordt. ^^ Zag dat ze ging samenwerken met Eminem, aw yea!

  3. Cool lijstje zo. Hm, waar ik vrolijk van word? Nieuwe bandshirts, special editions van cds waar je extra stuff bij krijgt en urbexen! En niet te vergeten, Whatsappjes krijgen van een speciaal iemand!

  4. Ik wordt ook vrolijk van muziek van Train en Pink! En van (nu helaas schaarse) momentjes met heerlijk warme zon, het bekijken van de foto’s van mijn citytrip naar Parijs (nagenieten!) en een spinnende kat die heel blij is dat ik weer thuis ben, haha πŸ™‚

  5. Leuk lijstje! Ik kwam vanmorgen beneden en toen stond er een prachtige bos bloemen op tafel. Daar wordt ik zo vrolijk van!

  6. Spannend, nog anderhalve week tot je grote dag. πŸ™‚ Ik word vrolijk van het idee dat ik over drie weken weer heel hard op zoek mag gaan naar een eigen woning, en dat mijn lief dan klaar is met zijn saaie stage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *