The Awesome List: Om vrolijk van te worden


Liedjes van Train

Photobucket

Bijna trouwen!


Photobucket
Bloggen, knutselen aan mijn site


Elke avond Rules of Engagement kijken (L)

Photobucket

Klussen in huis. Wat muurtjes opnieuw geverfd.

Photobucket

Nieuwe haartjes (voor onze bruiloft)

Photobucket

De foto’s hebben van mijn vrijgezellenfeestje


Pink die met een nieuwe CD komt

J


Waar wordt jij vrolijk van?

About the Author

29 Comments

Liliane

Bijna trouwen! Joehoe!

Ik word vrolijk van zoveel dingen, dat kan een vogeltje zijn dat voor mijn voeten land of het zien van mijn vriendje straks 😛 die waarschijnlijk een reep chocolade meeneemt wat het allemaal nog eens extra leuk en vrolijk maakt haha.

Reply
Cynthiiaa

Aaah, leuke pictures! Damn, ik vind het amazing dat Pink met een nieuwe CD komt, ben ook heel benieuwd wat voor een CD het wordt. ^^ Zag dat ze ging samenwerken met Eminem, aw yea!

Reply
Nicole

Wat heerlijk al die dingetjes..
I love train en wat is je haarkleur mooi zeg!

Nog maar een paar daagjes tot je bruiloft!
LEUK!!!

Reply
Dennis

Cool lijstje zo. Hm, waar ik vrolijk van word? Nieuwe bandshirts, special editions van cds waar je extra stuff bij krijgt en urbexen! En niet te vergeten, Whatsappjes krijgen van een speciaal iemand!

Reply
Anke

Ik wordt ook vrolijk van muziek van Train en Pink! En van (nu helaas schaarse) momentjes met heerlijk warme zon, het bekijken van de foto’s van mijn citytrip naar Parijs (nagenieten!) en een spinnende kat die heel blij is dat ik weer thuis ben, haha 🙂

Reply
Dina

Leuk lijstje! Ik kwam vanmorgen beneden en toen stond er een prachtige bos bloemen op tafel. Daar wordt ik zo vrolijk van!

Reply
Lydia

Spannend, nog anderhalve week tot je grote dag. 🙂 Ik word vrolijk van het idee dat ik over drie weken weer heel hard op zoek mag gaan naar een eigen woning, en dat mijn lief dan klaar is met zijn saaie stage.

Reply
Ann

Mooi lijstje, ik word vrolijk van mijn 2 tafeltjes wat ik gisteren uit de container heb gevist haha :$

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *