Week 31 in foto’s

Photobucket

Donald Duckje lezen – heerlijk veel buiten met werken – moodboard gemaakt op werk – nagellak voor mijn trouwen gekocht – heerlijk naar de fysio, wat ik nu wekelijks ga doen – bubbel jungle in Leiderdorp – heerlijk bij de Mac gegeten en daarbij een Olympische spelen beker – zondag verven in huis – teentjes zomer klaar inclusief glitters en nagels stickers.

36 reacties op “Week 31 in foto’s

 1. Waar was dat moodboard voor? Lijkt mij ook leuk om dat te mogen maken op mijn werk! Mag ik trouwens je wachtwoord voor het stukje hierboven? Oh, en nog iets, ik weet niet of mijn computer ligt maar je layout verspringt echt ontzettend! Zowel in Firefox als in IE..

 2. Leuke post! Ben altijd nieuwsgierig naar de week/maand van andere dus vind dit leuk om te zien/lezen :)!! Ik kan je het trouwens zeker aanraden VIA pixum je trouwalbum te latent maken!!

 3. Leuke foto’s, zo te lezen krijg jij een leukere behandeling bij de Fysio dan ik ( rug laten kraken) ๐Ÿ˜‰

 4. Heel leuk om te zien, ik wil ook altijd nog zo’n artikel maken.
  Eerst maar een ipod ofzo aanschaffen.

  Liefs, Romy

 5. Leuk overzichtje!
  En voor zo een olympische beker zou je wel eens naar de MacD gaan ๐Ÿ˜€
  Mijn tenen zijn ook terug zomerproof gemaakt, ik weiger dit weer te geloven!

 6. Gisteren op de terugweg van vakantie ook even een snelle hap gegeten bij de MC en ook een glas gescored. Maar dan met een geel bandje. ๐Ÿ˜‰

 7. Mijn vriend en ik zijn ook weer eens naar de McDonald’s geweest voor de glazen. Wij hebben nu 2x de blauwe en 2x de gele.

 8. Ik heb het idee dat ik mijn tenen helemaal niet zomerklaar hoef te maken, heb steeds dikke sokken aan ๐Ÿ˜›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *