Nieuw Wachtwoord #3


Mijn algemene wachtwoord voor mijn beveiligde blogs heb ik alweer een tijdje.
Het is dus weer tijd voor een nieuwe. Vooral nu bijna de trouwfoto’s beveiligd online komen.

Wil je mijn algemene wachtwoord ontvangen? Stuur dan een emailtje naar iliveformydreams@live.nl en wie weet ontvang je hem dan in je postvak. (Ik zou het fijn vinden als je bij het emailtje ook even een link zet naar je eigen blog)

Of je kan een reactie achter laten op dit blogje mét geldig email adres (en je blog link).

Let op! Wil je als mijn wachtwoord veranderd standaard een emailtje ontvangen?
Geef dit dan aan in je emailtje of in je reactie dan zet ik je op de lijst. Deze lijst wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en niet gepubliceerd.

34 reacties op “Nieuw Wachtwoord #3

 1. Hey Saskia, beetje laat maar erg nieuwsgierig, zou ik je nieuwe wachtwoord mogen ontvangen? En zet mij ook maar op die standaard lijst.

  Liefs!

 2. Hoihoi,
  je vorige ww had ik niet, (lees nog niet zo lang mee) je nieuwe zou ik wel graag willen.
  Dankjewel alvast.

 3. Ik wil je wachtwoord ook wel, als het mag. Ik heb voor één keer mijn mailadres veranderd, meestal gebruik ik mijn spam-account voor reacties.

 4. Ik wil ook graag (weer) je wachtwoord ontvangen. Ik volg je intussen al een hele tijd dus ik zou ook wel graag bij je lijstje willen als dat mag.

 5. Als het mag zou ik hem ook graag weer ontvangen. En als er ook nog een plekje op die standaard maillijst is, dat lijkt me ook wel fijn/handig/leuk 🙂

 6. Ik zou ook graag je nieuwe wachtwoord willen hebben! Ben altijd benieuwd wat er in de blogjes met wachtwoord staat 🙂

 7. Natuurlijk wil ik je blijven volgen. Mijn eigen site ligt (alweer ^^ ) op zijn of haar derriere, maar hopelijk na een lekkere en misschien ook wel inspirerende vakantie komt dat eind van de maand weer wat meer leven in.

 8. Uiteraard wil ik je blijven volgen onder je nieuwe wachtwoord. Mocht hij in de toekomst weer veranderen dan natuurlijk ook 🙂 mijn blog staat erbij en mijn e-mail adres ook mocht dat nodig zijn. Ben onwijs nieuwsgierig naar je trouwfoto’s. Al heb ik er al een paar gezien natuurlijk hihi…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *