Lijstjes & Stokjes

Op dit moment #5

 photo time_zps524d578c.jpg

Houdt van: M’n man, echte vrienden, appen met lieve mensjes, knutselen aan m’n blog en slapen.

Leest: Camilla Läckberh – IJsprinses. Tot nu toe een erg goed boek. Waarschijnlijk erna beginnen aan een ander boek van deze schrijfster: Zeemeermin

Kijkt: De laatste tijd veel CSI. Toch eens even iets anders dan alle afleveringen die ik al heb gezien van Criminal Minds. Hoewel niets aan die serie kan tippen.

Denkt aan: Het feit dat we alweer een half jaar getrouwd zijn. De tijd is omgevlogen en we hebben nog vele jaren te gaan. Ik ben zeker gelukkig als vrouw van.

Overweegt: Om wat Vrijdagen vrij te nemen in April en Mei. Gewoon, omdat het kan. (en het me bijna geen uren kost)

Geniet ik van: Het feit dat ik zo positief ingesteld ben ondanks negatieve dingen. Ik kijk erg uit naar een nieuwe thuis studie waarmee ik ga beginnen. Daarover binnenkort meer!

Luistert naar: Westlife CD’s de afgelopen tijd. Lekker tijdens het schoon maken of het typen van blogjes. Ik zit hier luidkeels mee te zingen en te genieten.

Werkt aan: Ontspanning. Ik heb Yoga weer opgepakt (na mijn ziek zijn) en ben weer begonnen met buikspieroefeningen. Gewoon, voor mezelf.

Wenst: Dat de vakantie periode snel voorbij is. Aankomende 2 weken wordt het bikkelen op werk en ik kijk uit naar onze verjaardag en de vrije dagen die eind Maart in de planning staan.

[ Zie hier deel 1 , deel 2 , deel 3 & deel 4 ]

0

26 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *