Op dit moment #5

 photo time_zps524d578c.jpg

Houdt van: M’n man, echte vrienden, appen met lieve mensjes, knutselen aan m’n blog en slapen.

Leest: Camilla Lรคckberh – IJsprinses. Tot nu toe een erg goed boek. Waarschijnlijk erna beginnen aan een ander boek van deze schrijfster: Zeemeermin

Kijkt: De laatste tijd veel CSI. Toch eens even iets anders dan alle afleveringen die ik al heb gezien van Criminal Minds. Hoewel niets aan die serie kan tippen.

Denkt aan: Het feit dat we alweer een half jaar getrouwd zijn. De tijd is omgevlogen en we hebben nog vele jaren te gaan. Ik ben zeker gelukkig als vrouw van.

Overweegt: Om wat Vrijdagen vrij te nemen in April en Mei. Gewoon, omdat het kan. (en het me bijna geen uren kost)

Geniet ik van: Het feit dat ik zo positief ingesteld ben ondanks negatieve dingen. Ik kijk erg uit naar een nieuwe thuis studie waarmee ik ga beginnen. Daarover binnenkort meer!

Luistert naar: Westlife CD’s de afgelopen tijd. Lekker tijdens het schoon maken of het typen van blogjes. Ik zit hier luidkeels mee te zingen en te genieten.

Werkt aan: Ontspanning. Ik heb Yoga weer opgepakt (na mijn ziek zijn) en ben weer begonnen met buikspieroefeningen. Gewoon, voor mezelf.

Wenst: Dat de vakantie periode snel voorbij is. Aankomende 2 weken wordt het bikkelen op werk en ik kijk uit naar onze verjaardag en de vrije dagen die eind Maart in de planning staan.

[ Zie hier deel 1 , deel 2 , deel 3 & deel 4 ]

About the Author

26 Comments

SAS

Uhmmmmmmm… Nee haha. De laatste tijd niet echt meer gedaan. Wel weer begonnen met buikspieroefeningen. De rest is versloft vanwege slecht nieuws (beveiligd blogje..) Ik ga er morgen weer mee beginnen is de planning!

Reply
Leonie

Leuk een thuis studie! Wat ga je doen?
Ben ook aan het kijken voor een nieuwe studie. Helaas bij mij omdat ik waarschijnlijk dit jaar nog ontslagen word

Reply
Wanda

Leuk lijstje! Misschien dat ik hem wel van je meeneem! En nu pas Lackberg ontdekt? Schaak je meid, dat zijn zulke verslavende boeken! Wel in de juiste volgorde lezen anders mis je teveel achtergrondinformatie over Patrick en Erika!

Reply
AreyouShir?

Ik ben benieuwd wat voor studie je gaat volgen! Zelf zou ik heel graag Journalistiek willen studeren, maar aangezien er geen deeltijd studies of goede thuisopleidingen voor te vinden zijn, gaat me dat niet lukken. Zit nu te denken aan Communicatie. Het is tegenwoordig toch fijn als je naast je propedeuse ook een bachelor papiertje in je zak hebt zitten…

Reply
Jorien

Goed dat je weer aan yoga bent begonnen (nu ik nog haha) en geniet lekker van je vrije dagen!

Reply
Chantal Huijbregts

Houdt van: manlief (en chocolade)

Leest: Suzanne Vermeer – Het Chalet

Kijkt: Debat op 2 (via Uitzending Gemist)

Denkt aan: manlief

Overweegt: welke vakantie het dit jaar wordt

Geniet ik van: lekkere Winter Glow Thee

Luistert naar: Ilse deLange – We are one

Werkt aan: zelfontplooiing

Wenst: veel liefde te mogen geven

Reply
Marieke

Dit soort dingen vind ik altijd leuk om te lezen! ๐Ÿ˜€ Ik ga nu de andere delen bekijken haha.

Reply
Nicole

Goed dat je een thuis studie gaat doen! En wat fijn dat je weer bezig bent met yoga. Ik zit nog in mn ziek zijn streak dus ik wilde wel buikspieroefeningen doen maar mn rug doet zeer nu met mn ziek zijn.. Dus dat komt ook daarna maar hoor!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *