The Awesome List: This is the day your dreams come true

Photobucket
Beast: ‘But you must promise to stay here forever.’

Vandaag ga ik paardrijden met m’n nicht (btw ze is zwanger!! So happy.) – over 21 dagen gaan we trouwen – volgende week ga ik naar de kapper om mijn haar van een spoeling te voorzien (ik weet ook al wat ik ga doen als kapsel voor onze bruiloft) – volgende week zie ik vriendinnetje Julie weer – uitstapjes naar de bios – weer wat vaker autorijden – mijn nieuwe layout – het heerlijke weertje, vaak op ons balkonnetje zitten – nagels stickers – Rules of Engagement – dat ik eindelijk bijna de professionele foto’s krijg van mijn vrijgezellenfeestje – volgende week maar 2 dagen werken – lieve kaartjes en emailtjes – heerlijke taart meegenomen, zomaar omdat het kan.

0

Misschien ook leuk om te lezen...

25 Comments

  1. Ten eerste: hele leuke nieuwe layout!
    Ten tweede: gefeliciteerd met je nichtje!
    En verder… allemaal leuke dingetjes in je lijstje en jullie dag komt steeds dichterbij! Hoe gaaf!!

  2. Juul is back in town! Wanneer komen de fotos?! Any news about that?! ๐Ÿ™‚ fill me in <3

  3. Vanmiddag ga ik met mijn familie (ouders, broer, zus, schoonzus, zwager, 5 neefjes en nichtjes en mijn vriend) BBQ-en. Zo gezellig, kijk er echt naar uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *