Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Waarom vrouwen geen tv mogen kopen

Jaja ik ben weer terug van mijn blog pauze. Ik heb lekker veel genoten van het mooie weertje en van heel veel boeken/films/series. Ik heb het bloggen gemist en heb dan ook elke dag mijn blog gecheckt. Zoals jullie kunnen zien staat er een nieuwe layout online (ik ben nog wel bezig met wat dingen) en heb ik ontzettend veel inspiratie gehad voor blogjes. Waaronder deze…


Zo zit je rustig Rules of Engagement te kijken en zo wordt er beweerd dat je geen góede tv zou kunnen kopen. Alleen. Doordat dit in de serie voor kwam hadden ik en M. dus een hele discussie waarin ik hem echt pietluttig vind. Pietluttig ja.


M: Ik zou het er ook mee eens zijn. Vrouwen kunnen niet alleen een goede tv kopen.
Ik: Tuurlijk kan ik dat wel. Ik kom heus niet terug met een heel klein, slecht ding ofzo.
M: Nee dat zeg ik ook niet maar je zou een goede meenemen. Niet de BESTE.
*hij dacht ik gooi nog even olie op het vuurtje. Goed gedaan schat*
Ik: Je bent dus weer lekker bevooroordeeld.
M: Ik vind gewoon dat mannen elektronica moeten aanschaffen en vrouwen niet.
*Ondertussen kijk ik nog zuurder aangezien net dezelfde zin op de tv wordt herhaald door Jeff*
Ik: Dat gaat toch echt nergens over. We kunnen dus alleen sámen een tv aanschaffen.
M: Juist.
Ik: En als ik dan een andere wil dan jou?
M: Dan kunnen we er over discussiëren maar het wordt toch de mijne. De beste.
Ik: En wie zegt dat JIJ het allemaal zo goed kan aanschaffen?
M: *kijkt trots naar onze grote tv* Kijk maar naar deze die ik heb uitgekozen.
En dan glimt hij he. Om een TV. EEN TV.
Ik: En wie zegt dat ik deze niet had uitgekozen?
M: Ik.

En wat heb ik besloten? Juist. Als onze tv kapot is ga IK degene zijn die alleen een tv gaat aanschaffen. Ook al is het om mijn punt te maken. Want tsja, zo ben ik nou eenmaal.

0
Hersenspinsels
Previous Story
Next Story

29 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Jeske
  29/07/2012 at 00:00

  Gave header!

  Maar ik zou me al niet zo druk kunnen maken om die tv an sich. De BESTE tv is namelijk vast ook heel duur en dat vind ik een beetje onzin. De GOEDE tv die ik zou uitzoeken zou vast ook lang genoeg mee gaan en budgettechnisch wat beter zijn.

 • Reply
  Danielle
  28/07/2012 at 20:07

  Haha, you go girl!

 • Reply
  Mich
  28/07/2012 at 12:16

  Leuke nieuwe layout!!

 • Reply
  Veronica
  28/07/2012 at 12:10

  Haha, die discussie zou ik nooit hebben met mijn vriend. Alle elektronica in huis heb IK namelijk gekocht omdat ik in huis diegene ben met de meeste verstand. Toen we samen gingen wonen had ik dus alles al en ik weet zeker dat als er ooit iets kapot ga ik diegene ben die het uitkiest. Dus ik vind het een slecht oordeel dat vrouwen dat niet kunnen!

 • Reply
  Nettie
  28/07/2012 at 08:36

  Lachen!! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik niet zo veel weet van electronica! Ik weet wel een beetje wat nu allemaal in de “mode” zijn! Vind ik al heel wat voor mij doen! Als ik een nieuwe TV moet gaan kopen zal ik de tv’s vergelijken van de mensen die ik ken! En horen wat hun nadeel en voordeel zijn dervan! HAHA of via de consumentenbond proberen achter te kopen wat een goeie koop is! Heb geen vriend dus zal ik tegen mezelf een de strijd aangaan! (whut)

 • Reply
  Indira
  28/07/2012 at 08:23

  Zo is dat! Ik ben net als jij hoor, ik ga er tegenin en hij krijgt echt niet zomaar gelijk haha!

 • Reply
  Appelig
  27/07/2012 at 21:48

  En ze leefden nog lang en gelukkig, haha! Ik geef niet zo veel om elektronica dus Partner schaft het aan van z’n eigen centen. Prettig geregeld! 😉

 • Reply
  Riz
  27/07/2012 at 21:27

  ik zou het vast wel kunnen…. maar ik wil het niet… Laat ik mooi mijn vader doen, die zoekt het uit op internet al weet ie duidelijk welke de BESTE is en welke niet…
  Ach heeft hij ook lolletje… zolang ik maar de rest van de spullen mag aanschaffen 😉

 • Reply
  Liann.
  27/07/2012 at 19:55

  Echt weer zo’n mannen opmerking! Ik zou hetzelfde reageren als jij, haha!

 • Reply
  Billy
  27/07/2012 at 18:03

  oh oh, en nog niet eens getrouwd!

  🙂

 • Reply
  joten
  27/07/2012 at 15:24

  hahaha, zalig! en hij heeft nog gelijk ook! 🙂 🙂

 • Reply
  RebelGirl
  27/07/2012 at 14:43

  Mannen…. =)

 • Reply
  Anke
  27/07/2012 at 14:35

  Tss, kunnen vrouwen best. Volgens mij doen wij zelfs veel meer vergelijkend warenonderzoek! Misschien kunnen ze daar gewoon niet tegen 😉

 • Reply
  Nicole
  27/07/2012 at 14:25

  Oh oh oh… Ik zou precies hetzelfde hebben gereageerd als jij!

 • Reply
  Sabine
  27/07/2012 at 14:05

  Jullie zijn toch van plan om binnekort een laptop te kopen? Daar kan je je zelf al in gaan bewijzen 😉

 • Reply
  Christine
  27/07/2012 at 12:42

  De TV en auto laat ik aan hem over. Ik ben zo geen TV kijker dus ik laat hem maar doen. Voor keukenapparatuur gaan we dan weer wel samen. Het hangt een beetje van de inetresses af en wie het gaat gebruiken.

 • Reply
  Rianne
  27/07/2012 at 12:24

  Het voordeel van al jaren alleenstaand zijn, is dat ik alles alleen aanschaf. Ik koop dat wat in mijn ogen de beste is. Dat werkt perfect. Zelden spijt van mijn aankopen, al zijn vooral de meeste mannen van mening dat mijn TV te klein, en dus niet goed, is…

 • Reply
  Jennn
  27/07/2012 at 12:12

  leuke lay out! En natuurlijk kunnen vrouwen wel een tv kopen!

 • Reply
  Maris
  27/07/2012 at 11:42

  Haha hier gaat het ook zo hoor.. Ik mag alles aanschaffen voor in huis, behalve apparatuur. Dat kan alleen hij het beste. Ik vind het niet erg, wil ook niet dat hij zich gaat bemoeien met mijn kussentjes en schilderijtjes 😛

 • Reply
  Jolien
  27/07/2012 at 11:22

  Haha, leuk stukje! Een tuurlijk kunnen wij dat wél!

 • Reply
  Cuisine Céline
  27/07/2012 at 10:58

  Volgens mij kun jij een zéér goede tv kopen 😉
  Oh, leuke lay out trouwens!

 • Reply
  Tineke
  27/07/2012 at 10:18

  Dat kun je best, lijkt me. Ik daarentegen niet. Nee, hier in huis maffe kerel de elektronica uitzoeken. Maar dan zoek ik het interieur uit, dus kunnen mannen dan weer niets (zij mogen het vervolgens weer in elkaar zetten van mij, daar heb ik geen geduld voor 😛 )

 • Reply
  Elise
  27/07/2012 at 10:14

  Hahaha nou zeg. Ach als hij daar zo trots op is. Wij vrouwen kunnen wel 100 dingen tegerlijk en mannen kunnen een tv uitzoeken *applaus* 😉

 • Reply
  Limoentje
  27/07/2012 at 10:11

  Typisch mannen!
  Ik probeer zulke discussies dan ook te vermijden 😉

  Je layout laadt bij mij niet helemaal goed, helaas, maar dat zal ongetwijfeld aan mijn internet liggen. Vind het blauw schattig 🙂

 • Reply
  Marlyssa
  27/07/2012 at 10:09

  Ik vind je lay-out echt super mooi geworden!

 • Reply
  Anneke
  27/07/2012 at 09:20

  Mijn vriend zou dat nooit zeggen, omdat hij weet dat ik er meer verstand van heb dan hij. Maar hij mag wel mee… 🙂
  Leuke lay-out! Heb je dat theekopje zelf getekend?

  • Reply
   SAS
   27/07/2012 at 10:27

   Nee, ik heb het theekopje niet zelf getekend. Wel ben ik bezig een eigen header te ontwerpen/bedenken.

 • Reply
  Anouk
  27/07/2012 at 09:12

  Oooh, mannen! Haha. Vind je lay-out erg leuk! Ben fan van dat leuke Theekopje bovenin!

 • Reply
  Daniëlle
  27/07/2012 at 09:09

  Oh, dat is echt iets voor mannen hè, haha! Mijn vriend zegt ook altijd dat ik het huis in mag richten, maar de electronica doet hij.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png