Waarom vrouwen geen tv mogen kopen

Jaja ik ben weer terug van mijn blog pauze. Ik heb lekker veel genoten van het mooie weertje en van heel veel boeken/films/series. Ik heb het bloggen gemist en heb dan ook elke dag mijn blog gecheckt. Zoals jullie kunnen zien staat er een nieuwe layout online (ik ben nog wel bezig met wat dingen) en heb ik ontzettend veel inspiratie gehad voor blogjes. Waaronder deze…


Zo zit je rustig Rules of Engagement te kijken en zo wordt er beweerd dat je geen góede tv zou kunnen kopen. Alleen. Doordat dit in de serie voor kwam hadden ik en M. dus een hele discussie waarin ik hem echt pietluttig vind. Pietluttig ja.


M: Ik zou het er ook mee eens zijn. Vrouwen kunnen niet alleen een goede tv kopen.
Ik: Tuurlijk kan ik dat wel. Ik kom heus niet terug met een heel klein, slecht ding ofzo.
M: Nee dat zeg ik ook niet maar je zou een goede meenemen. Niet de BESTE.
*hij dacht ik gooi nog even olie op het vuurtje. Goed gedaan schat*
Ik: Je bent dus weer lekker bevooroordeeld.
M: Ik vind gewoon dat mannen elektronica moeten aanschaffen en vrouwen niet.
*Ondertussen kijk ik nog zuurder aangezien net dezelfde zin op de tv wordt herhaald door Jeff*
Ik: Dat gaat toch echt nergens over. We kunnen dus alleen sámen een tv aanschaffen.
M: Juist.
Ik: En als ik dan een andere wil dan jou?
M: Dan kunnen we er over discussiëren maar het wordt toch de mijne. De beste.
Ik: En wie zegt dat JIJ het allemaal zo goed kan aanschaffen?
M: *kijkt trots naar onze grote tv* Kijk maar naar deze die ik heb uitgekozen.
En dan glimt hij he. Om een TV. EEN TV.
Ik: En wie zegt dat ik deze niet had uitgekozen?
M: Ik.

En wat heb ik besloten? Juist. Als onze tv kapot is ga IK degene zijn die alleen een tv gaat aanschaffen. Ook al is het om mijn punt te maken. Want tsja, zo ben ik nou eenmaal.

29 reacties op “Waarom vrouwen geen tv mogen kopen

 1. Gave header!

  Maar ik zou me al niet zo druk kunnen maken om die tv an sich. De BESTE tv is namelijk vast ook heel duur en dat vind ik een beetje onzin. De GOEDE tv die ik zou uitzoeken zou vast ook lang genoeg mee gaan en budgettechnisch wat beter zijn.

 2. Haha, die discussie zou ik nooit hebben met mijn vriend. Alle elektronica in huis heb IK namelijk gekocht omdat ik in huis diegene ben met de meeste verstand. Toen we samen gingen wonen had ik dus alles al en ik weet zeker dat als er ooit iets kapot ga ik diegene ben die het uitkiest. Dus ik vind het een slecht oordeel dat vrouwen dat niet kunnen!

 3. Lachen!! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik niet zo veel weet van electronica! Ik weet wel een beetje wat nu allemaal in de “mode” zijn! Vind ik al heel wat voor mij doen! Als ik een nieuwe TV moet gaan kopen zal ik de tv’s vergelijken van de mensen die ik ken! En horen wat hun nadeel en voordeel zijn dervan! HAHA of via de consumentenbond proberen achter te kopen wat een goeie koop is! Heb geen vriend dus zal ik tegen mezelf een de strijd aangaan! (whut)

 4. ik zou het vast wel kunnen…. maar ik wil het niet… Laat ik mooi mijn vader doen, die zoekt het uit op internet al weet ie duidelijk welke de BESTE is en welke niet…
  Ach heeft hij ook lolletje… zolang ik maar de rest van de spullen mag aanschaffen 😉

 5. En ze leefden nog lang en gelukkig, haha! Ik geef niet zo veel om elektronica dus Partner schaft het aan van z’n eigen centen. Prettig geregeld! 😉

 6. Tss, kunnen vrouwen best. Volgens mij doen wij zelfs veel meer vergelijkend warenonderzoek! Misschien kunnen ze daar gewoon niet tegen 😉

 7. Jullie zijn toch van plan om binnekort een laptop te kopen? Daar kan je je zelf al in gaan bewijzen 😉

 8. De TV en auto laat ik aan hem over. Ik ben zo geen TV kijker dus ik laat hem maar doen. Voor keukenapparatuur gaan we dan weer wel samen. Het hangt een beetje van de inetresses af en wie het gaat gebruiken.

 9. Het voordeel van al jaren alleenstaand zijn, is dat ik alles alleen aanschaf. Ik koop dat wat in mijn ogen de beste is. Dat werkt perfect. Zelden spijt van mijn aankopen, al zijn vooral de meeste mannen van mening dat mijn TV te klein, en dus niet goed, is…

 10. Haha hier gaat het ook zo hoor.. Ik mag alles aanschaffen voor in huis, behalve apparatuur. Dat kan alleen hij het beste. Ik vind het niet erg, wil ook niet dat hij zich gaat bemoeien met mijn kussentjes en schilderijtjes 😛

 11. Typisch mannen!
  Ik probeer zulke discussies dan ook te vermijden 😉

  Je layout laadt bij mij niet helemaal goed, helaas, maar dat zal ongetwijfeld aan mijn internet liggen. Vind het blauw schattig 🙂

 12. Mijn vriend zou dat nooit zeggen, omdat hij weet dat ik er meer verstand van heb dan hij. Maar hij mag wel mee… 🙂
  Leuke lay-out! Heb je dat theekopje zelf getekend?

 13. Dat kun je best, lijkt me. Ik daarentegen niet. Nee, hier in huis maffe kerel de elektronica uitzoeken. Maar dan zoek ik het interieur uit, dus kunnen mannen dan weer niets (zij mogen het vervolgens weer in elkaar zetten van mij, daar heb ik geen geduld voor 😛 )

 14. Hahaha nou zeg. Ach als hij daar zo trots op is. Wij vrouwen kunnen wel 100 dingen tegerlijk en mannen kunnen een tv uitzoeken *applaus* 😉

 15. Oh, dat is echt iets voor mannen hè, haha! Mijn vriend zegt ook altijd dat ik het huis in mag richten, maar de electronica doet hij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *