Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Irritatiemodus: AAN

Oke om eens even lekker te klagen. Ik vind dat het voor deze keer wel even mag.
Ik heb dus van die dingen he, die normale mensen volgens mij niet hebben.
(of wel hebben maar zich niet eraan irriteren dat kan natuurlijk ook nog)

[ Ten eerste: wil ik deze post plaatsen en tript de hele computer hem. Daar kan ik dus ook niet tegen he? ]

Daarnaast had ik net een gevecht met een pak sinaasappelsap. Jawel, je hoort het goed. Daar zitten van die super irritante lipjes in die je moet open trekken. Nou ik dat geen probleem want dat lukt me moeiteloos. Het enige vervelende is dat ze het pak zó vol doen dat als ik het lipje eruit trek het pak klotst. Eroverheen klots. Pak nat, aanrecht nat, keukenkastje nat en mijn broek en sokken nat. En dat alles voor een glas sinaasappelsap (wat ik niet eens lekker vind maar ga drinken in het kader van ‘gezonder drinken&eten’)

Om even bij het drinken te blijven. Onderzetters zijn echt super handig daar ben ik het helemaal mee eens. Dat maakt dat ik niet van die lelijke kringen op m’n tafels krijg. Wat me wel super irriteert is dat als ik mijn glas oppak hij ERONDER blijft zitten. Om vervolgens met een pats*boem neer te knallen op de tafel. Dan heb ik wel geen kringen op mijn tafel maar er zitten gaten in van het vallen van de onderzetter. Nee, dat is handig.

Verder heb ik nog problemen met kaas schaven (vooral mijn nagels vinden dat niet leuk aangezien er vaak 1 afbreekt doordat de kaas schaaf eroverheen gaat), vind ik verpakkingen van koekjes open krijgen erg vervelend (aangezien ze je nooit meer op die manier erin krijgt) en heb ik een hekel aan van die hersluitbare stript op elkaar te doen.

Wat ik dus zoek is een pak mét draaidop en zonder lipje (hoewel dat ook niet altijd even goed gaat bij mij moet ik bekennen) en onderzetters die niet aan mijn beker blijven plakken. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn?

0
Hersenspinsels
Previous Story
Next Story

37 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Deborah
  23/07/2012 at 14:42

  Ik lees dit blog nu pas. Maar ik vind hem hilarisch.. Ik stoor mij nl ook mateloos aan die klote onderzetters. Iedere keer als je het niet verwacht kletterd het op de grond. En de sappakken met lipjes die je er uit moet trekken heb ik ook nooit begrepen. Dat moet toch mensvriendelijker gemaakt worden.
  Het kinderslot op bepaalde verpakkingen is soms ook om van te janken. Dan de schaar er maar in 🙂

 • Reply
  Jennifer
  20/07/2012 at 15:30

  Heel erg herkenbaar allemaal! Vooral van een pak drinken open maken….

 • Reply
  Nicole
  19/07/2012 at 15:13

  Herkenbaar. Vooral die onderzetter. Ik schrok een keertje zo erg dat die onderzetter bleef plakken, dat ik zo m’n hele drinken over de tafel gooide, haha.

 • Reply
  Annouska
  19/07/2012 at 10:47

  Oh dat zijn echt van die momenten dat je denkt: aaaaaaaaaaaaargh…

 • Reply
  Angelique
  18/07/2012 at 17:52

  Oei die onderzetter.. herkenbaar, herkenbaar

 • Reply
  Inge
  18/07/2012 at 17:34

  Aaaah, inderdaad, koeken krijg je nooit meer goed in het pakje! Oh neen, openscheuren, daar gaat het volledig voor, hatelijk gewoon!
  En die pakken die inderdaad overvol zitten, grrr

  Oh, en zo eens gezond doen… even een fles bruiswater nemen, openen… en inderdaad L’eau qui fait psshhh, maar dan meer PSSSSHHHHHHHHTTTTTT over het hele aanrecht, oh ja, dikke fun

 • Reply
  Vivian
  18/07/2012 at 14:38

  Vooral dat van die onderzetter versus beker is érg herkenbaar…

 • Reply
  Elisabeth
  18/07/2012 at 06:24

  Heerlijk klaagblogje 😉

 • Reply
  Nettie
  18/07/2012 at 01:02

  Heel herkenbaar dat gedoe met de onderzetters!! Op zulke momenten wil je graag ontspannen en genieten van je drankje, niet te veel nadenken! Maar ook dan lukt het niet haha!

 • Reply
  Liliane
  18/07/2012 at 00:29

  Herkenbaar 😛

 • Reply
  Cynthiiaa
  18/07/2012 at 00:25

  Ik ben het echt eens met de kaasschaaf, jezus, wat een rotding! Hij breekt bij mij altijd, op één of andere manier doe ik het niet goed. :’) Haha, die sluitstrips, so true! Altijd net ernaast. :””’)

 • Reply
  Caroline
  17/07/2012 at 23:42

  Heerlijk om te lezen dat iedereen eens zo’n dag heeft.. Van die dingen waar je op kunt klagen, maar toch gewoon gebeuren!
  Ik heb die dagen nu ook en misschien iets vaker omdat er dingen niet lopen zoals ik gehoopt had. Ik kan er de ene keer gewoon beter mee om gaan dan de andere keer.

 • Reply
  bianca
  17/07/2012 at 23:30

  Haha zo raar ben je niet want ik heb die problemen ook wel een beetje zo nu en dan 😉

 • Reply
  Rianne
  17/07/2012 at 21:22

  En … lucht het op? 😛

  • Reply
   SAS
   18/07/2012 at 20:54

   Zeker haha

 • Reply
  Billy
  17/07/2012 at 19:51

  hahahaha, tja die verpakkingen zijn vaak enorm ambetant ja!
  Ik dacht ook meteen aan de tip van Limoentje, brik openplooien en een hoek afsnijden. Een gaatje prikken aan de andere kant maakt dat het netjes in je glas terecht komt
  Wij hebben onderzetters die aan de bovenkant van gevlochten materiaal zijn, die blijven nooit kleven. Bovendien zijn ze gemaakt uit plastic matten, en die maken geen lawaai als ze dan toch zouden kleven… 😉
  Ik zou zeggen, kijk eens uit in interieurwinkels, Saskia!

 • Reply
  Joyce
  17/07/2012 at 19:07

  Hahahahaha sorry ik mag niet lachen om jouw frustratie maar wat heb je het heerlijk smeuïg opgeschreven 😀

 • Reply
  Saar
  17/07/2012 at 18:14

  Zo jij bent het kwijt! En nu weer lachen hoor 🙂

 • Reply
  Michelle
  17/07/2012 at 17:56

  Soms heb je van die dagen 😉 Daarom heb ik lichte, kartonnen onderzetters want bij mij blijven ze ook altijd plakken. Misschien is de tip van Limoentje iets voor jouw?

 • Reply
  Evey
  17/07/2012 at 17:53

  Haha zo nu en dan een irritatiepost is lekker van je af/wegschrijven! Ik herken ze allemaal, strontvervelend!

  Hopelijk is je irritatiemodus nu weer uit 😉

 • Reply
  Shanti
  17/07/2012 at 17:40

  Lekker he van die lipjes, ik had laatst daardoor chocomelk over mn witte broek. Nice.
  En op de een of andere manier gebeuren dat soort dingen altijd tegelijkertijd, tenminste bij mij wel.

 • Reply
  Nicole
  17/07/2012 at 17:38

  Aaah irri zulke dagen he!
  Succes met zoeken 😉

 • Reply
  Daniëlle
  17/07/2012 at 17:27

  Je bent niet de enige met die lipjes van een pak… ik ben daar ook zo’n kluns in!

 • Reply
  joten
  17/07/2012 at 16:45

  ha, daarom hier altijd zoals Limoentje,
  en géén onderleggers,
  het grote voordeel van rustiek: het steekt allemaal zo nauw niet. 🙂

 • Reply
  Limoentje
  17/07/2012 at 16:27

  Daarom knip ik het pak altijd open. Kartonnetje openvouwen en puntje van de hoek afknippen. Soms prik ik een gaatje in de bovenkant, dan klotst het niet als je het inschenkt.

 • Reply
  MissThing
  17/07/2012 at 16:15

  haha, jij hebt zo’n dag….

 • Reply
  RebelGirl
  17/07/2012 at 16:13

  Je bent echt niet de enige…
  Ik heb dat meestal als de hormonen wat meer aanwezig zijn. Dan gaat bij mij echt alles mis…

 • Reply
  Dina
  17/07/2012 at 16:00

  Ik heb altijd dit: Zak met kattenbrokken openknippen. En dan lees ik dit op de zak: “Handig hersluitbare verpakking”. En dan denk ik dit: Goh wat handig!

  En wat zie ik dan? Hersluitbarestrip eraf geknipt. Altijd hetzelfde. ALTIJD.

 • Reply
  Wendy
  17/07/2012 at 15:47

  Super herkenbaar. 🙂 Alleen die van de kaasschaaf niet. Ik gebruik dat enge ding gewoon niet en heb lekker plakjes kaas in huis.

 • Reply
  appelig
  17/07/2012 at 15:42

  Ik wacht altijd tot iemand anders het pak openmaakt. 🙂

  • Reply
   SAS
   17/07/2012 at 15:45

   Ja ik normaal ook (a) maar dat kon vandaag niet.. Dan had ik nou nog niet kunnen drinken 😉

 • Reply
  Renate
  17/07/2012 at 15:28

  Hahah leuk artikel! Het is inderdaad heel herkenbaar, ik kan daar ook zo geïrriteerd door raken!

  Liefs.

 • Reply
  Anke
  17/07/2012 at 14:35

  O zo herkenbaar! Mensen vragen mij ook altijd of ik daar als ontwerper dan niet even een oplossing voor kan bedenken. Toegegeven, studiegenoten komen in de verpakkingen-branche terecht, maar ik geloof niet dat ze al aan die irritante drinkpak-lipjes zijn toegekomen. En ik zie het niet zitten om mij daar dagelijks mee bezig te moeten houden, haha!

 • Reply
  Leonella
  17/07/2012 at 14:03

  Oh ja, die lipjes~! Die zijn echt zwaar irritant, ik krijg het pak nooit open zonder de inhoud eroverheen te klotsen, en met wat pech trek ik het plastic schenktuitje (of hoe je het ook moet noemen) ook mee, waardoor ik daarna helemaal niet meer kan schenken zonder te knoeien

 • Reply
  Jolien
  17/07/2012 at 13:35

  Haha superleuke post!

 • Reply
  Jorien
  17/07/2012 at 13:30

  Hahahaha dat gedoe met drinken heb ik ook. Zelfde issues haha. Ik word daar ook knettergek van 😉

 • Reply
  Indira
  17/07/2012 at 13:20

  Dat van die onderzetters, zo herkenbaar! Ik schrik me altijd helemaal kapot als hij er dan af valt en op de grond knalt. En mijn onderzetters zijn nog van glas ook 😛

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png