Back in Holland!

We zijn gisteravond alweer terug gekomen van onze vakantie. 3 dagen eerder dus, maar niets om jullie zorgen over te maken. Het was een super vakantie, hotel e.d. maar we hadden het wel een beetje gehad daar. Er was weinig in de omgeving te doen (en wat er was hadden we al tig keer gedaan) en het werd er steeds warmer en warmer (38/39 graden) We hebben dus besloten onze tickets in te ruilen en vervroegt terug te gaan.

Het verslag + foto’s van de reis komt natuurlijk nog! (uiteraard ook op de reispagina te staan)
Hieronder een voorproefje van de foto’s:


8 reacties op “Back in Holland!

  1. Welkom terug!
    Jullie misten Mojo natuurlijk stiekem, die is vast blij jullie te zien! Ben benieuwd naar het verslagje, wij zijn nergens heen geweest dit jaar. Maar nog een maandje en dan is het boven af (in ons huisje)!! Dat is ook wel wat waard.

  2. Zonde dat het toch niet zo was als jullie hoopte. Qua uitjes dan etc. Maar de twee foto’s zien er al belovend uit. Ben erg benieuwd naar het verslagje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *