Wedding Update part 9: de laatste update

Even teruglezen? Zie hier de vorige updates:

 • Wedding update
 • Wedding update II
 • Wedding update III
 • Wedding update IV
 • Wedding update V
 • Wedding update VI
 • Wedding Update VII
 • Wedding Update VIII
 • J
  De laatste trouw update. Er komt alleen nog een blogje online de dag voordat we gaan trouwen.

  Photobucket

  ‘The highest happiness on earth is marriage’


  Over een week gaan we trouwen. 1 week. Dan mag ik me mevrouw H. noemen. Spannend vind ik het allemaal wel, zenuwen zijn er nu wel een klein beetje. Ik neem aan dat deze de dag ervoor zeker wel wat meer gaan zijn. De laatste dingen zijn gepland om te regelen en verder is het afwachten tot 20 Augustus.

  Ik ben zo benieuwd hoe hij m’n jurk zal vinden, hoe hij eruit gaat zien, hoe de dag gaat verlopen, hoe de foto’s gaan worden en hoe ik me deze dag ga voelen. Maar dat het mooi gaat worden weet ik zeker.

  0

  Misschien ook leuk om te lezen...

  26 Comments

  1. Zoooooooo spannend, bijna is de dag daar! De weersvoorspellingen zien er goed uit. Ik ben heel benieuwd naar jullie foto’s….

  2. Wat ontzettend spannend!! Heel veel plezier nog met de laatste voorbereidingen en natuurlijk ook op de dag zelf! Probeer zoveel mogelijk te genieten. Het gaat allemaal zo snel voorbij!

  3. Ik heb het waarschijnlijk al gezegd, maar geniet van ieder moment van je dag! Het gaat zoooo snel voorbij, het zou jammer zijn moest je het niet ten volle beleven.
   En laat de zenuwen gerust thuis…

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *