De uitslag: De aller eerste give away op iliveformydreams!

Aller eerst wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties die ik kreeg op De aller eerste GIVE AWAY op iliveformydreams net als voor uiteraard alle reacties. De teller staat nu op 10.025 reacties maar liefst (en eigenlijk waren dit er meer aangezien ik jaren terug een aantal blogjes heb verwijderd) en had nooit gedacht dit aantal te kunnen bereiken. Nu door naar de winnaar..

De 10.000ste reactie is geplaatst door..

*tromgeroffel* (en een ‘lees verder’ om het nรณg spannender te maken..)


Photobucket

Bianca van Capesidegirl op het blogje My Life List: Wat ik de komende maanden ga behalen.

Stuur je adres gegevens even door naar iliveformydreams@live.nl dan komt de verrassing zo snel mogelijk jou kant op! En voor u allen niet getreurd.. Aangezien ik het erg leuk vond om te doen staat er alweer eentje in de planning voor de 20.000ste reactie ๐Ÿ˜‰ (die uiteraard pas tegen die tijd online komt)

30 reacties op “De uitslag: De aller eerste give away op iliveformydreams!

  1. Ik vind deze winactie nog steeds origineel omdat het zo onvoorspelbaar is wie er gaat winnen ๐Ÿ˜€ Leuk en gefeliciteerd Bianca!

  2. Hoera.. Gefeliciteerd…

    zo is verliezen niet zo erg, ik wist niet eens dat ik mee deed aan een giveaway hahaha…

  3. Gefeliciteerd Bianca ๐Ÿ˜‰
    Wel leuk dat je deze give-away organiseerde, en 20.000 reacties wat een boel maar moet zeker gaan lukken ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *