Recensie: Bloedbruiden

Toen ik de achterkant van het boek las wist ik dat dit een boek zou worden voor mij. Hoewel de recensies erg uit een liepen op internet ben ik laaiend enthousiast over dit boek. Het is spannend tot de laatste bladzijde en dat kenmerkt voor mij een goede thriller. In het begin was het even zoeken wie-wie was aangezien er een hoop personages in voor komen. Maar eenmaal in het verhaal gezogen lees je dit boek in een ruk uit. Voor de thriller-fans: Een must have..


Margie Orford – Bloedbruiden
Forensisch psycholoog Clare Hart werkt als profielschetser voor de politie van Kaapstad. Daarnaast werkt ze aan een documentaire over vrouwenhandel. Wanneer het verminkte lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden, opent Clare samen met rechercheur Riedwaan Faizal de jacht op de moordenaar. Kort daarna wordt een tweede lichaam gevonden, opnieuw van een jonge vrouw. De twee moorden vertonen overeenkomsten, en Clare en Riedwaan concluderen dat ze met een seriemoordenaar te maken hebben.

Naarmate Clare dieper in de zaak duikt, blijkt dat de moorden en Clares onderzoek naar vrouwenhandel wel eens dezelfde kant uit zouden kunnen wijzen. Ongewild zit ze tot haar nek in een levensgevaarlijk kat-en-muisspel…

Lezen jullie graag thrillers?

Rating: ★★★

15 reacties op “Recensie: Bloedbruiden

  1. Ik houd van dit soort boeken, waar je eigenlijk net de spanning niet aan kunt, maar toch wilt doorlezen! Jaaap, hij gaat op mijn boekenleeslijst hoor!

  2. Ik ben niet zo van de thrillers (krijg er serieus nachtmerries van), maar deze klinkt wel heel spannend. Dus wie weet binnenkort!

  3. Ik lees uberhaupt niet zoveel maar als ik lees meestal wel thrillers!
    Dus leuke post!

    XOX
    JazzyBelle <3!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *