Geluksmomentjes

The Awesome List: A vacation is having nothing to do and all day to do it in

Photobucket


Gusttavo Lima – Balada    de vele dagen vrij die eraan komen, hoera!    mijn nieuwe layout en leuke smilies    leuke/lieve smsjes krijgen    mijn 2 nieuwe jurkjes    de nieuwe deuren in onze extra kamer    het dagje Artis met Joost & Wendy    het lekkere weertje     m’n nieuwe shampoo (komt nog een blogje over)    theetjes in de vroege ochtend    de leuke positieve reacties op mijn aller eerste winactie    het feit dat ik m’n contract heb getekend    heerlijk boeken lezen    over 45 dagen trouwen    mooie lange nagels hebben    mijn nieuwe slippers/schoenen    mijn paars gelakte teennagels    een zonnebloem krijgen

0

27 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *