The Awesome List: A vacation is having nothing to do and all day to do it in

Photobucket


Gusttavo Lima – Balada    de vele dagen vrij die eraan komen, hoera!    mijn nieuwe layout en leuke smilies    leuke/lieve smsjes krijgen    mijn 2 nieuwe jurkjes    de nieuwe deuren in onze extra kamer    het dagje Artis met Joost & Wendy    het lekkere weertje     m’n nieuwe shampoo (komt nog een blogje over)    theetjes in de vroege ochtend    de leuke positieve reacties op mijn aller eerste winactie    het feit dat ik m’n contract heb getekend    heerlijk boeken lezen    over 45 dagen trouwen    mooie lange nagels hebben    mijn nieuwe slippers/schoenen    mijn paars gelakte teennagels    een zonnebloem krijgen

About the Author

27 Comments

elise

Jaa altijd lekker een theetje 🙂 ik ben ook gek op dat nr balada en sinds kort verslaafd aan nagels lakken

Reply
Jeske

Oeh allemaal leuke dingen! Balada draaien ze ook veel bij de zumbales, samen met takata.

Reply
Inge

Zo veel leuke dingen, geen wonder dat je er happy van wordt.
Nog één weekje werken voor ons, en dan is het ook zalig genieten van vakantie!

Reply
Daniëlle

Geweldig lijstje! En over 45 dagen al trouwen, jemig, lijkt wel of de tijd vliegt!

Reply
Anouk

Wat een fijne lijst! Genieten van de kleine dingen is vaak het allermooiste. Ben benieuwd naar de shampoo! En theetjes drinken in de ochtend is ook een favoriet van mij!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *