De aller eerste GIVE AWAY op iliveformydreams!

Ja je leest het goed, de aller eerste give away wordt een feit op iliveformydreams.com. Normaal ben ik niet zo’n fan van give aways (vandaar dat deze nooit op mijn blog verschijnen). Maar niet temin: ik wil toch even stil staan bij het feit dat ik bijna 10.000 reacties heb! Mijn dank is groot daarvoor en had nooit verwacht om zoveel reacties te krijgen. Ik ben blij met mijn (vaste) lezers! Eigenlijk zou ik er zelfs nog meer hebben aangezien ik in de loop van de jaren heel wat blog posten heb gewist.

En je raad het al, degene die de 10.000ste reactie plaatst krijgt van mij een cadeautje opgestuurd!

En wat dat cadeautje is blijft een verrassing (net als het aantal reacties wat ik nu al heb) om het nΓ³g spannender te maken… πŸ˜‰

Dus bij deze give away hoef je niets speciaals te doen, behalve te blijven reageren op mijn blogjes.

40 reacties op “De aller eerste GIVE AWAY op iliveformydreams!

 1. naar aanleiding van dit logje ben ik ook even gaan piepen naar m’n statistieken, en merkte dat ik op dit moment aan 22637 reacties zit. Op zich eigenlijk niet zo veel als je weet dat ik al bezig ben van 2005. Maar verder maak ik me niet echt druk om die cijfertjes… πŸ˜‰
  Leuke actie, Saskia!

 2. Gefeliciteerd , dat is een boel! Dan moet ik nog wel even een tijdje blijven bloggen wil ik daaraan komen. πŸ™‚

 3. Wat een super leuk idee! Bij mij kloppen de aantallen niet meer, omdat er ook logjes overstag zijn gegaan helaas!

 4. Oh wat leuk zo’n give away vind het een leuk idee van je πŸ˜‰ ben wel nieuwschierig hoor wat het is πŸ˜‰ Maar zo veel reacties poef, dat zijn er wel heel erg veel.
  Ieder geval daarvoor gefeliciteerd πŸ™‚

 5. Wow, 10.000 reacties, daar ben ik nog lang niet!
  Ik ben wel heel benieuwd wat de give away is, het is in ieder geval mooi verpakt. πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *