Op dit moment… #2

Photobucket

Hou ik (nog steeds) van: mijn van vriend, echte vrienden, ouders en onze 2 katten.

Hou ik niet van: dromen over werk, de oude afleveringen van Criminal Minds die nu op tv zijn (ik wil de nieuwe!) en rekeningen betalen.

Geniet ik van: het vooruitzicht dat ik deze week mijn boeket ga halen en gezellig met 3 vriendinnen ga shoppen voor hun outfit op mijn bruiloft.

Luister ik veel: naar Animal van Neon Trees, heerlijk nummer. En naar Triggerfinger – I Follow Rivers wat me doet denken aan mijn super leuke en gezellige vrijgezellenfeest.

Denk ik aan: het feit dat 20 Augustus echt heel snel gaat komen, het is al over 2 maanden en 2 dagen zover. En vanaf 16 Augustus heb ik lekker 3.5 week vrij, yeah!

Wens ik: dat ik snel de professionele foto’s heb van de fotoshoot op mijn vrijgezellenfeest.

Werk ik aan: niet meer zo zenuwachtig te worden voor/over dingen.
(dit puntje gaat niet eens over ons aankomende trouwen)

[ Zie hier deel 1 ]

19 reacties op “Op dit moment… #2

 1. 2 maanden die zullen wel voorbij vliegen, voor mij mogen ze in elk geval voorbij vliegen; nouja 1 maand en 3 weken dan. Want dan gaan we op vakantie en daar kan ik dan weer ontzettend naar uit kijken :D.

 2. Leuk rijtje! Augustus daar zitten we zo..voor je het weet. Leuk dat je met vriendinnen de stad in gaat om samen voor je bruiloft te shoppen!

 3. Een heerlijk rijtje zo en ik baal met je mee over de afleveringen van Criminal Minds, heb ze ook allemaal al gezien. Wat spannend dat jullie gaan trouwen, nog maar twee maandjes en dan is het zover. Wij zijn dit jaar 6 jaar getrouwd vliegt echt voorbij….Veel plezier met shoppen!

 4. Geniet van de komende dagen, tel af naar die grote dag en straal daar… Maar volgens mij ben je daar al heel erg druk mee bezig ๐Ÿ˜€

 5. Voor je het weet is het DE dag! De tijd vliegt, niet normaal. Wat leuk, samen met je vriendinnen shoppen voor hun outfit. Maak er een leuk daggie van!

 6. ‘k wens je vooral veel succes bij je “werken aan”,
  is heel belangrijk, en ik vrees dat je een serieuze druk tegemoet gaat,
  hopelijk vind je een soort “ventilatie” manier,
  heel belangrijk als manier van leven ook!
  veel succes!

 7. Triggerfinger โ€“ I Follow Rivers is zo’n fijn nummer! En ik hoop dat je snel die foto’s hebt, ik wil ze ook zien! ๐Ÿ˜‰

 8. een mooi lijstje, leuk om te lezen.
  Niet zoveel stressen en zenuwachtig worden zou ik ook wel willen verbeteren.
  Veel plezier met de leuke dingen van deze week, een bruidsboeket uitzoeken lijkt mij zo leuk! Have fun

 9. Twee maanden is niets en vliegen voorbij! Leuk dat je met je vriendinnen meegaat om te shoppen voor hun outfit op jouw bruiloft. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *