Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Anything that happens enough times to irritate you will happen at least once more

Idee gezien bij Des

Er zijn genoeg dingen waaraan ik me irriteer bij blogs:

 • Van die irritante codes of rekensommetjes die ik moet invullen om een reactie achter te laten. Soms klik ik dan ook gewoon weg. Edit: ik snap ook wel wáárom ze zijn en dat het misschien handig is maar ik vind het als niet-spammer irritant.
 • Persoonlijk hou ik niet van beautyblogs.
 • Bloggers die schrijven in een andere taal maar er eigenlijk geen zak van kunnen.
 • Blogs waarbij mensen zich totaal anders voordoen dan ze zijn.
 • Van die super negatieve blogs over hoe vervelend alles wel niet is. 1 blogje zoals deze mag best een keer maar om nu een heel blog vol te kalken met je negatieve gedachten.
 • Hele lappen met tekst, zonder enters of pauzes. Deze lees ik dus bij voorbaat niet.
 • Blogs die 100x verhuizen van naam. Niets is zo irritant als continu een persoon volgen naar een andere site.
 • J
  Maaaaar aangezien ik niet teveel wil klagen hier een aantal blogs waar ik me altijd prima mee vermaak!

 • Des schrijft hier haar stukjes..
 • Forever-sunset
 • Houdenvanhetleven
 • Inikkens
 • Live-laugh-love
 • Madddox
 • Over madrina’s eigen kleine fijne wereld..
 • Read a book
 • Rovanice
 • xd44ntjuh
 • Yoangi, wel weer terug komen hoor!
 • Daarwaseens
 • Appelig
 • Indraa
 • Anmaren
 • Bodine
 • Lifeforrent
 • Woordenuitmijnbroekzak
 • J
  Niet getreurd als je er niet bij staat aangezien dit een kleine selectie is van de 83 Nederlandse blogs die ik volg. Maar deze zijn zeker wel favoriet, zeker een bezoekje waard dus!

  En hebben jullie nog tips voor leuke blogs? Ik ben altijd opzoek naar nieuw lees materiaal!

  0
  Blog
  Previous Story
  Next Story

  42 Comments

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Rianne
  17/06/2012 at 21:40

  Ik snap vaak ook niet waarom je een code/tekst of rekensommetje moet invullen. Zogenaamd om spammers tegen te houden. Ik ben dan waarschijnlijk gezegend met een blog waarbij de spam echt goed wordt tegengehouden want ik heb nergens last van.
  Persoonlijk vind ik het altijd irritant als het vinkje automatisch aanstaan bij “email me bij nieuwe reacties” maar dat komt meer omdat ik ze vaak vergeet uit te zetten ^^

 • Reply
  Dagmar
  16/06/2012 at 15:16

  Ik ben het zeker met je eens 🙂 Zo’n code intypen vind ik soms niet zo heel erg, maar wel als je 3 keer achter elkaar het moet intypen omdat je het steeds verkeerd intikt 😛 Ik hou ook niet van blogs waar het alleen maar gaat over nagellak, oogschaduw en lippenstift… er is meer in het leven haha!

 • Reply
  Veronica
  16/06/2012 at 10:21

  Oooh dat lijstje dat zijn ook echt dingen waar ik me aan kan ergeren. Maar goed je hebt het kruisje zo gevonden toch?

  Heel gaaf dat ik tussen je favoriete blogs sta! Ook al blog ik de laatste tijd niet zoveel, echt een eer (roll)

 • Reply
  Madrina
  14/06/2012 at 12:31

  Oh, ik sta bij je favorieten, zo lief!!!!

  Ik vind dat van die taal wel waar. Ik schrijf nu de teksten over Afrika ook in het engels, omdat ik buitenlandse reisgenoten heb (en dan knn ze meelezen), maar ik weet dat mijn Engels niet goed genoeg is, ik twijfel dus om er mee voort te doen…

  En dat van dat negatieve is ook waar. Ik probeer er nu bewust op te letten om vooral positieve teksten te schrijven, uiteindelijk lees je ook een blog ter ontspanning hé; Als het dan altijd kommer en kwel is.

  • Reply
   Madrina
   14/06/2012 at 12:31

   Oh, en vergeten: dat eerste klopt volledig. Al die codes die je soms invullen, bah!

 • Reply
  Lise
  14/06/2012 at 00:15

  heeee mijn blog klopt helemaal niet aan je beschrijving… misschien wel een bezoekje waard? 😉

 • Reply
  Jennifer
  13/06/2012 at 16:28

  Ik ben het met veel dingen met je eens! Vooral Slecht engels & hele lapen tekst vind ik irritant

 • Reply
  Kimberley (sweetbeautylife)
  13/06/2012 at 14:01

  Haha ik moest stiekem wel lachen om je irritaties, ach van die rekensommetjes is een kleine moeite toch? Ik snap dat je je daaraan irriteer maar idd ze zijn soms wel nodig!
  Ik erger me dood als ik een comment wil achter laten en ik geen gebruik van kan maken van alles wat in dat lijstje staat. Sommige hebben gewoon Naam+url ding. Maar sommige gewoon echt niet. Ja dan klik ik ook gewoon weg soms met een teleurstelling omdat ik echt graag iets achter wilde laten.

 • Reply
  Annet
  13/06/2012 at 14:00

  Heeel herkenbaar!! En dat anti-spam is super irritant, maar dat zie je steeds meer. Daarom kies ik ervoor het wel in te vullen! Bedankt dat ik tussen je favorieten sta! Dat geeft mij een goed gevoel 😀

 • Reply
  appelig
  13/06/2012 at 09:23

  Haha, nummer 3 is inderdaad irritant, maar ook wel grappig eigenlijk!
  Ik vind http://wiebeline.blogspot.nl/ ook een erg geslaagd blog.

 • Reply
  Anouk
  13/06/2012 at 09:01

  Kan me wel vinden in je lijstje. Als ik codes in moet voeren, reageer ik ook minder snel. En lange lappen tekst zijn zeer irritant idd!

 • Reply
  Touch of Buddha
  13/06/2012 at 08:44

  Ik ben het HE-LE-MAAL eens met je lijstje… ik erger me dood aan die rekensommen en vooral die letters die kriskras onleesbaar door elkaar staan…. aaargh

 • Reply
  Billy
  13/06/2012 at 06:10

  ik vul ook niet graag die codes in, maar omdat ze bedoeld zijn om spam tegen te gaan begrijp ik het wel.
  Ikzelf hou het meest van persoonlijke blogs, omdat ik me interesseer in wat andere mensen zoal uitspoken in hun leven.
  Als je mij om favorieten vraagt, dan kan ik ook nog Hanneke (http://hannekelive.wordpress.com/) en Mirjam (http://kakelbont.freeweb.nl/) van harte aanbevelen. Fantastische schrijfstijl hebben deze meiden!

  Groetjes!

 • Reply
  Liliane
  13/06/2012 at 00:09

  Herkenbaar!
  Ook irritant is dat je een comment achter wilt laten en er dan ineens geen mogelijkheid is om er een achter te laten zonder ergens ingelogd te zijn. Hoe vaak ik wel een comment voor niets getyped heb 😛

  Aantal van de blogs bij je favorieten ken ik al en zijn zeker fijn. Rest ga ik even bezoeken!

 • Reply
  Evey
  12/06/2012 at 23:23

  Ben het geheel met je lijst eens. Ik erger me dood aan Engels niet lopende zinnen. Lange teksten, waar je niet bij kunt ademen. Bij beautyblogs zie ik vaak het door de bomen het bos niet meer. Geef mij maar zo nu en dan zon beautyitempje. Negativiteit is nergens voor nodig en bij sommige blogs heb ik ook wel t idee dat ze doen alsof ze je posts leuk vinden, maar vervolgens altijd dezelfde comment plaatsen: “leuk hoor”….

  Er zijn btw genoeg andere manieren om die spamfilters te vermijden, dus ik haat ze ook.

 • Reply
  Shanti
  12/06/2012 at 23:22

  Ik ben die anti spam codes altijd 3x aan het overtypen voor ik ze een keer goed heb.. zó irritant

 • Reply
  Caroline
  12/06/2012 at 22:04

  Sommige dingen zijn zeer herkenbaar. Zoals die lappen tekst zonder leestekens enzovoort!
  En die irritante codes waarbij het mij nooit lukt om ze in een keer over te typen!

  En verhuizen heb ik veel gedaan, met grootste dank aan web-log.nl..
  Het enige waar ik misschien nog heen verhuis is mijn eigen domein.

  Liefs!!

 • Reply
  Joyce
  12/06/2012 at 21:02

  Ow die reactie dingen…. helemaal mee eens ellendig! Leuke blog dit 🙂

 • Reply
  Kinga
  12/06/2012 at 19:10

  Oh herkenbaar!

 • Reply
  Jennn
  12/06/2012 at 17:33

  leuk, ik ga zeker eens kijken bij de tips die je geeft, ik hou van leuke blogs 🙂 Staan er best wat tussen die ik nog niet ken

 • Reply
  RebelGirl
  12/06/2012 at 17:15

  Haha, en juist nu verhuis ik van WP naar Blogspot… =)

  • Reply
   SAS
   12/06/2012 at 21:13

   Haha klopt maar dat is nu voor het eerst. Ik heb het meer over blogs die continu van plek veranderen…

 • Reply
  Limoentje
  12/06/2012 at 16:59

  Begrijpelijke irritaties. Herken er wel een paar van. En ik denk dat ik er wellicht ook wel een paar van veroorzaak….
  Vind het ook heel storend als er veel schrijf/grammatica/stijlfouten in een tekst zitten.

 • Reply
  Britt
  12/06/2012 at 16:24

  Zo, bij deze zijn volgens mij de sommen en rare tekens verwijderd! Nu ga ik even al je favo-blogs bekijken!

 • Reply
  Anke
  12/06/2012 at 15:02

  Leuk om te lezen dat je je op mijn blog wel prima vermaakt, andersom is dit ook zeker het geval!! 🙂 Op de meeste blogs waar ik kom zie ik ook wel eens een reactie van jou, dus ik denk niet dat ik je leeslijstje kan aanvullen. Oh en dat eerste puntje, zelfs mijn browser wordt er af en toe niet goed van, die blijft dan maar eindeloos refreshen zonder de reactie ooit te plaatsen… Heel handig, haha.

 • Reply
  Danielle
  12/06/2012 at 14:51

  Hahahaha HOE HERKENBAAR IS DIT! Ik vroeg mij al af of ik de enigste was… Ik kan mij ook ergeren aan hysterische layouts en lelijke plaatjes… Hmmm, misschien ga ik dit ook eens bloggen en dan sta jij zeker tussen het lijstje, zoals ik zo mooi tussen het jouwe sta! (love)

 • Reply
  Elisabeth
  12/06/2012 at 14:06

  Een punt is/was bij mij van toepassing en ik snap het volkomen. Deze punten kloppen en heb je helemaal gelijk mee. En die codes, soms snap ik wel waarom maar bij blogger zijn die hele dingen niet te lezen of te ontcijferen. Vooral als je met een ipad leest is het helemaal vervelend.

  Nou ik lees hier nog altijd graag, dus tot de volgende keer 🙂

 • Reply
  Serena
  12/06/2012 at 13:51

  Tja, ik heb ook een anti-spamscript, af en toe is het gewoon nodig. Scheelt me echt bergen met spam.

  En heel eerlijk, ik heb totaal niets met blogs over trouwen en zo. Eentje is leuk, maar niet 3 per week.

 • Reply
  Maris
  12/06/2012 at 13:26

  Bijna alles wel heel herkenbaar. En dat verhuizen zijn voornamelijk mensen van blogspot. Heel irritant inderdaad. Grappig om te zien dat ik veel bloggers volg die jij ook volgt. Alleen wel jammer dat je mij niet vermeld 😛

  • Reply
   SAS
   12/06/2012 at 22:11

   Haha ik had eerst een stuk of 30 blogs als linken en heb dit toen ingekort. Daar stond je wel bij 😉 Ik lees je blog graag, vooral over je zwangerschap omdat dit een deel is wat nu niet bij mijn leven hoort.

 • Reply
  Liann.
  12/06/2012 at 12:50

  Ik snap je irritaties helemaal!
  Dank voor je tips. Een aantal blogs kende ik al, maar een aantal nog niet.

 • Reply
  Nicole
  12/06/2012 at 12:48

  Wat geinig…
  Zie een aantal blogs die ik ook lees, maar ook een aantal niet.. Die ga ik eens bezoeken.
  En de mensen die ik als tip heb zijn de mensen die op mn site staan.. Die bezoek ik regelmatig…

 • Reply
  Ann
  12/06/2012 at 12:24

  Daar heb je helemaal gelijk in! en leuk om te lezen dat ik in de rijtje hoor met de blogs wat je graag leest hahaha ( ik kom zeker weten terug, eerst genieten van mijn blog break )

 • Reply
  Lauradenkt
  12/06/2012 at 11:30

  Nou ja, bij blogger kun je volgens mij niet anders met die codes (er is geen andere manier op spammers tegen te houden). Maar bij wordpress kun je de plugin akismet downloaden en dan hoeft niemand een code over te typen, dat is wel fijner ja 🙂

 • Reply
  Laura
  12/06/2012 at 11:04

  YEAH! Ik heb mijn levens doel gehaald door irritant te zijn. (okey dat is een grapje :P). Hihi! Maar idd dat wisselen is ook best vervelend want elke keer ben je de blog kwijt enzo. Dat heb ik ook wel door gehad. Daarom ben ik blij met mijn domein, dan kan ik niet eens meer wisselen want dat is zonde van het geld hihi!

  Die sommetjes zijn inderdaad soms vervelend..!

 • Reply
  Nicole
  12/06/2012 at 10:44

  Wauw, wat leuk dat ik er tussen sta! Ik ken bijna alle blogs die je hebt opgenoemd. Volg sommigen zelf ook! Leuk!

 • Reply
  Emily
  12/06/2012 at 10:20

  Ik heb gewoon een plugin geloof ik die de spammers eruit haalt en dat werkt perfect! Alleen heel soms zie ik tussen de spam echt een lezer en die ontspam ik dan gewoon ;p

 • Reply
  Lydia
  12/06/2012 at 09:55

  Ik ben met zo’n blogpost altijd bang dat het overkomt alsof we mensen afzeiken, maar vooruit. Tips & trics kunnen ook handig zijn. 😉
  Mensen die op Twitter gaan smeken om meer comments op hun blog -> unfollow. We zijn er potjandoppies niet om je honger naar comments te stillen! Daarnaast ben ik een voorstander van de ‘lees meer’-link, zeker wanneer iemand veel grote afbeeldingen gebruikt en het gerust een halve minuut duurt voor de pagina geladen is. En als mensen zichzelf dwingen om een X aantal posts per week te schrijven i.p.v. het op een natuurlijke manier te laten komen is dat altijd te merken. En dat bedoel ik niet positief.

 • Reply
  Cuisine Céline
  12/06/2012 at 09:38

  Haha, ik erger me ook aan die codes! Maar ik weet niet hoe ik ze moet wissen op mijn blogs 🙁
  Vroeger was dat wel niet en toen had ik op mijn ene blog heel veel last van spammers, dus misschien ben ik ze ergens wel nog dankbaar!

  Grtjs!

 • Reply
  joten
  12/06/2012 at 09:22

  hé Sas,
  bedankt voor het compliment!
  en vooral van nr 1 komt het haar op mijn kuiten recht!!!!
  leuke dag!

 • Reply
  Tineke
  12/06/2012 at 09:19

  hihi, ik vermaak me ook altijd prima op jou blog 😉 Ik hou van je wedding posts! 😀

  En inderdaad: Bloggers die engels gebruiken maar waarvan geen enkele zin grammatisch correct is, brr!

 • Reply
  Indira
  12/06/2012 at 09:10

  Haha ik snap je irritaties! Maar dat van die rekensommetjes, tja, dat is soms gewoon nodig! Er zijn ook blogs die op elk bericht 180 comments hebben en dat zijn dan allemaal spammers! Vandaar die rekensommetjes 😉 Gelukkig heb ik er (nog?) geen last van :O

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png