38 reacties op “Inspiratie: Bruidsboeket

  1. Ik vind het eerste boeket mooi, eenvoudig wel, mr mooi. Ik denk niet dat een bruidsboeket een makkelijke keuze wordt; je wilt iets dat bij je kleed past, iets dat mooi, het mag niet zwaar wegen… Veel plezier met de zoektocht.
    Moet je na je bruidsboeket nog veel kiezen? (mss moet je daar eens een blogje over schrijven, de dingen die nog moeten gebeuren).

  2. Ben benieuwd voor welke kleuren/bloemen je gaat! maar het wordt vast wel mooi… misschien een idee om een extra boeket te gbruiken om te gooien, dat deed mijn zus ook ๐Ÿ˜‰

    1. Nee mij lijkt een wit boeket juist heel erg mooi! Verder hebben wij op onze bruiloft niet echt een thema/kleur. Maar je weet nooit, misschien zie ik wat anders moois als ik aan het uitzoeken ben.

  3. Mooie boeketten! Ik had ook witte rozen, ranonkeltjes en lelietjes-van-dalen, en de ‘stelen’ waren afgebonden met lichtblauw satijnlint (was onze kleur van de dag, ijsblauw, omdat we op 11 december trouwden).

    1. Ik wil sowieso een wit boeket, klein en niet te veel poespas. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat ik een ander mooi boeket tegen kom met bekijken ๐Ÿ˜‰

  4. Die boeketjes zien er altijd zo mooi uit! Ben zelf ooit (als peuter, haha) bruidsmeisje geweest en dat boeket heeft toen ook heel lang op mijn kast staan pronken ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *