The Awesome List: Anything you’re good at contributes to happiness

Mijn vrijgezellenfeest van afgelopen weekend    binnenkort daar ook de profesionele foto’s van in bezit hebben    de lieve cadeaus die ik toen heb gekregen    knutselen aan mijn layout    onze foto’s van Disney    de souvenirs die we hebben gekocht in Disney, vooral mijn Micky & Minnie mok    nog 72 dagen tot onze trouwdag    het mooie geborduurde schilderijtje van Sandra    de dagen vrij die we hebben gehad    in ondertrouw gaan    heerlijk lezen in ons leeshoekje en de nieuwe foto’s die er staan    nieuwe doelen stellen voor My Life List    lieve kaartjes krijgen    het nieuwe truitje wat ik kocht bij de CoolCat    lopen op je blote voeten    knuffelen met Yara & Ayla    kippensoep gemaakt door M.    siertakken die we voor in huis hebben gekocht    goed nieuws krijgen op werk

14 reacties op “The Awesome List: Anything you’re good at contributes to happiness

    1. Zeker wel. Gaat over mijn contract. Alleen is het pas officieel over 2/3 weken, dus dan komt er een post over online ๐Ÿ™‚

  1. Kan me goed voorstellen dat dit voor jouw een heeerlijk lijstje is:)! Leuk dat kleine dingen je zo’n geluks moment kunnen geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *