The Awesome List: Anything you’re good at contributes to happiness

Mijn vrijgezellenfeest van afgelopen weekend  Photobucket  binnenkort daar ook de profesionele foto’s van in bezit hebben  Photobucket  de lieve cadeaus die ik toen heb gekregen  Photobucket  knutselen aan mijn layout  Photobucket  onze foto’s van Disney  Photobucket  de souvenirs die we hebben gekocht in Disney, vooral mijn Micky & Minnie mok  Photobucket  nog 72 dagen tot onze trouwdag  Photobucket  het mooie geborduurde schilderijtje van Sandra  Photobucket  de dagen vrij die we hebben gehad  Photobucket  in ondertrouw gaan  Photobucket  heerlijk lezen in ons leeshoekje en de nieuwe foto’s die er staan  Photobucket  nieuwe doelen stellen voor My Life List  Photobucket  lieve kaartjes krijgen  Photobucket  het nieuwe truitje wat ik kocht bij de CoolCat  Photobucket  lopen op je blote voeten  Photobucket  knuffelen met Yara & Ayla  Photobucket  kippensoep gemaakt door M.  Photobucket  siertakken die we voor in huis hebben gekocht  Photobucket  goed nieuws krijgen op werk

0

Misschien ook leuk om te lezen...

14 Comments

    1. Zeker wel. Gaat over mijn contract. Alleen is het pas officieel over 2/3 weken, dus dan komt er een post over online 🙂

  1. Kan me goed voorstellen dat dit voor jouw een heeerlijk lijstje is:)! Leuk dat kleine dingen je zo’n geluks moment kunnen geven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *