Disneyland Parijs #1

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

30 Comments

Annouska

Wauw wat een mooie foto’s heb je gemaakt, ik krijg bijna zin om weer te gaan erdoor. Hihi..

Reply
Inge

Jaloers!!
En met zo een weer, je kan het gewoon niet beter passen.
Zalig gewoon… ik ga maar weer aan het werk hé 😉

Reply
Liann.

Geweldige foto’s! Volgens mij is de vraag ‘Heb je het leuk gehad?’ overbodig 😉

Reply
Diana

Jeetje, ik wil er echt een keer heen gaan. Wat een mooie foto’s meis!!

Reply
Wanda

Ik ben er zelf nog nooit geweest, als tiener had ik een keer de mogelijkheid om heen te gaan met school maar toen koos de meerderheid voor een zeilkamp en gingen we dus uiteindelijk zeilen en nu… tja.. nu hoeft het voor mij eigenlijk niet meer zo…

Reply
Anke

Leuk om zo een beetje van Disney te zien, lijkt me heerlijk om daar met dit weer geweest te zijn 🙂

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.