Need your help! Bruidskapsel

Photobucket

Mijn bruidskapsel. Heel lang hoefde ik er niet over na te denken. Ik wil het los laten hangen met een klem erin. Toevallig kwam in de onderstaande klem een aantal maanden geleden tegen en voor mij was mijn bruidskapsel idee klaar. Echter begon ik steeds meer te twijfelen.


Ik heb een prachtige bos met krullen van mezelf. Iets waar ik best wel trots op ben. Echter, zit mijn haar niet altijd even best. Elke ochtend sta ik dan ook met spray/mouse/van-alles mijn haar goed in model te brengen. Vooral met vochtig weer is mijn haar een ramp. Vroeger deed ik mijn haar vaak stijl met een stijltang, dit zag er ook echt prachtig uit. Hoewel ik heel erg blij ben met mijn krullen is stijl haar véél makkelijker in model te brengen en ben ik zo klaar. We gaan namelijk op 20 Augustus erg vroeg trouwen en stijl haar zou een uitkomst zijn omdat het makkelijk in model te brengen is.

Echter wil ik heel erg graag met mijn gekruld haar trouwen en ga dit ook gewoon doen.
Nou is mijn vraag aan jullie:

Wie heeft de tip voor mijn gekrulde haar goed in model te krijgen?


Mijn haarklem voor mijn bruidskapsel

49 reacties op “Need your help! Bruidskapsel

 1. Je zou het kunnen proberen met en carmenset met grove rollers. Of een diffusser. Ik had al gelezen dat je het zelf wilt doen. Dan zou ik adviseren, probeer het regelmatig uit en kijk wat je fijn en mooi vind en dat je er ook wat handigheid in krijgt!

  Liefs!!

 2. Ik heb al heel wat geld neergelegt om krullen te krijgen, maar dat is me nog nooit gelukt dus kan je helaas geen tips krijgen. Krullen zijn zooo mooi!

 3. Ik zou een kapster laten komen, dan zit het zoiezo perfect 🙂 Ik heb ook krullen en ben er blij mee maar wals ze liever plat omdat makkelijker is.. haha

 4. Ik heb precies hetzelfde, het is elke dag een verrassing hoe het al zitten, haha! Maar ik zou op mijn trouwdag zorgen dat de kapper mijn krullen in model brengt… En als je het éeecht zelf wilt doen, een paar dagen van tevoren een maskertje erin, en op de dag zelf ’s ochtends wassen met een shampoo die het volume moet geven en een conditioner, en dan een krullen crème in je natte haar kneden. Dan föhnen met een diffuser kop en veeeel knijpen!

 5. Oh! Als eigenaar van krullen kan ik u hiermee helpen!!
  – Ik gebruik een product (je kan op nat of op droog haar gebruiken) waardoor je haar gemakkelijk kamt en wat het niet dof of pluizig maakt. Alleen ken ik de naam niet vanbuiten en ik weet niet waar ik mijn bus heb gezet (ik ben nogal een sloddervos). Ik ga ze zoeken en ik laat u het nog weten 🙂
  – Als ge uw haar wast, dan moet ge’t met de handdoek droog kneden. Niet gewoon wrijven of de handdoek erop laten.
  – Als ge uw haar droogt (met een haardroger), dan moet ge uw handen gebruiken. Geen borstel. Da’s ook beter.
  – En ge moet ne keer, enkele dagen voor uw huwelijk, een haarmasker gebruiken, dat zorgt ervoor dat uw haar d’er ook gezonder uitziet.
  Hopelijk ben je er iets mee 🙂

 6. Ik heb ook krullen, hele hardnekkige die als je het mij vraagt het liefst met zijn allen één grote pijpenkrul zouden willen vormen (en dat wil ik nou net niet), maar mijn haar zit het mooist als het
  1. goed geknipt is en
  2. net gewassen is.

  Soms doe ik er nog wat spul in om het iets meer volume te geven.

 7. Misschien met de krultang lichtjes draaien en warmen? Dan behoud je toch je eigen krul, maar net wat steviger… (met wat haarlak erin natuurlijk)

 8. Ik heb WEL krullen en die doen dan ook altijd net wat ik NIET wil… Ik heb tegenwoordig een stijltang en dat werkt perfect, aangezien ik mijn haar kort heb…

  Voor jou, ik zou het niet weten. Bij mij, toen ik nog lang haar had, liet ik het gewoon op drogen, niet uitkammen etc… Dan zat het het mooist…

  Heel veel succes!! =)

 9. Ik denk dat je het beste naar een kapper kunt gaan. Zij zorgen ervoor dat je haar de hele dag goed zit. Het laatste wat je wil op je bruiloft is je druk moeten maken om je haren.

 10. Thoh, ik heb helaas geen idee. Ik heb stijl en dik haar.
  laat ons weten wat het geworden is!

  Grtjs

 11. Ik heb helaas het meest rechte haar ever, dus geen tips bij mij te vinden :s
  Voor mijn trouw had ik krullen laten steken om dan zo heel losjes op te steken. En ik was blij dat het omhoog zat, want het was redelijk warm, en met het dansen nog warmen, en opgestoken was dan wel handig => versta hieronder: geen zweetpartij in de nek 😉

 12. Poeh, ik hoop voor je dat een van de andere dames je een goede tip kan geven! Het is erg belangrijk natuurlijk, je trouwkapsel 🙂 Ik heb zelf geen krullen en ook geen idee eigenlijk! Haar is niet zo mijn ding haha 😉 succes!

 13. De enige wat bij mij goed werkt is een sok-knot. Ik heb er een tijdje geleden over geschreven op mijn blog. Als ik op deze manier krullen maak in mijn haar, dan blijven ze goed zitten in de loop van de dag. Maar goed, of dat voor jou, iemand met al aardig krullend haar van zichzelf, ook wat is, weet ik niet. Succes!

 14. Ik vind krullen zo mooi! Heb zelf helaas heel stijl haar haha dus zou zeker je krullen houden op je trouwdag! Als je het van jezelf hebt show it! Wat leuk trouwens dat je gaat trouwen 🙂

 15. Ik heb zelf geen krullend haar en krul mijn haar bijna nooit, dus ik heb geen tips voor je! Misschien even bij de drogist of je kapper vragen?

 16. Ik heb geen tips voor je, ben namelijk hartstikke jaloers op jouw mooie bos van krullen. Ik moet het doen met stijl haar met hier en daar een slag.. Mooie klem trouwens (love)

 17. Mooie klem!!

  Ik zou gewoon een kapper laten komen of een familie lid die wil mee helpen met je haren. Misschien ben je op jullie dag wel zo vreselijk gestrest en dan lukt je haren niet zoals je wilt. Meid dan ga je echt gillen!

 18. Ik adviseer je om je haar bij een kapper te laten doen. Ook al is het simpel en wil je alleen die klem erin. De kapper kan er voor zorgen dat je eigen krul goed zit en goed blijft zitten.

  Ik doe dit ook. Ik zou het in eerste instantie door mijn zusje laten doen, aangezien zij heel goed en creatief met haar is. Maar in mijn geval moet mijn kapsel de hele dag blijven zitten, en aangezien ik nogal zwaar haar heb van mezelf, moet dit wel even goed. Mijn haar is ook tot op mijn kont, dus heel makkelijk haar heb ik niet. Ik ga dus naar een Spa voor mijn haar & make-up.

  Een kapsel hoeft niet duur te zijn, en bij een kapper zit het vaak meteen goed!

 19. Wanneer ik mijn haren krul, gebruik ik veel, maar dan ook echt veel haarlak. Zo blijf het makkelijk twee dagen zitten!
  xoxo

 20. Trouwens ik zal t voor je meenemen op onze date! Je mag t wel uitproberen. 🙂 hij springt er bij mij best wel uit 🙂

 21. Ik gebruik de krul spray van Guhl. Gewoon erin doen als het nog nat is.. En de shampoo ervan. Maar gebruik soms ook een speciale kappersgel en dat werkt t beste als je dat in laat drogen. Weet niet precies hoe dat heet, hoor je nog wel van me 🙂

 22. Gekruld haar blijft ook nooit goed bij mij zitten, maar de meeste hairstyliste zetten een goede basis in. Met haarspray, mousse enz. Gebruik twee carmen set en spray je haar van ten voren goed in. En nadat je het hebt gekruld ook. Veel succes

 23. Ik vind zelf krulen we erg mooi, maar veel mensen kiezen voor de bruiloft juist het andere dan wat ze zelf hebben. Ik heb zelf steil haar, met een klein beetje slag. Dus dan kies ik zelf liever voor krullen.

 24. Ik heb zelf ook krullend haar en mijn lifesaver is Catwalk haarcrème van TGI. Dan zit je haar altijd mooi gekruld! Je kan het kopen bij de kapper of online.

 25. Met papillotten gaan slapen dan maar. Vroeger zetten ze die met suikerwater heb ik gehoord, dan bleven de krullen goed zitten. Als je dan maar niet in de regen gaat lopen op je trouwdag 🙂

 26. Wat betreft producten heb ik geen tips voor je. Ik denk dat los haar met een clip erg mooi is. Ik zou zelf voor de big day namelijk wel krullen willen, gezien ik superstijl haar heb 🙂

  Groetjes Evey

 27. Ik heb geen concrete tips, maar ik denk dat je gewoon eens naar bepaalde haarproducten moet gaan kijken. Misschien dat je bij de drogist/douglas/body shop e.d. om samples kan vragen zodat je de komende tijd kan kijken waar je haar het beste op reageert 🙂

 28. Ik gebruik voor mijn krullen Perfecte Krul van Andrelon, spray ik er in als het nat is, dan een klein beetje fohnen en verder aan de lucht drogen. Dan af en toe dicht op mijn hoofdhuid handen erdoor halen voor volume. Daarna haarlak voor de stevigheid. Maar ik heb wel het idee dat ik veel dunner haar heb dan jij! En korter..Maar wie weet kun je het uitproberen.

 29. Ik probeer er altijd voor te zorgen dat het haar lang vochtig blijft. Dus met redelijk nat haar gaan slapen en het dan op de een of andere manier bij elkaar binden zodat het vochtig blijft tot de volgende ochtend. Dan heb je geen pluizenbol maar losse strengen, ik tenminste wel. Maar het is geen garantie dat het goed gaat. Misschien even een keertje proberen?

 30. Is het niet een idee om een kapster te laten komen?
  Dat je van te voren bruidskapsels uitprobeert?
  Scheelt je een hoop gestress als je eventueel een bad hairday hebt!

  1. Als ik wat bijzonders met m’n haar wilde had ik dat zeker gedaan. Maar het enige wat ik doe is mijn haar los en een klem in. Ik zoek dus echt naar een tip om me krullend haar gewoon zo mooi mogelijk te hebben en dat het redelijk zit.

 31. Helaas kan ik je geen tip geven over krullend haar. Mijn haar is zo stijl van zichzelf als het maar zijn kan.. Ik hoop dat je nog een goede tip krijgt 🙂 Mooie klem trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *