Music @ the moment

About the Author

33 Comments

Leonie

Mag een album ook? Lead Balloon van Rosi Golan en dat ene nummer, call me maybe, vind ik ook fijn!

Reply
Wendy

Momenteel? Euhm… geen รฉรฉn eigenlijk. Heb alweer een tijdje niet echt naar muziek geluisterd. Behalve dan dat wat er in mijn auto klinkt en dat is momenteel Radio 538. Maar ja, die kan ik niet op repeat zetten. ๐Ÿ˜‰

Reply
Lydia

Leuk lijstje! Hier staat altijd 3FM aan, en dat radiostation zet helaas heel veel dingen op repeat . . .

Reply
joten

wauw, al nieuwe die ik ontdek, zal ik wel even zoet mee zijn X)
hier tja, ’s avonds en ’s nachts altijd pink floyd (en the dark side of the moon” wil nog wel eens op repeat staan ๐Ÿ˜› )

Reply
Esra

Daar zitten een paar geweldige nummers tussen ja ๐Ÿ™‚

Ik zet eigenlijk nooit iets op repeat maar als ik iets moet noemen is het het lied dat Rowwen Hรจze heeft gespeeld op de opening van de Floriade, Deze Daag. Ben sowieso weer helemaal in een Rowwen Hรจze-bui aangezien ik vrijdag naar concert ben geweest ๐Ÿ˜‰ En ik heb daardoor trouwens schrijfinspiratie dus ik ga eens aan de slag!

Reply
Joyce

Jessie J met nobody’s pefect staat bij mij ook regelmatig aan. Maar ik heb nu echt een ding met Marlon Roudette en dan vooral de nummers New Age en Hold on me, geweldig! Die gast raakt me echt met zijn stem ๐Ÿ™‚

Reply
Dennis

Op het moment Linkin Park – Burn It Down / Prime Circle – She Always Gets What She Wants.

Reply
Tanja

Ohmy, ik schaam me even. Ik ken namelijk maar รฉรฉn nummer. Wat muziek betreft ben ik echt in een verkeerd tijdperk geboren geloof ik.

Reply
Billy

ik zet nooit liedjes op repeat, maar als je naar de radio luistert hoor je wel vaak dezelfde liedjes terugkeren. Mijn radio is meestal Studio Brussel, maar ook Radio 1 of Nostalgie zet ik wel ’s op. Van de liedjes hierboven worden dan enkel maar Pink of Birdy gedraaid. Niet echt mijn muziekkeuze, maar niet iedereen heeft dezelfde smaak hรฉ (gelukkig!)

Groetjes, Saskia!

Reply
Anke

DJ Fresh ft. Rita Ora met Hot right now gaat bij mij heel hard op repeat! Maar Fun ft. Janelle Monรกe met We are young de laatste tijd ook nog wel. En dan heb ik ook nog een lijst met mijn alltime favorites, die gaan natuurlijk ook allemaal super hard en vaak op repeat, haha ๐Ÿ˜‰

Reply
Serena

Bij mij staat niets op repeat. In iTunes spelen alleen maar liedjes die ik nog nooit gedraaid heb. Leuk om zo nieuwe muziek te ontdekken.

Reply
Mylene

Dat zijn bij mij vier liedjes van Jason Mraz, haha. Dat liedje van Birdy blijft trouwens zo makkelijk in je hoofd hangen. Zoals nu.

Reply
Caithlin

Alleen rechtsboven kende ik nog niet. Prachtig! Ze heeft zo’n goede stem die Jessie J.

Reply
Marrit Postma

Ik heb nu 2 nieuwe cd’s en die draai ik veel, een cd van maria mena en The best of Krezip. Maar deze nummers die jij hebt zijn ook er leuk.

Reply
Kimberley

Ik heb een afspeellijst in Spotify met de nummers die ik veel afspeel, waaronder ook Christina Perri – Jar of Hearts. Leuk nummer.

Reply
Annet

Pearl Jam Just Breath, Triggerfinger I follow rivers, jackie wilson reet petite (die laatste omdat ik er zo lekker vrolijk van wordt!)!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *