33 reacties

 • Leonie

  Mag een album ook? Lead Balloon van Rosi Golan en dat ene nummer, call me maybe, vind ik ook fijn!

 • Wendy

  Momenteel? Euhm… geen één eigenlijk. Heb alweer een tijdje niet echt naar muziek geluisterd. Behalve dan dat wat er in mijn auto klinkt en dat is momenteel Radio 538. Maar ja, die kan ik niet op repeat zetten. 😉

 • Lydia

  Leuk lijstje! Hier staat altijd 3FM aan, en dat radiostation zet helaas heel veel dingen op repeat . . .

 • joten

  wauw, al nieuwe die ik ontdek, zal ik wel even zoet mee zijn X)
  hier tja, ‘s avonds en ‘s nachts altijd pink floyd (en the dark side of the moon” wil nog wel eens op repeat staan 😛 )

 • Esra

  Daar zitten een paar geweldige nummers tussen ja 🙂

  Ik zet eigenlijk nooit iets op repeat maar als ik iets moet noemen is het het lied dat Rowwen Hèze heeft gespeeld op de opening van de Floriade, Deze Daag. Ben sowieso weer helemaal in een Rowwen Hèze-bui aangezien ik vrijdag naar concert ben geweest 😉 En ik heb daardoor trouwens schrijfinspiratie dus ik ga eens aan de slag!

 • Joyce

  Jessie J met nobody’s pefect staat bij mij ook regelmatig aan. Maar ik heb nu echt een ding met Marlon Roudette en dan vooral de nummers New Age en Hold on me, geweldig! Die gast raakt me echt met zijn stem 🙂

 • Dennis

  Op het moment Linkin Park – Burn It Down / Prime Circle – She Always Gets What She Wants.

 • Tanja

  Ohmy, ik schaam me even. Ik ken namelijk maar één nummer. Wat muziek betreft ben ik echt in een verkeerd tijdperk geboren geloof ik.

 • Billy

  ik zet nooit liedjes op repeat, maar als je naar de radio luistert hoor je wel vaak dezelfde liedjes terugkeren. Mijn radio is meestal Studio Brussel, maar ook Radio 1 of Nostalgie zet ik wel ‘s op. Van de liedjes hierboven worden dan enkel maar Pink of Birdy gedraaid. Niet echt mijn muziekkeuze, maar niet iedereen heeft dezelfde smaak hé (gelukkig!)

  Groetjes, Saskia!

 • Anke

  DJ Fresh ft. Rita Ora met Hot right now gaat bij mij heel hard op repeat! Maar Fun ft. Janelle Monáe met We are young de laatste tijd ook nog wel. En dan heb ik ook nog een lijst met mijn alltime favorites, die gaan natuurlijk ook allemaal super hard en vaak op repeat, haha 😉

 • Serena

  Bij mij staat niets op repeat. In iTunes spelen alleen maar liedjes die ik nog nooit gedraaid heb. Leuk om zo nieuwe muziek te ontdekken.

 • Mylene

  Dat zijn bij mij vier liedjes van Jason Mraz, haha. Dat liedje van Birdy blijft trouwens zo makkelijk in je hoofd hangen. Zoals nu.

 • Annet

  Pearl Jam Just Breath, Triggerfinger I follow rivers, jackie wilson reet petite (die laatste omdat ik er zo lekker vrolijk van wordt!)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *