Music @ the moment

Welk liedje staat bij jou de laatste tijd vaak op repeat?

0

Misschien ook leuk om te lezen...

33 Comments

 1. Momenteel? Euhm… geen één eigenlijk. Heb alweer een tijdje niet echt naar muziek geluisterd. Behalve dan dat wat er in mijn auto klinkt en dat is momenteel Radio 538. Maar ja, die kan ik niet op repeat zetten. 😉

 2. wauw, al nieuwe die ik ontdek, zal ik wel even zoet mee zijn X)
  hier tja, ‘s avonds en ‘s nachts altijd pink floyd (en the dark side of the moon” wil nog wel eens op repeat staan 😛 )

 3. Daar zitten een paar geweldige nummers tussen ja 🙂

  Ik zet eigenlijk nooit iets op repeat maar als ik iets moet noemen is het het lied dat Rowwen Hèze heeft gespeeld op de opening van de Floriade, Deze Daag. Ben sowieso weer helemaal in een Rowwen Hèze-bui aangezien ik vrijdag naar concert ben geweest 😉 En ik heb daardoor trouwens schrijfinspiratie dus ik ga eens aan de slag!

 4. Jessie J met nobody’s pefect staat bij mij ook regelmatig aan. Maar ik heb nu echt een ding met Marlon Roudette en dan vooral de nummers New Age en Hold on me, geweldig! Die gast raakt me echt met zijn stem 🙂

 5. Ohmy, ik schaam me even. Ik ken namelijk maar één nummer. Wat muziek betreft ben ik echt in een verkeerd tijdperk geboren geloof ik.

 6. ik zet nooit liedjes op repeat, maar als je naar de radio luistert hoor je wel vaak dezelfde liedjes terugkeren. Mijn radio is meestal Studio Brussel, maar ook Radio 1 of Nostalgie zet ik wel ‘s op. Van de liedjes hierboven worden dan enkel maar Pink of Birdy gedraaid. Niet echt mijn muziekkeuze, maar niet iedereen heeft dezelfde smaak hé (gelukkig!)

  Groetjes, Saskia!

 7. DJ Fresh ft. Rita Ora met Hot right now gaat bij mij heel hard op repeat! Maar Fun ft. Janelle Monáe met We are young de laatste tijd ook nog wel. En dan heb ik ook nog een lijst met mijn alltime favorites, die gaan natuurlijk ook allemaal super hard en vaak op repeat, haha 😉

 8. Bij mij staat niets op repeat. In iTunes spelen alleen maar liedjes die ik nog nooit gedraaid heb. Leuk om zo nieuwe muziek te ontdekken.

 9. Dat zijn bij mij vier liedjes van Jason Mraz, haha. Dat liedje van Birdy blijft trouwens zo makkelijk in je hoofd hangen. Zoals nu.

 10. Ik heb een afspeellijst in Spotify met de nummers die ik veel afspeel, waaronder ook Christina Perri – Jar of Hearts. Leuk nummer.

 11. Pearl Jam Just Breath, Triggerfinger I follow rivers, jackie wilson reet petite (die laatste omdat ik er zo lekker vrolijk van wordt!)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *