@ the moment – Nog 4 maanden

En zijn jullie al een beetje trouw-moe aan het worden van mijn blog? Dan heb je pech gehad, want er staan nog vele posten ingepland uiteraard. Dit idee heb ik gezien bij Nicole en ze was zo lief dat ik hem over mocht nemen, met een aantal aanpassingen.

Vandaag gaan we over precies 4 maanden trouwen.

Photobucket

Op dit moment

(L) Heb ik een heel goed gevoel..
..over mijn gekozen trouwjurk! Ik had niet verwacht dat ik er echt een ‘gevoel’ bij zou hebben maar dit was wel het geval. Of de jurk speciaal voor mij gemaakt was. Stoppen met ernaar kijken (ook al zit hij in een zak) kan ik dan ook niet. Ben ook zo benieuwd wat m’n vriend ervan gaat vinden.

(L) Is de stress..
..nu nog redelijk laag. Dit gaat de aankomende tijd veranderen, kan ik jullie nu al vertellen. Nu alles is geregeld, ik mijn jurk heb gepast en we allerlei afspraken hebben gehad en nog gaan hebben over ons huwelijk komt het ineens wel een heel stuk dichterbij.

(L) Heb ik heel erg veel zin..
..in het trouwen zelf en de huwelijksreis! Heerlijk ook 3 weken vrij als we zijn getrouwd waarvan we 5 dagen heerlijk naar Terschelling gaan.

(L) Ben ik continu..
..op allerlei sites aan het kijken en ideeën aan het opdoen. Zo gaf ik al aan een mooie inspiratie site Lover.ly te vinden. En zo heb ik nog meer mooie sites in mijn FeedDemon staan. Wat ik ook continu doe? Kijken naar de foto’s van het passen van DE jurk. (uiteraard als mijn vriend het niet ziet)

(L) Is het eerst volgende..
..wat er gaat komen voor onze bruiloft toch wel in ondertrouw gaan, op 24 Mei 2012. Ik ben echt super benieuwd hoe dit allemaal gaat en ik krijg gelijk de trouwzaal te zien. We hebben pas geleden het formulier voor 99% ingevuld.

(L) Ben ik heel erg benieuwd..
..hoe onze bruidstaart eruit gaat zien. Deze gaat mijn schoonzus voor ons maken. Volgende week hebben we een afspraak om te kijken wat we graag willen. Ik ben dus heerlijk aan het struinen op internet voor ideeën.

40 reacties op “@ the moment – Nog 4 maanden

 1. Over een maandje in ondertrouw en over 4 maanden trouwen! Maar trouw-moe worden kunnen wij denk ik niet. Volgens mij krijgen heleboel mensen trouw-kriebels in hun buik whaha..

 2. Nee natuurlijk nog niet moe ervan.. I love it!! Hoe meer hoe beter hahaha..
  Zelf wil ik mijn schoonzusje onze trouwtaart ook laten maken als wij gaan trouwen..
  JA ik denk er al over na hihihi….

  Oeh nog 4 maanden… spannend!!!

 3. Waarom zouden we trouw moe zijn? Ik vind het juist altijd erg leuk als mensen daar lekker enthousiast over kunnen zijn:) In ondertrouw gaan, oeps dat is best spannend lijkt mij zo. Laat je je verrassen door de taart? Of heb je al helemaal in je hoofd hoe deze gaat worden?

  1. We gaan a.s. weekend bespreken wat we precies willen. De uitkomst blijft wel een beetje een verrassing maar we mogen wel de kleuren en vulling bepalen. Ook hebben we gisteren een taarttopper besteld 🙂

 4. Oooh ik zou zelf zenuwen krijgen.. Wel grappig dat jouw schoonzus jouw taart maakt, ik maak namelijk ook de taart voor mijn schoonzus :D.

 5. och meid, hahahaha, ik snap zo goed hoe jij je voelt
  ik twijfel soms ook nog of ik iets over trouwen zal schrijven. dan denk ik: de mensen zullen wel gek van me worden. maar hallo: tis m’n eigen blog! hahahaaha. dus gewoon lekker schrijven. hopelijk verminderd het ook je trouwstress.
  en onthoud 1 ding: probeer er zoveel mogelijk van te genieten, want tis maar 1 dag 🙂

 6. Wat leuk zeg, trouwplannen. Ik ben nu twee jaar geleden getrouwd en, al was het niet helemaal traditioneel, het was een prachtige dag! Veel plezier met de voorbereidingen en voorpret.

 7. Gewoon door gaan met dat trouwbloggen! Ik vind het juist één van de leukste dingen om te lezen op je blog tegenwordig! (en stiekem krijg ik er zelf ook zin in, om te trouwens. Maar ja dan moet ik wel gevraagt worden :P!)

 8. Ik had het nooit gedacht maar al die trouwerige blogs en trouwende collega’s maken dat ik helemaal besmet raak door de koorts. Vooral de jurkenkoorts … Nu nog een partner in crime vinden..

 9. Het zou toch wel erg vervelend zijn als je het niet eens zou zijn vwb de jurk.. Maar dat het je zo’n speciaal gevoel geeft, dan kan het niet anders dan dat het zo had moeten zijn…

  Suc6 met de rest van de voorbereidingen.

 10. Wat fijn dat je zo’n goed gevoel over je jurk hebt 🙂 Leuk dat je hem ook echt niet al aan je vriend laat zien, lijkt me dan inderdaad ook nog wel een beetje spannend wat hij er dan van vindt.

 11. Trouw-moe? naaaaah, never!
  Heel leuk dat de stress nog zo laag zit, houden zo! Nog tijd genoeg om de rest te regelen, en echt, stress is zoooo niet nodig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *