@ the moment – Nog 4 maanden

En zijn jullie al een beetje trouw-moe aan het worden van mijn blog? Dan heb je pech gehad, want er staan nog vele posten ingepland uiteraard. Dit idee heb ik gezien bij Nicole en ze was zo lief dat ik hem over mocht nemen, met een aantal aanpassingen.

Vandaag gaan we over precies 4 maanden trouwen.

Photobucket

Op dit moment

(L) Heb ik een heel goed gevoel..
..over mijn gekozen trouwjurk! Ik had niet verwacht dat ik er echt een ‘gevoel’ bij zou hebben maar dit was wel het geval. Of de jurk speciaal voor mij gemaakt was. Stoppen met ernaar kijken (ook al zit hij in een zak) kan ik dan ook niet. Ben ook zo benieuwd wat m’n vriend ervan gaat vinden.

(L) Is de stress..
..nu nog redelijk laag. Dit gaat de aankomende tijd veranderen, kan ik jullie nu al vertellen. Nu alles is geregeld, ik mijn jurk heb gepast en we allerlei afspraken hebben gehad en nog gaan hebben over ons huwelijk komt het ineens wel een heel stuk dichterbij.

(L) Heb ik heel erg veel zin..
..in het trouwen zelf en de huwelijksreis! Heerlijk ook 3 weken vrij als we zijn getrouwd waarvan we 5 dagen heerlijk naar Terschelling gaan.

(L) Ben ik continu..
..op allerlei sites aan het kijken en ideeën aan het opdoen. Zo gaf ik al aan een mooie inspiratie site Lover.ly te vinden. En zo heb ik nog meer mooie sites in mijn FeedDemon staan. Wat ik ook continu doe? Kijken naar de foto’s van het passen van DE jurk. (uiteraard als mijn vriend het niet ziet)

(L) Is het eerst volgende..
..wat er gaat komen voor onze bruiloft toch wel in ondertrouw gaan, op 24 Mei 2012. Ik ben echt super benieuwd hoe dit allemaal gaat en ik krijg gelijk de trouwzaal te zien. We hebben pas geleden het formulier voor 99% ingevuld.

(L) Ben ik heel erg benieuwd..
..hoe onze bruidstaart eruit gaat zien. Deze gaat mijn schoonzus voor ons maken. Volgende week hebben we een afspraak om te kijken wat we graag willen. Ik ben dus heerlijk aan het struinen op internet voor ideeën.

About the Author

40 Comments

Madrina

Oh, de ondertrouw, da’s nog minder dan een maand dan 🙂
Spannend spannend spannend.
Hebt ge nu al stress? 🙂

Reply
Ann

Over een maandje in ondertrouw en over 4 maanden trouwen! Maar trouw-moe worden kunnen wij denk ik niet. Volgens mij krijgen heleboel mensen trouw-kriebels in hun buik whaha..

Reply
Nicole

Nee natuurlijk nog niet moe ervan.. I love it!! Hoe meer hoe beter hahaha..
Zelf wil ik mijn schoonzusje onze trouwtaart ook laten maken als wij gaan trouwen..
JA ik denk er al over na hihihi….

Oeh nog 4 maanden… spannend!!!

Reply
Inge

Waarom zouden we trouw moe zijn? Ik vind het juist altijd erg leuk als mensen daar lekker enthousiast over kunnen zijn:) In ondertrouw gaan, oeps dat is best spannend lijkt mij zo. Laat je je verrassen door de taart? Of heb je al helemaal in je hoofd hoe deze gaat worden?

Reply
SAS

We gaan a.s. weekend bespreken wat we precies willen. De uitkomst blijft wel een beetje een verrassing maar we mogen wel de kleuren en vulling bepalen. Ook hebben we gisteren een taarttopper besteld 🙂

Reply
Ineke

Oooh ik zou zelf zenuwen krijgen.. Wel grappig dat jouw schoonzus jouw taart maakt, ik maak namelijk ook de taart voor mijn schoonzus :D.

Reply
Des

och meid, hahahaha, ik snap zo goed hoe jij je voelt
ik twijfel soms ook nog of ik iets over trouwen zal schrijven. dan denk ik: de mensen zullen wel gek van me worden. maar hallo: tis m’n eigen blog! hahahaaha. dus gewoon lekker schrijven. hopelijk verminderd het ook je trouwstress.
en onthoud 1 ding: probeer er zoveel mogelijk van te genieten, want tis maar 1 dag 🙂

Reply
Mrs. T.

Wat leuk zeg, trouwplannen. Ik ben nu twee jaar geleden getrouwd en, al was het niet helemaal traditioneel, het was een prachtige dag! Veel plezier met de voorbereidingen en voorpret.

Reply
Touch of Buddha

Vier maanden nog maar…. dat gaat snel! Ennuh… nog steeds geen trouw-moeheid hier!

Reply
Michelle

Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent. 4 maandjes nog, dat komt echt dichterbij!

Reply
Laura

Gewoon door gaan met dat trouwbloggen! Ik vind het juist één van de leukste dingen om te lezen op je blog tegenwordig! (en stiekem krijg ik er zelf ook zin in, om te trouwens. Maar ja dan moet ik wel gevraagt worden :P!)

Reply
Caithlin

Ik word juist vrolijk van je posts over de bruiloft! Goed dat je er zin in hebt 😀

Reply
Diana

Welnee, gewoon doorgaan met trouw-bloggen en anders vind ik het rode kruisje rechts in de hoek wel 🙂

Reply
Rianne

Ik had het nooit gedacht maar al die trouwerige blogs en trouwende collega’s maken dat ik helemaal besmet raak door de koorts. Vooral de jurkenkoorts … Nu nog een partner in crime vinden..

Reply
Nicole

Jeeeej, wat leuk om te lezen! Het komt ontzettend dichtbij! Ben zo benieuwd naar je jurk.

Reply
Deborah

Het zou toch wel erg vervelend zijn als je het niet eens zou zijn vwb de jurk.. Maar dat het je zo’n speciaal gevoel geeft, dan kan het niet anders dan dat het zo had moeten zijn…

Suc6 met de rest van de voorbereidingen.

Reply
Anke

Wat fijn dat je zo’n goed gevoel over je jurk hebt 🙂 Leuk dat je hem ook echt niet al aan je vriend laat zien, lijkt me dan inderdaad ook nog wel een beetje spannend wat hij er dan van vindt.

Reply
Inge

Trouw-moe? naaaaah, never!
Heel leuk dat de stress nog zo laag zit, houden zo! Nog tijd genoeg om de rest te regelen, en echt, stress is zoooo niet nodig…

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *