Wedding update part 5

Even teruglezen? Zie hier de vorige updates:

 • Wedding update
 • Wedding update II
 • Wedding update III
 • Wedding update IV
 • Photobucket

 • Op 7 April heb ik DE JURK gevonden. Ik ben er zo ontzettend blij mee! Het was de eerste jurk die ik aan had. Totaal heb ik er 4 gepast (hier komt nog een blogje over – uiteraard ZONDER de jurk die ik heb gekozen) en was in zo’n 3 kwartier Γ‘ uurtje klaar. Van te voren was ik wel wat zenuwachtig maar mijn 3 lieve vriendinnen maakte dat ik dit gauw weer kwijt was. We hebben er een gezellig dagje van gemaakt met een lunch bij Bagels & Beans en nog wat andere dingen shoppen voor de bruiloft.
 • Om daarmee verder te gaan ik heb oorbellen en een 2de paar bruidsschoenen gekocht. Mijn killer heals doe ik alleen aan met de fotoshoot die we erna gaan hebben. Ik ben erg blij met deze schoenen aangezien ik hier zonder pijntjes op kan lopen en ze er super mooi uitzien. Dat wordt de aankomende tijd schoenen inlopen.
 • Voor onze huwelijksreis wil ik binnenkort nog een nieuwe bikini gaan kopen. Ik heb er echt heel veel hier liggen maar die zijn van jaren terug. Ook vind ik het fijn voor onze huwelijksreis een hele nieuwe te kopen.
 • In Mei gaan we in ondertrouw, de tijd gaat snel! Deze weken even alles klaar maken ervoor: het formulier invullen en alles bij elkaar zoeken.
 • M. gaat binnenkort voor zijn pak kijken. Ben benieuwd!
 • Over een aantal weken ga ik mijn jurk laten verstellen en kijken voor een boeket (wat ik toch heb besloten te nemen). Ik heb nu er al zin in om mijn jurk nog een keer in zijn geheel aan te hebben.
 • Ik ben super blij met mijn mooie, nieuwe teller in de zijbalk! Nog 132 dagen…
 • 44 reacties op “Wedding update part 5

  1. Oh, zo leuk. Ik vind je weddingpostjes heel leuk om te lezen.
   Super dat je je jurk zo snel gevonden hebt. Ik ben benieuwd, nog enkele maanden wachten πŸ™‚

  2. Yes je hebt de jurk! Goed hoor.. bent dus samen met vriendinnen gegaan.. nice!
   En wel slim 2 paar schoenen.. Ik zou ook echt niet op killerheels kunnen lopen.. Not my cup of tea! Hihi…

   Het komt steeds dichterbij.. leuk!!

  3. Spannend zeg, ben benieuwd welke bloemen je gaat kiezen.
   je teller is inderdaad mooi, past goed bij je site.

  4. Slim van die trouwschoenen. Ik had trouwschoenen gekocht van een merk… even denken hoe dat ook alweer heette.. rainbow nogiets? Die had een paar weken voor de bruiloft al ingelopen (met sokken aan, zodat ze lekker ruim waren) en heb ik dus heel de trouwdag kunnen dragen (ondanks dat ik zwanger was) en zaten heerlijk. Maar als je schoenen hebt die pijn doen, dan is het echt wel slim dat je lekkere ballerina’s ofzo meeneemt. Want je ziet het vaak toch niet onder die grote jurk hihi! Leuk hoor dat trouwen, ik leef met jullie mee!

  5. 2e paar bruidsschoenen, heeeeeel erg slim! Anders word het echt killing denk ik hoor met die andere schoenen hahaha (volgens mij blijf ik dit vertellen :$ ) . Ga je met je vriend mee als hij gaat kijken voor een pak of niet?

   1. Zeker slim haha. En zijn ook erg mooi en kan er goed op lopen. Dat laatste is wel erg belangrijk hihi πŸ˜‰
    Mijn vriend gaan samen met zijn moeder & zus kijken voor een pak. We zien elkaar pas in de trouwkleding op de dag zelf.

  6. De eerste jurk die je aanhad, direct al de juist, i know the feeling!
   Wel opletten met twee paar schoenen, ik had dat ook, en mijn jurk was ietsje te lang op mijn gemakkelijke schoenen…

  7. Zo super leuk om dit te lezen. De tijd gaat Γ©cht wel snel! Jeetjemina, ik voel het aan mijn maag dat de tijd snel gaat, haha.

  8. Het lijkt me echt zo geweldig… Maarja, bij mij zit trouwen er voorlopig niet in. Ik geloof dat ik niet hoef te zeggen dat je ervan moet genieten πŸ˜‰
   Je nieuwe teller is trouwens erg mooi inderdaad, viel me meteen op!

  9. Haha, bij mijn zus was het precies zo, de eerste jurk! en hoewel de andere jurken ook prachtig waren die ze daarna aan had, de eerste was toch de beste! Nu nog even geduld voor ons om te zien hoe ‘ie eruit ziet! πŸ˜‰

  10. Ah wat spannend en leuk allemaal! Vooral al die tijd dat je alles moet uitzoeken, regelen en proberen! Geniet er maar lekker van want voordat je het weet is het voorbij gevlogen!

  11. Geweldig leuke tijd die voorbereidingen op je huwelijk! Geniet er met volle teugen van. Maar dat doe je zo te lezen ook wel πŸ™‚

  12. Ik ben niet van plan om te gaan trouwen, maar het lijkt me wel supertof om bruidsjurken te gaan passen, haha! Geniet van alles πŸ˜‰

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *