Wedding Accessoires

Ons huwelijk is nu zo goed als geregeld, alleen nog de kleding voor ons beide. Verder zijn we bezig geweest met kleine ideetjes voor onze bruiloft en hebben daar wat dingen voor aangeschaft. Zo heb ik bij Meikes Wedding Accessoires hele leuke, handgemaakte ringkussentjes gekocht en een kousenband voor onder m’n jurk. Ik ben erg tevreden over de service die ik heb gekregen en de inspraak die ik heb gehad op de hand gemaakte spullen.

Photobucket

About the Author

33 Comments

Joyce

mooie kleur vooral, straalt al een hoop romantiek uit 🙂 Zou het bijna jammer vinden dat ik niet wil trouwen als ik dit zo zie haha.

Reply
Anke

Oh joh, alleen jullie kleding nog, verder helemaal niet belangrijk, haha 😉 Gelukkig heb je nog even. Leuk om zo een beetje mee te krijgen van de voorbereidingen!

Reply
Malou

Oh wauw, wat mooi!
Lijkt me zo leuk, om dat soort dingetjes allemaal uit te zoeken 🙂

Reply
Des

heel leuk!
ik vind je blogjes over trouwen ook zo leuk, ook omdat ik natuurlijk zelf net getrouwd ben/nog ga trouwen (nog 2 feesten te gaan :).
en een kouseband, goede tips, die moet ik ook nog kopen

Reply
Michelle

Mooie dingen heb je besteld. Lijkt me erg spannend en leuk om zo alle dingentjes bij elkaar te zoeken voor je bruiloft! Fijn weekend alvast..

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *