Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Married(life)

Wedding Accessoires

Ons huwelijk is nu zo goed als geregeld, alleen nog de kleding voor ons beide. Verder zijn we bezig geweest met kleine ideetjes voor onze bruiloft en hebben daar wat dingen voor aangeschaft. Zo heb ik bij Meikes Wedding Accessoires hele leuke, handgemaakte ringkussentjes gekocht en een kousenband voor onder m’n jurk. Ik ben erg tevreden over de service die ik heb gekregen en de inspraak die ik heb gehad op de hand gemaakte spullen.

Photobucket

0

33 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *