Inspiratie: Trouwjurken

Photobucket

Mooie inspiratie van trouw jurken.


7 April ga ik pas kijken voor een jurk en als ik er eentje heb komt deze uiteraard nog niet op mijn site maar pas na de grote dag zelf. Ik heb wel een idee wat voor een soort jurk ik wil hebben, maar misschien dat ik in de winkel een hele andere jurk koop. Je weet maar nooit…

Daisypath Wedding tickers

About the Author

47 Comments

Madrina

Oh, d’er staan wel mooie jurken bij. Volgens mij wil je graag een lang kleed, in het wit, zonder al te veel frulletjes aan? En natuurlijk toon je dat niet op je blog, maar na de trouw wel hé 😉

Reply
Tam

Spannend hoor die jurken passen.
Een dag om nooit te vergeten.
Ik heb erg mooie herinneringen aan de dag. Ik heb voor de eerste jurk gekozen, ihihih
Wanneer je de jurk aan hebt die bij je past ga je stralen, echt gaaf

Geniet er lekker van meis 😀

Reply
Flaviena

Mooie jurken, ik vind de foto rechtsboven echt prachtig.. 🙂 succes met het vinden van je droomjurk!

Reply
Rianne

Ooh.. wat hou ik ontzettend veel van trouwjurken. Terwijl ik zelf helemaal niet wil trouwen! hahaha Heel veel plezier en succes met het passen. Ik ben meegeweest met mijn zus en dat vond ik een geweldige ervaring.

Reply
Merel

Zwijmel… Ik vind al die jurken wel wat hebben, ben benieuwd waar je uiteindelijk voor gaat, maar vermoed dat het een witte wordt 😉

Reply
Maris

O jij hebt een heel andere smaak qua trouwjurken dan ik. Ik wilde echt een prinsessenjurk, zoals assepoester. Maar… ik vind dit wel heel mooi hoor, zeker voor slanke vrouwen!

Reply
Danielle

Het aftellen is nu wel echt begonnen!! Die tweede jurk vind ik heel gaaf! 😀

Reply
Inge

Oooh jurken passen is zoooo leuk, geniet er van!
En ja, misschien kom je met iets totaal anders naar huis… Ik had dat voor, al die pareltjes en blabla, niks voor mij, toch ik mijn jurk zag… veel tralala-tjes 😀

Reply
Jeske

Oh die bovenste twee zijn mooi. Maar ik hou eigenlijk het meest nog van bruidsjurken met van die mega rokken. Echt van die prinsessengevalletjes.

Reply
Saskia

Wat leuk!
Ik ga 6 april passen, ik heb er zo’n zin in!

Nog bedankt voor de link, voor de trouwkaarten.
Ik heb een hele mooie gevonden!

Reply
Michelle

Ze zien er leuk uit, al wil ik never nooit niet een witte jurk hebben. 🙂
Ben benieuwd welke je uit eindelijk zult uitkiezen.

Reply
Joyce

wat leuk dat je gaat trouwen! ik vind ze allemaal heel erg mooi, niet over de top maar lekker simpel en chic. Supermooi & ben heel erg benieuwd naar je uiteindelijke keuze!

Reply
Daniëlle

Vooral de jurk links boven en links onder vind ik prachtig! Het is zo leuk om naar bruidsjurken te kijken, er zitten echt pareltjes tussen!

Reply
Diana

Ai, wat flauw van je hahahaha. Nee hoor, goed bekeken.. Alvast veel plezier met zoeken naar JOUW jurk!

Reply
RebelGirl

Oh jemig, ik ben niet in jurk getrouwd en ik zal iets bijzonders willen mocht ik ooit nog eens het JA woord gaan geven. (dat zit er denk ik niet meer in) Iets aparts, geen wit…
Ben erg benieuwd hoor wat jouw keuze zal zijn… Spannend!!

Reply
Julie

Yaaay. Ik heb er zin in!! 😀 Wordt een super dagje.
En een dagje daarvoor oh happy day, nieuwe vloeren. 😀

Reply
Ann

Zijn wel mooie jurken maar iets te simpel voor mij. Ik ben echt meer van de poef jurken (stja zo noem ik het maar haaha) boven mooi strak, veel kant, sexy, strapless en onder de rok zegmaar giga wijd (love)

Reply
SAS

Haha leuk! Ik dus juist echt niet. Ik hou niet van die wijde jurken en kant… Ben echt super benieuwd welke jurk jij gaat aandoen op je trouwen! (en ik ben ook benieuwd waar ik voor kies haha)

Reply
Nicole

Ja moeilijk he… Vind jurk nr 4 denk ik wel mooi.. Met wat aanpassingen jurk 1 ook.. en 2 zie ik niet goed genoeg haha… Succes ermee.. lijkt me super spannend en moeilijk maar enorm leuk om te doen!

Reply
Indira

2 en 3 vind ik hieruit de mooiste, maar ik heb nog veeeel mooiere gezien! 🙂

Reply
SAS

Ik ga pas 7 April kijken voor een jurk, dit zijn gewoon inspiratie plaatjes. (heb tekst onder het plaatje geschreven ter verduidelijking)

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *