The Awesome List: Get started and you’re half way there


  Dat ik jarig ben geweest en heerlijk wat vrije dagen heb gehad.
  Mijn nieuwe camera, die ik kreeg voor mijn verjaardag.
  Knutselen aan mijn blog, zowel de layout als de categorieën. Ben er super blij mee.
  Alle leuke reacties op onze trouwkaart.


  Leuke emailtjes ontvangen.
  Bezig zijn met de accessoires voor onze bruiloft met heel veel nieuwe ideeën.
  Het heerlijke zonnetje wat naar binnen schijnt.
  De nieuwe thee smaken die ik afgelopen keren heb geprobeerd.
  Dat binnenkort een papiertje van mijn werk in de bus valt.
  Mijn nieuwe startpagina, zo super handig. Loving it!
  Nieuwe boeken die ik heb gekocht en de aankomende tijd kan gaan lezen.
  De nieuwe plugin Jetpack voor mijn stats, met dank aan Olga.

En waar kan jij deze dagen blij van worden?

25 reacties op “The Awesome List: Get started and you’re half way there

 1. Leuk lijstje!

  Eh, waar word ik blij van?
  Hmm… Van het lekkere weer de laatste dagen, mijn huisje (dat nu bijna klaar is!), toekomstige stage (duurt nog een paar maanden, maar heb er nu al zin in), het idee dat ik over een week of twee dan eindelijk echt ga samenwonen met mijn vriendje, gezellig afspreken met vriendinnetjes, mijn vernieuwde blog…

  Zoveel eigenlijk! Vooral die kleine dingetjes maken me altijd vrolijk 🙂

 2. Leuk om te lezen! Waar ik blij van word is het mooie weer, vogels die fluiten als je wakker wordt, de zon schijnt. Ook het knutselen aan mijn blog!

 3. Wat een fijn lijstje, ondanks dat jullie de bruiloft klein willen vieren ben je wel druk bezig met allerlei dingen voor de bruiloft hé? Dan hebben wij het denk ik ultra ultra klein haha..

  Momenteel word ik erg blij van de zonnetje, heerlijk

 4. Leuke lijst! Ik word momenteel blij van ieder dingetje wat geregeld is voor onze bruiloft, dat de lente komt, mijn blog, een filmpje en muziek.

 5. Aaah, mooi lijstje. Ik werd vandaag vrolijk van het lenteweer. Ik ben zo dol op de lente! En van knutselen aan mijn blog word ik ook gelukkig. Ik kan daar uren mee bezig zijn zonder dat het verveelt.

 6. Leuke lijst meid! Nog van harte gefeliciteerd! Al is het wellicht een beetje laat :$ Welke camera heb je gekregen? Waar ik blij van word deze dagen? De zon en dat het samenwonen met mijn vriend steeds dichterbij komt:)

 7. Wij zijn gisteren bij een fokker geweest. Over twee weken wordt er een nestje geboren en een week later nog een. Het idee dat we er straks een pupje bij hebben maakt me ontzettend vrolijk.

 8. Een mooie lijst.
  Ik kan blij worden van: het mooie lente weer wat zichzelf af en toe laat zien.
  En dat alles goed gaat op school,stage enz 🙂

 9. Oeh wat een fijn lijstje! Ik wordt blij dan dankbare cliënten, de zon, mijn net gepoetste auto van binnen, bijkletsen met vrienden, mijn nieuwe gehaakte mobiele hoesje, inspiratie voor blogs, de wijvenweek waar ik aan mee ga doen..ik kan nog wel even doorgaan maar houd het toch maar hier bij! 😉

 10. Klinkt leuk. Ik kan er ook blij van worden dat ik jarig was, maar ik ben stiekem ook wel weer blij dat het afgelopen is 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *