Madrina vraagt, ik geef antwoord

Op mijn verjaardag (1 Maart) kreeg ik van Madrina een stokje toegeworpen: beantwoord de volgende vragen van Madrina, en verzin zelf 11 vragen om aan 11 bloggers door te geven. Nou vooruit hier komen ze:

Wat drink je elke dag?
Als echte theeleut moet ik antwoorden dat ik echt elke dag wel een aantal kopjes thee drink. Heerlijk!

Ben je ooit al naar Dendermonde, zijnde mijn stad, geweest?
Nee (en ik moest ook echt even opzoeken waar het lag haha)


Wat is je favoriete kledingstuk?
Ik hou meestal erg van spijkerbroeken met een leuk kleurrijk truitje erboven. Iets wat er leuk uit ziet maar vooral ook erg lekker zit.

Welk voorwerp uit je kindertijd koester je nog steeds?
Ik heb nog een hoop spullen uit mijn kindertijd. Mijn aller eerste pop koester ik nog steeds, net als wat andere knuffels die ik nog heb. Verder vind ik mijn oude fotoalbums ook erg fijn om te hebben. Super om herinneringen te hebben daardoor.

Wat is je sterrenbeeld?
Vissen.

Voor welk beroep heb je bewondering?
Mensen die met gehandicapten werken. Dit lijkt me erg dankbaar maar lastig werk. Als ik mensen met gehandicapten boodschappen zie doen heb ik altijd weer een grote bewondering van de begeleiders. Ze krijgen van mij dan ook altijd een grote glimlach en knikje als ik langs loop.

Als je zelf je voornaam had kunnen kiezen, hoe zou je dan heten?
Ik ben eigenlijk best blij met mijn naam dus zou het zo 1,2,3 niet weten.

Bespeel je een instrument?
Ik kan blokfluit spelen en een heel klein beetje gitaar.

Neem je liever een bad of een douche?
Een douche. We hebben hier ook geen bad, wat ik op vakantie wel altijd erg fijn vind om te nemen. Het duurt me alleen veelte lang om het bad helemaal vol te laten lopen. Mijn bijnaam zou Saskia-ongeduld kunnen zijn.

Heb je broers of zussen?
Nee.

En โ€“ als madrina zijnde moet ik deze vraag stellen โ€“ ben je zelf meter of peter van iemand?
Nee eigenlijk niet.

Mijn 11 vragen aan Josรฉ, Dina, Wendy, Joyce, Lianda, Annet, Tineke, Shirley, Debby, Danielle & Ann zijn:
1. Als over 1 dag de wereld vergaat, wat zou je dan nog willen doen?
2. Wat is de slechtste openingszin die je ooit heb gehoord en hoe reageerde je erop?
3. Als je een super kracht kon bezitten, welke zou je dan kiezen?
4. Wat is de mooiste reis die je ooit hebt gemaakt?
5. Welk boek heeft het meeste indruk op je gemaakt en waarom?
6. Welke slechte gewoonte heb je?
7. Als je veel geld zou hebben, wat zou je dan als eerste ermee doen?
8. Wat is voor jou pure jeugdsentiment?
9. Kom je uit een grote familie en hoe is je band ermee?
10. Ben je een sloddervos of juist ontzettend netjes?
11. Welke eigenschap moet jouw (toekomstige) partner sowieso bezitten?

20 reacties op “Madrina vraagt, ik geef antwoord

  1. Leuk dat je mijn vragen beantwoord hebt. Ik twijfelde eerst om je het stokje te geven, omdat ik wist dat je al wat vragen had gekregen. Toch, ik ben blij dat ik het gedaan heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *